JoShi 18.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 A ja jestem swoim najlepszym wykonawcą. Wprost idealnym. Tylko czasami mam lenia Oooo... To tak jak u mnie... Mój mąż też czasem ma lenia, ale jest najlepszym wykonawcą na naszej budowie. Trochę nieterminowy, ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ...a może porozmawiajmy o inwestorach jak potrafią w maliny wpuścić? też ciekawy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ...a może porozmawiajmy o inwestorach jak potrafią w maliny wpuścić? też ciekawy temat... proszę więc założyć nowy wątek ten nie dotyczy tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ...a może porozmawiajmy o inwestorach jak potrafią w maliny wpuścić? też ciekawy temat... Osobiście założyłam taki wątek - w zamierzchłych czasach - ale jakoś tak mało chętnych było...Widać nie to Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ...a może porozmawiajmy o inwestorach jak potrafią w maliny wpuścić? też ciekawy temat... Osobiście założyłam taki wątek - w zamierzchłych czasach - ale jakoś tak mało chętnych było...Widać nie to Forum Tez mysle , ze to ciekawy temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Żeby nie było , że "nie było" :) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63456&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 jesteś bardzo wyrozumiały Mariuszu A niech tam, może zmienię image na "dżentelmena" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Mój inwestor mojego wykonawcę bardzo lubi. Śpią nawet w jednym łóżku na razie miałem tylko jednego wykonawcę (poza wiadomym) i mimo że na niego nie narzekam to do jakichs standartów europejskich z innych branż troszke mu było daleko. Np: jeśli chłopaki nie przyszli dziś na budowę nie było od nich choćby telefonu że ich nie będzie ani jużpo fakcie że ich nie ma. Choc czasem im się zdarzało że mówili dzień wcześniej że jutro ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts