Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka AAgnieszk@

Recommended Posts

Dziękuję AAgnieszko za odpowiedź:)

My budujemy swój domek w Tomaszowie Lubelskim. Na dzień dzisiejszy mamy dom nakryty, zrobione instalacje: elektryczną, wodno kanalizacyjną i CO ale nie mamy okien i drzwi. Wlaśnie szukamy odpowiednich okien i drzwi oczywiście atrakcyjnych cenowo. W jakich kolorach planujesz wnętrza? Pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiki, zrozumiałam, że budowanie dopiero rozpoczynasz, a tu proszę, nawet instalacje porobione, koniecznie pokaż fotki domku :p

Co do kolorów wnetrz to na dzień dzisiejszy podoba mi się kremowy z czekoladowym, widziałam takie zestawienia i jestem nimi oczarowana, ale jak długo to potrwa...? Na razie tynkujemy i zachwycam się całkiem odmienionym wnętrzem domu. Pozdrawiam ciepło... :)

Witaj AAgnieszk@. Fajnie, że już myślisz o kolorkach na ścianach. Polecam "śledzenie" http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html - jest tam dużo ciekawie urządzonych mieszkań, które mogą "dać" natchnienie. Bardzo lubię pooglądać jak inni mieszkają :D . U nas właściwie niewiele się zmieniło. Plany zeszłoroczne wzięły w łeb. Końcówka ubiegłego roku była u nas "pod znakiem szpitala", wiec nie mieliśmy ani głowy, ani serca do budowy. Dzwoniliśmy do architekta, którego nam poleciłaś, niestety Pan Ireneusz nie ma czasu, bo jest zajęty. Okazało się na szczęście, że znajomy zajmie się formalnościami dot. naszej budowy. Aha, drzewa, które rosły w pasie drogowym zostały już wycięte, działeczka wyrównana. Zostały jeszcze tylko kosmetyczne poprawki. Kupiliśmy siatkę i słupki na ogrodzenie, jak tylko znajdziemy trochę wolnego czasu, to ogrodzimy działeczkę. Nie wiem czy ruszymy w tym roku z budową, chociaż mamy takie plany, ale jak to w życiu bywa, może być różnie. Czas pokaże. Pozdrawiam serdecznie :D.

Witaj Maju serdecznie! Bardzo mi przykro, ze chorowaliście, u mnie wcale nie było lepiej, nie miałam w ogóle natchnienia żeby pisać o budowie w dzienniku bo podobnie jak u Ciebie głównym tematem w naszym domu były problemy zdrowotne... :cry: Teraz tynkujemy i ... czekamy na prawdziwe ciepełko, tam koło naszego domku, pracując fizycznie (a roboty nie brakuje) czujemy się o wiele lepiej... :p :p :p

Maju sezon budowlany dopiero się rozpoczyna, wazne żebyście załatwili formalności to z budową na pewno ruszycie jeszcze w tym roku, czego ogromnie Wam życzę. A działeczkę masz bardzo ładną, czasem koło niej przejezdzamy :wink:

pozdrawiam,pa.

• 2 months później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!