Wciornastek 04.10.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Marzin- porownam przeciez , bo co mam do stracenia U mnie grzejniki łacznie z 2 drabinkami wyszły za niecałe 6 tys. W sumie 9 + 2 drabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Wciornastek- to prawie tak jak u nas. ja jeszcze jutro podzwonie. w M1 byl przedstawiciel buderusa i mial tez w ulotkach fajne grzejniki i piec zgazowujacy drewno. jeszcze o nim mysle. do soboty mam czas. niby te 2,5 tys to nieduzo, ale za to mialabym 2 fajne chromowane drabinki do lazienek wiec jednak warto s zastanowic ogole tych fajnych i ladnych grzejnikow jest sporo. ogladalam wieczorem uklotki z targow grzewczych i wszystkie mi s podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 04.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a mi okna wstawili jak mnie nie było i odwiert do pompy ciepła zrobili, zawsze najlepsze jak mnie nie ma no i żeby nie było za dobrze, to oczywiście nie ma mnie w projekcie przyłącza wody...może fotke powinnam jakąś wstwić? http://images23.fotosik.pl/94/b837a43f6baa0f6am.jpg http://images24.fotosik.pl/94/158f91ee7f355838m.jpg http://images25.fotosik.pl/94/8e62d46fb15f081em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Natus- bardzo zgrabny domek powinnas s cieszyc ze Cie nie ma a chata s buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 04.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 dzięki Brzydlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSONBRYZA 04.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze ja w tamtym roku za KERMI 6szt. płaciłem 2300 Aha to ja ROBSON68 niestety pod nowym nickiem z powodu zablokowania konta niewiadomo z jakiej przyczyny bo nawet nie raczą odpowiedzieć na mojego maila już nawet dzwoniłem kilkakrotnie do redakcji do Warszawy i też narazie bez skutku. Niezauważyłem żebym złamał regulamin a może Wy mi podpowiecia z jakiej przyczyny mnie zablokowali czyżbym za dużo wam podawał poleceń na wykonawców? A pisałeś do EDZI w tej sprawie ? Nie a może mi pomóc bo już nie mam cierpliwości dłużej czekać na ich odpowiedż Jutro spróbuje po raz ostatni zadzwonie z samego rana a może odrazu z szefową rozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 04.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze ja w tamtym roku za KERMI 6szt. płaciłem 2300 Aha to ja ROBSON68 niestety pod nowym nickiem z powodu zablokowania konta niewiadomo z jakiej przyczyny bo nawet nie raczą odpowiedzieć na mojego maila już nawet dzwoniłem kilkakrotnie do redakcji do Warszawy i też narazie bez skutku. Niezauważyłem żebym złamał regulamin a może Wy mi podpowiecia z jakiej przyczyny mnie zablokowali czyżbym za dużo wam podawał poleceń na wykonawców? A pisałeś do EDZI w tej sprawie ? Nie a może mi pomóc bo już nie mam cierpliwości dłużej czekać na ich odpowiedż Jutro spróbuje po raz ostatni zadzwonie z samego rana a może odrazu z szefową rozmawiać? Tia, swoja kobita Miałem przyjemność "rozmawiać" via PW, w końcu to moderatorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.10.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Natus, fajna, zgrabna chałupka Ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Natus, fajna, zgrabna chałupka Ci wyszła. No i to słońce chyba zachodzące dodaje czaru. Faktycznie bardzo zgrabny domek. Cieszę sie podwójnie bo mój ma podobny układ i napewno też będzie taki zgrabny jak wasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. Moja refleksja jest taka, że pomiędzy "miastem" a "wsią" mam 2,5 st różnicy Dlatego też zawsze już woże ciuchy dodatkowe w aucie lub są na stałe na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To ja wątek rozwijam, jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To ja wątek rozwijam, jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają??? Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To ja wątek rozwijam, jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają??? Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek No i jeszcze jakieś ciepłe majty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To ja wątek rozwijam, jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają??? Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek No i jeszcze jakieś ciepłe majty.... Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Nie no, latem były stringi szeroko zresztą opisywane, a teraz wskakujemy w coś cieplejszego, chyba nie chodziłeś latem w ciepłych majtach... http://images3.fotosik.pl/30/wz9887qnt8v3hfk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Nie no, latem były stringi szeroko zresztą opisywane, a teraz wskakujemy w coś cieplejszego, chyba nie chodziłeś latem w ciepłych majtach... http://images3.fotosik.pl/30/wz9887qnt8v3hfk1.jpg Latem oczywiście w stringach , ale rozmawiamy o zimnie więc kalesony były dla mnie oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Latem oczywiście w stringach , ale rozmawiamy o zimnie więc kalesony były dla mnie oczywiste okiej, sprawdzać nie będziemy co kto nosi, choć szkoda, to mogłoby być ciekawe i nowe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 08.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. Ja polecam tradycyjny strój "na cebulkę". Swojego czasu spędziłam 4 noce z rzędu na budowie, a że trafiłam akurat na te zimne noce na początku września, to ubrana byłam w 2 swetry i 2 polary! Wyglądałam jak bałwanek i tak też się poruszałam Najgorsze były kostniejące ręce a jedyne co miałam pod ręką to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.10.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie A takie rękawiczki w małych rozmiarach są. Nie obiecuję ale mogę spróbować załatwić za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts