farida 16.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ciesze sie ze zaczeliscie .Powodzenia. PIEKNE widoki bedziesz miala!!!Prawie zazdroszcze .Kiedys musze sie przejechac po Twojej okolicy,bo pieknie tam jest. Swoja droga to jak czytalam Twoj post o laniu fundamentow to przypomnialam sobie ta atmosfere z mojej budowy...najpierw zapach ziemi z wykopow,potem cala akcja z gruszkami:zapach oleju,drzaca ziemia,podekscytowani sasiedzi stojacy w wianuszku .Potem wszyscy sie rozeszli i zapadla cisza i na blacu boju zostalismy tylko my-ja i MOJE fundamenty.Ech,rozpisalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 AAgnieszk@ W końcu sie doczekałam Twojego dziennika Jakie masz cudne widoki !!! i to z obu stron!! Czekam na resztę z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.03.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witajcie dziewczyny! Dziękuję za miłe słowa!!! Po raz pierwszy dzisiaj zobaczyłam moje świeżutkie ławy, bo cały tydzień spędziłam chora w łóżeczku. Nie tak wyobrażałam sobie początki i ta niezapomniana przez Ciebie FARIDA atmosfera przy wylewaniu mnie niestety ominęła... Choć troche to w domu czułam, bo aż sie poryczałam gdy mąż zadzwonił, że LEJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.03.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 hej,spoko ,nie ma co ryczec.Jeszcze beda ,sciany,i pierwsza plyta,i pierwsze spojrzenie na widok z okna na pietrze.A potem przyjda ciesle i stanie pierwsza krokiew i wreszcie zobaczysz jaki naprawde wysoki bedzie dom.Zycze Ci zdrowia i powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 19.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Pięknie położona działka! Widok na góry, hmmm... Co do wielkości domu to i mnie po wytyczeniu budynku wydawało się, że salon jakiś taki mały...(a ma ponad 40m2) A teraz jak sa juz ściany i dach to salon wydaje mi się ogromny! Nawet czasem myślę, że może za duży...? Ale ostateczne wrażenie będzie dopiero po wykończeniu i urządzeniu. Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 19.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Cześć Anetko! No to mnie nieco uspokoiłaś, salon plus jadalnia to w sumie 37m i i powinno być wystarczająco Widoki faktycznie mam piękne i uwielbiam je, cieszę się też z tego, że działka jest prosta, co w rejonie Bieszczad jest rzadkością, dlatego szukanie odpowiedniego miejsca zajęło nam ponad rok! Zajrzałam do twojego dziennika i widoki również masz piękne, już czuję ten zapach lasów wokół twojego domu... Przez rok mieszkałam w Lodzi na ul.Przyszkole, tam urodził się mój syn, mam do tego miasta duży sentyment...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mamy PRĄD!!!!! no gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzięęęęki! Myślałam, że się nigdy nie doczekam... Jest super, budowanie mi sie coraz bardziej podoba, nie wspominając o moim małżonku, który najchętniej pracowałby tam od świtu do nocy (dobrze, że urlop mu się skończył),ekipa na razie w porządku, ale decydujące zdanie ma nasz kierownik z którym od początku wspólpracuje się bezkonfliktowo (odpukać), był też naszym autorem projektu więc jest z nami kawał czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni życzy Martynka http://www.wp.pl/i/ivar/_/200704/324963.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Martynko dziękuję za życzenia! Czy juz rozpoczęłaś realizację swojego pięknego projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 09.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Martynko dziękuję za życzenia! Czy juz rozpoczęłaś realizację swojego pięknego projektu??? AAgnieszk@ u mnie dużo się zmieniło w ostatnich miesiacach ... i kupiliśmy dom w stanie surowym zamkniętym . Teraz jesteśmy na etapie zmian w wewnątrz domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 To niestamowite, mam nadzieje, że nie żałujesz i jesteś zadowolona z tej decyzji. Koniecznie pokaż swój nowy nabytek, jestem przekonana, że dom jest piękny, pamiętam w jakich projektach gustowałaś gdy szukałaś swojego typu... Martynko, czekam na fotki domku, napisz coś więcej o NIM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Martynko, czy już poczyniłaś jakieś zmiany w twoim domu? Ja bym się starała upodobnić go do stanu pierwotnego czyli tak jak wygląda jego projekt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 07.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 AAgnieszk@ za tydzień wymieniam okna i drzwi ..... pod koniec maja reszta prac. Jak idą prace budowlane u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Martynko koniecznie załóż dziennik i pokaż fotki domku! Na jakie okna się zdecydowałaś i jaki kolor? U nas dzisiaj po długiej przerwie coś może ruszy... bo budowlańcy wracają, ale z kolei ta pogoda, zwariować można. Wczoraj biegaliśmy "za oknami" i chyba zdecydujemy się już na kupno, bo ceny szaleją i strach pomyśleć co będzie się działo za miesiąc czy dwa. Kolor to najpewniej złoty dąb, obustronny, chciałabym też szprosy w kolorze okna... zobaczymy jakie dostaniemy wyceny Aha, no i z pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 31.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam Projekcik całkiem ładny a i domek spory (kwał dachu ). No i mury już stoją Czy dobrze zrozumiałem że fundamenty zasypane są wewnatrz ziemią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Fundamenty zasypywaliśmy ziemią, ubijaliśmy warstwowo, na to 25 cm pospólki, kilka cm piasku i ... będzie 10 cm chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ależ pięknie będzie się tu prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 01.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ależ pięknie będzie się tu prezentował Te piękne widoczki, które tak cieszą oko i ... uspokajają wkrótce niestety nie będą tak "na wyciągnięcie dłoni", w planach jest zabudowa jedno i nawet... po drugiej strony drogi, wielorodzina Dobrze, że choć działki nie mniejsze niz 10 ar i 60% musi pozostać niezabudowanymi, to trochę przestrzeni zostanie, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 To moze + taki, ze będą fajni sąsiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts