Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka AAgnieszk@

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ten widok wokół domu jest rewelacyjny i na pewno będzie się Wam dobrze mieszkało. Powodzenia w dalszej pracy i czekam na dalsze zdjęcia z budowy :p

Dziękuję Martynko :p Powodzenie i wytrwałość w dalszym budowaniu bardzo się przyda, stan surowy to...życie w jakimś lekkim obłędzie, ale i tak mi się podoba.

Nie mogę sie już doczekać wykończeniówki, jakiegoś względnego porządku wokół domu i by w przyszłym roku... zamieszkać, ale sie rozmarzyłam :wink: :)

Martynko, a jak u ciebie postepuja prace? Czy już wstawiłaś okna? Jaki kolor? Pokaz koniecznie fotki. :p

W kwestii okien nie jest tak żle, bałam się, że będzie dużo drożej :roll:

Mamy od frontu domu łukowe duże przeszklenie i ono oczywiście podraża niesamowicie ogólny koszt, niestety :-?

Wyceny są konkurencyjne, upusty duże, najtańsza 13 tys. najdroższa 18, dwustronny kolor ze szprosami w kolorze okien, pcv.

Teraz myślę na połaciówkami i chyba kupimy na allegro :wink:

Dach musiał być czterospadowy, takie lubię najbardziej :p i twój Sylwio bardzo mi się podoba, w moim mieście widziałam kilka dni temu realizację Kornelii, pięknie wykonana elewacja domku. Identycznie jak w katalogu i wygląda rewelacja!

Okna złoty dąb, drzwi z doświetleniem, podobał mi się bardzo... :)

Witaj Wojtku! :D Najkorzystniejszą ofertę cenową otrzymałam w firmie Visbud w Sanoku, okna 5-komorowe na profilu aluplast, okucia roto, kolor najprawdopodobniej złoty dąb bo wybór mizerny jeśli chodzi o kolorystykę. Szprosy najprawdopodobniej będą, pasowałyby do mojego domku, ale jestem jeszcze przed decyzją w jakiej konfiguracji je umieszczę w szybach tzn. ostatnio myślę o szprosach tylko w górnej części okna... :roll:

• 2 weeks później...

Pedzelito dziekuję serdecznie! Na parterze mogłabym już nawet zamieszkać, na głowę się nie leje :lol:

Teraz z ustęsknieniem czekam na kolejny etap - dach. Boję się, bo nowy etap i nowy wykonawca, ale może będzie lepiej niz z aktualnym :roll:

Umówiłam też elekytryka i w następnym tygodniu planujemy też pomiary okien, oj będzie się działo... :p