AAgnieszk 01.06.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zapowiada się fajnie, znamy juz kilku i nie narzekamy, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.06.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ten widok wokół domu jest rewelacyjny i na pewno będzie się Wam dobrze mieszkało. Powodzenia w dalszej pracy i czekam na dalsze zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ten widok wokół domu jest rewelacyjny i na pewno będzie się Wam dobrze mieszkało. Powodzenia w dalszej pracy i czekam na dalsze zdjęcia z budowy Dziękuję Martynko Powodzenie i wytrwałość w dalszym budowaniu bardzo się przyda, stan surowy to...życie w jakimś lekkim obłędzie, ale i tak mi się podoba. Nie mogę sie już doczekać wykończeniówki, jakiegoś względnego porządku wokół domu i by w przyszłym roku... zamieszkać, ale sie rozmarzyłam Martynko, a jak u ciebie postepuja prace? Czy już wstawiłaś okna? Jaki kolor? Pokaz koniecznie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 03.06.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 brAWO AGNIESZKO ZDJECIA ROBIA WRAZENIE .A KOLUMNY SUPER DADZA NIESAMOWITY EFEKT .POZDRAWIAM I ZYCZE OWOCNEJ MURARKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Dzięki Wojtku za miłe słowa , kolumny mi się podobają, ale trochę chyba za duży rozstaw zrobiliśmy i mało miejsca na schody boczne pozostało, myśleliśmy też o murkach łukowych z dwóch stron... nie wiem co by było korzystniejsze. Na dniach muszę podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 10.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 najważniejsze że coś się dzieje .a chciałem zapyta o okna .my wlasnie wrocilismy z wyceny okien wraz z montażem no i ...masz zamiar robić te wszystkie okna do skosów i luków to przeciez majątek można stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 W kwestii okien nie jest tak żle, bałam się, że będzie dużo drożej Mamy od frontu domu łukowe duże przeszklenie i ono oczywiście podraża niesamowicie ogólny koszt, niestety Wyceny są konkurencyjne, upusty duże, najtańsza 13 tys. najdroższa 18, dwustronny kolor ze szprosami w kolorze okien, pcv. Teraz myślę na połaciówkami i chyba kupimy na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 12.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Domek zapowiada się pięknie. Widoki są przeurocze. Zazdroszczę Tobie tej ilości dachu. Miłego budowania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Sylwio, co masz na myśli? Mój dach wydaje ci się spory czy ... malutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 13.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Po prostu jest go dużo. Bardzo podobają mi się takie domki. Mój poprzedni dom też miał taki piekny dach. To był Pankracy z Archetonu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.06.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dach musiał być czterospadowy, takie lubię najbardziej i twój Sylwio bardzo mi się podoba, w moim mieście widziałam kilka dni temu realizację Kornelii, pięknie wykonana elewacja domku. Identycznie jak w katalogu i wygląda rewelacja! Okna złoty dąb, drzwi z doświetleniem, podobał mi się bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 20.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 WITAJ Agnieszko bardzo nmnie interesuje ku którym oknom sie skłaniasz pisałas że masz kilka wycen.A ponadto szprosy (zona ma sie upiera) czy wybrałaś te zamontowane wewnatrz szyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 20.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witaj Wojtku! Najkorzystniejszą ofertę cenową otrzymałam w firmie Visbud w Sanoku, okna 5-komorowe na profilu aluplast, okucia roto, kolor najprawdopodobniej złoty dąb bo wybór mizerny jeśli chodzi o kolorystykę. Szprosy najprawdopodobniej będą, pasowałyby do mojego domku, ale jestem jeszcze przed decyzją w jakiej konfiguracji je umieszczę w szybach tzn. ostatnio myślę o szprosach tylko w górnej części okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 21.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ha, ale kolumienki to ładne są - takie wręcz, powiedział bym, antyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 21.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ...będą solidną podporą dla dość dużego balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.07.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam ! Bardzo podobają mi się domy Twojego typu -to także mój typ .Niie wiem czy przeoczyłam ,ale nie wiem czy Twój projekt jest indywidualny czy gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 06.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj! Ja też lubię takie domki, a swój już nawet kocham, chociaż tak wiele mu jeszcze do efektu końcowego brakuje. To projekt indywidualny.Jeśli interesuja cię szczegóły śmiało pytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 AAgnieszk@ gratuluje domu. Masz już strop, schody, ściany kolankowe - to prawie już cała chałupa!!! Tylko dach i Twoje miejsce na ziemi gotowe "na surowo" Super! Podoba mi się. A i bardzo spodobał mi sie kapelusik Pana zacierającego schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 13.07.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pedzelito dziekuję serdecznie! Na parterze mogłabym już nawet zamieszkać, na głowę się nie leje Teraz z ustęsknieniem czekam na kolejny etap - dach. Boję się, bo nowy etap i nowy wykonawca, ale może będzie lepiej niz z aktualnym Umówiłam też elekytryka i w następnym tygodniu planujemy też pomiary okien, oj będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 AAgnieszk@ jak to dobrze, że już tak daleko jesteście. Aż zazdroszczę bo ja ciągle stoję w miejscu... I ten Twój domek prawie jak mój w marzeniach. Co patrzę to myślę, czy dobrze, ze nie wzięłam dworku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts