basiah2 02.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 domek pięknie wygląda z oknami!jaką planujesz elewację? Bo kolor okien i dachu chcę zbliżony do twojego i ciekawa jestem co wymysliłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.12.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie dziewczyny!!! Czytając Wasze posty cała promienieję , cieszę się, że mój domek, zwłaszcza z oknami Wam się podoba, miałam pewne obawy co do koloru okien i nietypowego ułożenia szprosów... Wiolu na zimę domek zamykam, choc jeszcze mamy w planach zrobienie instalacji hydraulicznej, a po Wielkanocy tynkowanie Martynko dziękuje za miłe słowa, elewację zrobimy jasną, piaskową z białymi dodatkami tzn. kolumny i opaski wokół okien. Wciąż czekam na aktualne zdjęcia Twojego domku, jestem ciekawa co wyczarowałaś i na ile zmieniłaś jego pierwotny wizerunek. Napewno wygląda super! Farida Wybieram się do Ciebie i na pewno w końcu dotrę do Twoich włości, z miłą chęcia , na swoje usprawiedliwienie napiszę, że nie przypuszczałam jak bardzo przeprowadzka do teściowej i oczywiście budowa pochłonie mnie i... tak z dnia na dzień. Do zobaczenia! Basiah2 Kolor elewacji będzie pastelowy, coś w jasnym beżu, jeszcze nie wybralismy konkretnego koloru, choć z fachowcami umowiona jestem na sierpień Do tego jasne chyba białe opaski wokól okien, podmurówka z płytek klinkierowych...pozdrawiam i dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 03.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dom z oknami wygląda świetnie. Kolor okien idealny. Bardzo ładnie wyszło . U nas przygotowania do budowy utknęły w martwym punkcie. Pan od wyrównywania działki niestety robi uniki od miesiąca ... Trzy tygodnie temu, jak była piękna, słoneczna pogoda, cały dzień czekaliśmy na niego na działce, niestety pokrętnie tłumaczył, że gdzieś tam jeszcze kończą wyrównywanie i za chwilę będą u nas. I tak pewnie po 6 ponagleniach przestał odbierć telefon, a w poniedziałek tłumaczył, że coś się w koparce zepsuło . Teraz pogoda jest kiepska i nic nie można robić. Boję się, że większośc "fachowców" niestety jest taka "solidna", jak pan od koparki.... Ale za to wycięliśmy małe drzewka na działce, a te w pasie drogowym ma usunąć urząd na swój koszt, tylko nie wiem kiedy się do tego zabiorą, najważniejsze jest jednak to, że się nie sprzeciwili wycince . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 08.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witaj Maju!!! Nie wiem z jakich usług " koparkowych" korzystacie ale mogę Ci polecić firmę z której my byliśmy bardzo zadowoleni i nie mielismy z nimi żadnych problemów, natomiast roboty było od groma, bo usunięcie olbrzymich topól i inne prace ziemnei wszystko poszło szybko, sprawnie i niedrogo. Wysyłam Ci na priv namiary na firmę i parę innych gdyby Ci były potrzebe. Powodzenia i nie przejmuj się tymi przejściowymi problemami. Podczas prawdziwego budowania będziesz ich miała nadmiar... cóż tak juz jest z tymi naszymi "fachowcami". Pozdrawiam serdecznie, Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 08.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Cześć Aga. Dzięki za wiadomość, odpisałam do Ciebie. Podsyłam kilkanaście zdjęć naszej działki - dzień wycinki drzewek. Ps. Sorki za zaśmiecanie Twojego wątku, ale uczę się zamieszczania zdjęć http://maja041.fotosik.pl/albumy/327324.html#e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Cześć Maju! Bardzo się cieszę, że pokazałaś fotki swojej działki, dzięki temu już wiem w jakim miejscu budujesz , kilka domków wyżej mieszkają nasi starzy znajomi , fajna, spokojna okolica i powietrze czyste. Gratuluję pięknej działeczki . A ja nareszcie mam już wszystkie okna w komplecie, w piątek zamontowali pozostałe i domek jest zamknięty, czekamy na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cześć Aga. Domek urósł Ci duży i czaderski - mój w porównaniu to "chatka puchatka". Cudnie wygląda ten śnieg na dachu - już taki bezpieczny - chciałabym aby i u mnie zdązyli z dachówką przed śniegiem - aby też bezpiecznie było, bo widok śniegu w domu optymistycznie nie nastraja Powiedz mi czy planowałaś oświetlenie w podbitce? Bo ja tak. Szczególnie, że pod lasem domek będzie i na razie do latarni kawałek jest....więc..... Już widziałam jeden dom tak oświetlony i wygląda bajecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.12.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cześć Aga! Mój domek nie jest taki duzy, sprawia takie wrażenie, ma 180m2 po podłogach oczywiście z garażem i kotłownią, to chyba tak akurat dla rodzinki 2+2 Aga, światełka w podbitce wyglądają naprawdę czadowo i szkoda, że ja ich mieć nie będę, zrezygnowałam z nich ze względów ekonomicznych, musimy ciąć koszty. Będziemy mieć tylko dwa kinkiety przy wejściu A latarnia na szczęście nie tak daleko, to nie będzie tak straszno i ponuro... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.12.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Cudownych, białych, miłych,radosnych, pogodnych,spokojnych, zdrowych świątupływających we wspaniałejatmosferze życzy Martyna z rodziną http://republika.pl/blog_zq_3086375/3396710/tr/mikus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 21.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dziękuje Martynko za piękne życzenia i ja Tobie i Twojej rodzince życzę wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w Nowym Roku!http://www.kartki.ng.pl/swieta/00010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 28.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam - niechcący kliknęłam nie tam, gdzie trzeba, a mianowicie w Wasz dziennik Śliczny macie domek i tak blisko w Biesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witaj! ...miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 09.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 witaj Agnieszko .domek rośnie wzorowo napisz prosze jak to jest z przeprowadzka bo widze ze tempo trzymacie szybkie.jesli nozna na prv koszty stanu surowego to byłbym wdzieczny pozdrawiam cała grupe podkarpcka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.01.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć Wojtku! Fajnie byłoby zamieszkać we własnym domku jak najszybciej, ale czy to nastąpi w tym roku, to nie takie pewne, niestety...duzo prac wykończeniowych planujemy zrobić sami i dlatego nie pójdzie tak szybko, jak bysmy chcieli, ale nudzić sie na pewno nie będziemy. Pozdrawiam serdecznie. Koszty budowy wysyłam na priv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Hej - Aguś co tam słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 24.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej Agusiu!! Właśnie kupujemy styropian na ocieplenie ścian,bo ceny zaczynają szaleć i styro drożeje dosłownie z dnia na dzień Tynkarzy mam umówionych jak tylko pogoda pozwoli i nadejdzie przedwiośnie... oby to nastapiło jak najszybciej, bo brakuje mi "roboty na budowie", lubię trochę popracować na świeżym powietrzu, postanowiłam, że całą działkę wyrównamy z mężem sami bez pomocy koparki i rozplantujemy 30 kubików ziemi... Oby do wiosny! Serdecznie pozdrawiam.Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 21.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Pogody, słońca, radości,w niedzielę dużo gości,w poniedziałek dużo wody- to dla zdrowia i urody.Dużo jajek kolorowych,Świąt wesołych oraz zdrowych !życzy Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Droga Martynko! Dziękuje bardzo za życzenia. Ja Tobie również życzę wspaniałych i rodzinnych świąt wielkanocnych. Pozdrawiam serdecznie!Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 26.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj AAgnieszko:)Podziwiam Wasz domek juz od dawna, jest śliczny. Mam ptanie odnośnie okien, czy to jest obutronny złoty dąb?Własnie jetesmy na etapie wybierania koloru okien i wahamy sie pomiędzy kolorem złoty dąb i orzech. Ale Twoje okna prezentuja się świetnie. Dodam, że budujemy APS 105.Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 27.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witaj Wiki Miło słyszeć, że nasz domek podoba ci się, dopieszczamy go w miarę mozliwości, a z okien jesteśmy bardzo zadowoleni, kolor to złoty dąb, obustronny. Wychodzi drożej niż jednostronny ale to wybór na wiele lat i jakoś tak milej i cieplej wewnątrz ze złotym dędem.. Projekt aps 105 jest piękny, są osoby na forum które już się nim pochwaliły... dobry wybór! Gdzie budujesz i na jakim jesteś etapie? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts