siwy z gosławic 16.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam.Mam taki problem.Czasami dostaję prywatne wiadomości i odpowiadam na nie.Ale dzisiaj patrzyłem i w zakładce poczta do wysłania mam około 40% wiadomości, niektore nawet z przed roku. Jak je wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ty już tą pocztę wysłałeś Dopóki adresat jej nie odbierze, będzie wisiała u Ciebie w folderze "do wysłania". Pewnie ten ktoś nie wchodzi już na forum, albo nie sprawdza swojej poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 16.03.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dzięki za odpowiedz.Myślałem że coś zle zrobiłem i nie wysłałem jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts