Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka AAgnieszk@

Recommended Posts

Ciesze sie ze zaczeliscie :) .Powodzenia.

PIEKNE widoki bedziesz miala!!!Prawie zazdroszcze :) .Kiedys musze sie przejechac po Twojej okolicy,bo pieknie tam jest.

Swoja droga to jak czytalam Twoj post o laniu fundamentow to przypomnialam sobie ta atmosfere z mojej budowy...najpierw zapach ziemi z wykopow,potem cala akcja z gruszkami:zapach oleju,drzaca ziemia,podekscytowani sasiedzi stojacy w wianuszku .Potem wszyscy sie rozeszli i zapadla cisza i na blacu boju zostalismy tylko my-ja i MOJE fundamenty.Ech,rozpisalam sie :oops:

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie dziewczyny! Dziękuję za miłe słowa!!! :p :p :p :p :p :p

Po raz pierwszy dzisiaj zobaczyłam moje świeżutkie ławy, bo cały tydzień spędziłam chora w łóżeczku. Nie tak wyobrażałam sobie początki i ta niezapomniana przez Ciebie FARIDA atmosfera przy wylewaniu mnie niestety ominęła... Choć troche to w domu czułam, bo aż sie poryczałam gdy mąż zadzwonił, że LEJĄ :cry: :p :p

Pięknie położona działka! Widok na góry, hmmm...:)

Co do wielkości domu to i mnie po wytyczeniu budynku wydawało się, że salon jakiś taki mały...(a ma ponad 40m2) A teraz jak sa juz ściany i dach to salon wydaje mi się ogromny! :) Nawet czasem myślę, że może za duży...? Ale ostateczne wrażenie będzie dopiero po wykończeniu i urządzeniu.

Pozdrawiam

Aneta

Cześć Anetko! No to mnie nieco uspokoiłaś, salon plus jadalnia to w sumie 37m i i powinno być wystarczająco :wink:

Widoki faktycznie mam piękne i uwielbiam je, cieszę się też z tego, że działka jest prosta, co w rejonie Bieszczad jest rzadkością, dlatego szukanie odpowiedniego miejsca zajęło nam ponad rok! Zajrzałam do twojego dziennika i widoki również masz piękne, już czuję ten zapach lasów wokół twojego domu...

:wink:

Przez rok mieszkałam w Lodzi na ul.Przyszkole, tam urodził się mój syn, mam do tego miasta duży sentyment...pozdrawiam serdecznie :p

• 3 weeks później...

Dzięęęęki! Myślałam, że się nigdy nie doczekam... :wink:

Jest super, budowanie mi sie coraz bardziej podoba, nie wspominając o moim małżonku, który najchętniej pracowałby tam od świtu do nocy (dobrze, że urlop mu się skończył),ekipa na razie w porządku, ale decydujące zdanie ma nasz kierownik z którym od początku wspólpracuje się bezkonfliktowo (odpukać), był też naszym autorem projektu więc jest z nami kawał czasu... :wink:

To niestamowite, mam nadzieje, że nie żałujesz i jesteś zadowolona z tej decyzji.

Koniecznie pokaż swój nowy nabytek, jestem przekonana, że dom jest piękny, pamiętam w jakich projektach gustowałaś gdy szukałaś swojego typu...

Martynko, czekam na fotki domku, napisz coś więcej o NIM!!!!! :wink:

• 4 weeks później...

Martynko koniecznie załóż dziennik i pokaż fotki domku! :p Na jakie okna się zdecydowałaś i jaki kolor?

U nas dzisiaj po długiej przerwie coś może ruszy... bo budowlańcy wracają, ale z kolei ta pogoda, zwariować można. Wczoraj biegaliśmy "za oknami" i chyba zdecydujemy się już na kupno, bo ceny szaleją i strach pomyśleć co będzie się działo za miesiąc czy dwa. Kolor to najpewniej złoty dąb, obustronny, chciałabym też szprosy w kolorze okna... zobaczymy jakie dostaniemy wyceny :roll: Aha, no i z pcv :wink:

• 4 weeks później...
Ależ pięknie będzie się tu prezentował :p :lol:

Te piękne widoczki, które tak cieszą oko i ... uspokajają wkrótce niestety nie będą tak "na wyciągnięcie dłoni", w planach jest zabudowa jedno i nawet... po drugiej strony drogi, wielorodzina :( :( :( :( :( :(

Dobrze, że choć działki nie mniejsze niz 10 ar i 60% musi pozostać niezabudowanymi, to trochę przestrzeni zostanie, ech... :wink: