wiki_3 27.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dziękuję AAgnieszko za odpowiedź My budujemy swój domek w Tomaszowie Lubelskim. Na dzień dzisiejszy mamy dom nakryty, zrobione instalacje: elektryczną, wodno kanalizacyjną i CO ale nie mamy okien i drzwi. Wlaśnie szukamy odpowiednich okien i drzwi oczywiście atrakcyjnych cenowo. W jakich kolorach planujesz wnętrza? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wiki, zrozumiałam, że budowanie dopiero rozpoczynasz, a tu proszę, nawet instalacje porobione, koniecznie pokaż fotki domku Co do kolorów wnetrz to na dzień dzisiejszy podoba mi się kremowy z czekoladowym, widziałam takie zestawienia i jestem nimi oczarowana, ale jak długo to potrwa...? Na razie tynkujemy i zachwycam się całkiem odmienionym wnętrzem domu. Pozdrawiam ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 02.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witaj AAgnieszk@. Fajnie, że już myślisz o kolorkach na ścianach. Polecam "śledzenie" http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html - jest tam dużo ciekawie urządzonych mieszkań, które mogą "dać" natchnienie. Bardzo lubię pooglądać jak inni mieszkają . U nas właściwie niewiele się zmieniło. Plany zeszłoroczne wzięły w łeb. Końcówka ubiegłego roku była u nas "pod znakiem szpitala", wiec nie mieliśmy ani głowy, ani serca do budowy. Dzwoniliśmy do architekta, którego nam poleciłaś, niestety Pan Ireneusz nie ma czasu, bo jest zajęty. Okazało się na szczęście, że znajomy zajmie się formalnościami dot. naszej budowy. Aha, drzewa, które rosły w pasie drogowym zostały już wycięte, działeczka wyrównana. Zostały jeszcze tylko kosmetyczne poprawki. Kupiliśmy siatkę i słupki na ogrodzenie, jak tylko znajdziemy trochę wolnego czasu, to ogrodzimy działeczkę. Nie wiem czy ruszymy w tym roku z budową, chociaż mamy takie plany, ale jak to w życiu bywa, może być różnie. Czas pokaże. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj Maju serdecznie! Bardzo mi przykro, ze chorowaliście, u mnie wcale nie było lepiej, nie miałam w ogóle natchnienia żeby pisać o budowie w dzienniku bo podobnie jak u Ciebie głównym tematem w naszym domu były problemy zdrowotne... Teraz tynkujemy i ... czekamy na prawdziwe ciepełko, tam koło naszego domku, pracując fizycznie (a roboty nie brakuje) czujemy się o wiele lepiej... Maju sezon budowlany dopiero się rozpoczyna, wazne żebyście załatwili formalności to z budową na pewno ruszycie jeszcze w tym roku, czego ogromnie Wam życzę. A działeczkę masz bardzo ładną, czasem koło niej przejezdzamy pozdrawiam,pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No cześć laska Dobrze, że już jesteś. Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Aga odziwiałam i podziwiam... nadal czekam na dalszy ciąg z nierpliwością... piękny domek i oszałamiające tempo. Czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 25.06.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzieki dziewczynki !!! Teraz jestem na etapie wyboru drzwi i wysiadam Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cześć Aga - siedzisz cicho jak mysz pod miotłą a tu proszę poddasze "debest" i kominek też jest cacy - wklejaj zdjęcia dalej ; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Bardzo ładny macie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam i dziekuję bardzo, Twój dworek zapowiada się na piękny i bardzo okazały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam i dziekuję bardzo, Twój dworek zapowiada się na piękny i bardzo okazały. Dziękuję, ale do Waszego etapu jeszcze mi daleeeeeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 AAgnieszko, co tu taka cisza? Drzwi wybrane, wstawione? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witaj TomKa!!! Drzwi już dawno wybrane ale jeszcze nie wstawione... na szczeście są juz nasze i grzecznie czekają na zamontowanie. Jutro MUSZĘ uzupełnić dziennik, troszeczkę się w domku zmieniło, ale tempo mamy raczej wolne...szkoda Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No ja też ciągle zaglądam i nic. To teraz jak obiecałaś to uzupełniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 rzeczywiście, nadal nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Najlepsze życzenia Wesołych Świat, pięknej choinki i masy prezentów http://elementarz1.blox.pl/resource/m7.gif Pozdrawiam serdecznie Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 20.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 AGNIESZKO co nowego na waszej budowie może już mieszkacie ,czekamy na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://kartki.onet.pl/_i/d/mikzielony1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dziewczyny, bardzo, ale to bardzo dziekuję za zyczenia i pamięć. Nareszcie znalazlam czas by uzupełnić mój skromny dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts