Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wciornastek- to prawie tak jak u nas. ja jeszcze jutro podzwonie. w M1 byl przedstawiciel buderusa i mial tez w ulotkach fajne grzejniki i piec zgazowujacy drewno. jeszcze o nim mysle. do soboty mam czas. niby te 2,5 tys to nieduzo, ale za to mialabym 2 fajne chromowane drabinki do lazienek wiec jednak warto s zastanowic ogole tych fajnych i ladnych grzejnikow jest sporo. ogladalam wieczorem uklotki z targow grzewczych i wszystkie mi s podobaly :)

:lol: a mi okna wstawili jak mnie nie było i odwiert do pompy ciepła zrobili, zawsze najlepsze jak mnie nie ma :x no i żeby nie było za dobrze, to oczywiście nie ma mnie w projekcie przyłącza wody...może fotke powinnam jakąś wstwić?

http://images23.fotosik.pl/94/b837a43f6baa0f6am.jpg

http://images24.fotosik.pl/94/158f91ee7f355838m.jpg

http://images25.fotosik.pl/94/8e62d46fb15f081em.jpg

Mice napisał:
  ROBSONBRYZA napisał:
Kurcze ja w tamtym roku za KERMI 6szt. płaciłem 2300

Aha to ja ROBSON68 niestety pod nowym nickiem z powodu zablokowania konta niewiadomo z jakiej przyczyny bo nawet nie raczą odpowiedzieć na mojego maila już nawet dzwoniłem kilkakrotnie do redakcji do Warszawy i też narazie bez skutku. Niezauważyłem żebym złamał regulamin a może Wy mi podpowiecia z jakiej przyczyny mnie zablokowali czyżbym za dużo wam podawał poleceń na wykonawców?

A pisałeś do EDZI w tej sprawie ?

Nie a może mi pomóc bo już nie mam cierpliwości dłużej czekać na ich odpowiedż Jutro spróbuje po raz ostatni zadzwonie z samego rana a może odrazu z szefową rozmawiać?

ROBSONBRYZA napisał:
  Mice napisał:
  ROBSONBRYZA napisał:
Kurcze ja w tamtym roku za KERMI 6szt. płaciłem 2300

Aha to ja ROBSON68 niestety pod nowym nickiem z powodu zablokowania konta niewiadomo z jakiej przyczyny bo nawet nie raczą odpowiedzieć na mojego maila już nawet dzwoniłem kilkakrotnie do redakcji do Warszawy i też narazie bez skutku. Niezauważyłem żebym złamał regulamin a może Wy mi podpowiecia z jakiej przyczyny mnie zablokowali czyżbym za dużo wam podawał poleceń na wykonawców?

A pisałeś do EDZI w tej sprawie ?

Nie a może mi pomóc bo już nie mam cierpliwości dłużej czekać na ich odpowiedż Jutro spróbuje po raz ostatni zadzwonie z samego rana a może odrazu z szefową rozmawiać?

Tia, swoja kobita :wink: Miałem przyjemność "rozmawiać" via PW, w końcu to moderatorka.

krys1 napisał:
zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. :roll:

Moja refleksja jest taka, że pomiędzy "miastem" a "wsią" mam 2,5 st różnicy :o

Dlatego też zawsze już woże ciuchy dodatkowe w aucie lub są na stałe na budowie :wink:

krys1 napisał:
To ja wątek rozwijam,

jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają???

Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie :roll:

Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek :lol:

Mice napisał:
  krys1 napisał:
To ja wątek rozwijam,

jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają???

Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie :roll:

Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek :lol:

No i jeszcze jakieś ciepłe majty.... :wink:

krys1 napisał:
  Mice napisał:
  krys1 napisał:
To ja wątek rozwijam,

No i jeszcze jakieś ciepłe majty.... :wink:

Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista :o :lol:

krys1 napisał:
  Mice napisał:

Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista :o :lol:

Nie no, latem były stringi szeroko zresztą opisywane, a teraz wskakujemy w coś cieplejszego, chyba nie chodziłeś latem w ciepłych majtach...

http://images3.fotosik.pl/30/wz9887qnt8v3hfk1.jpg

Latem oczywiście w stringach 8) , ale rozmawiamy o zimnie więc kalesony były dla mnie oczywiste :wink:

krys1 napisał:
zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. :roll:

Ja polecam tradycyjny strój "na cebulkę". Swojego czasu spędziłam 4 noce z rzędu na budowie, a że trafiłam akurat na te zimne noce na początku września, to ubrana byłam w 2 swetry i 2 polary! :o Wyglądałam jak bałwanek i tak też się poruszałam ;-) Najgorsze były kostniejące ręce a jedyne co miałam pod ręką to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie :lol:

Altariela napisał:
to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie :lol:

:lol:

A takie rękawiczki w małych rozmiarach są. Nie obiecuję ale mogę spróbować załatwić za darmo.