wiolasz 29.12.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Byłam, widziałam super Elewacja bardzo mi się podoba. Co będzie na dole? klinkier? A wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 29.12.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Cześć Wiola! Na dole będzie klinkier i między kolumnami również i jeszcze na tarasie. Takie wstawki... by było praktycznie i mam nadzieję ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 29.12.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 AAgnieszk@, fajna elewacja . Proszę, napisz, co to za tynk i kolor i drzwi wejściowe ? (producent, kolor)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 To jeszcze prośba do Ciebie. Nie rób tak długiej przerwy oki? bo my tu czekamy na nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 29.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Martynko, drzwi mam z Pamoplastu z Ustrzyk Dolnych są z drewna - meranti, natomiast elewacja to większe kombinacje... Tynk jest mineralny chyba z graimplastu i malowany dwukrotnie farbą silikatową firmy sempre. Wszystko kupowała firma która wykonywała nam elewację, ja wybierałam kolory i projektowalam te różne bajery (boni, gzymsy). Cieszę się, że podoba Ci się moja elewacja, na początku miałam wątpliwości czy nie za jasny kolor, ale bałam się, żeby nie było zbyt żółto Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 29.12.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Wiola, to miłe, że chcesz oglądać mój dziennik, już wkrótce nastepne fotki... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 AAgnieszko pragnę złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2009 Roku ! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.12.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Martynko, bardzo dziękuję za życzenia, ja Tobie również życzę to co najwspanialsze w Nowym Roku a przede wszystkim dużo zdrowia... Stary Rok mija lecz marzenia zostająNiech one się wam wszystkie spełniająI z Nowym Rokiem niech los wam sprzyjaA ogród życia wnet się zazieleniSzampańskiej zabawy i mocnej głowyna tę jedyną noc w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polo555 09.01.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 aga piekny dom i piekna elewacja naprawde super chcialbym byc na tym etapie chcialbym zobaczyc jeszcze te cegielki przy wejsciu jak beda gotowe apropo nich to plytki czy cegla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 09.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 polo 555 dzięki! To ma wyglądać jak cegła ... ale to płytki firmy przysucha. Niestety musimy zrobić sobie przerwę i pewnie na wiosnę skończymy dekorować elewację, z tyłu domu mamy dużo większą taką wstawkę klinkierową, ale myślę, że jest to jak najbardziej praktyczne rozwiązanie. Teraz nareszcie robimy mała łazienkę i od wczoraj mam parkieciarza w rozsądnej cenie! A Twój domek przeelegancki gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aga co tam słychać ? Jak idą prace ? A może już mieszkacie w nowym domku ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 [ z dziennika budowy ] musze przyznac ze masz niezly gust.wszystko mi sie podoba.mam prosbe, czy odpowiesz mi na kilka pytan odnosnie budowy,bo jestem zinteresowany kupnem tego projektu,licze ze mozesz mi w tym pomoc skoro juz masz tak ladny domek. pozdrawiam. przemek z poznania http://forum.muratordom.pl/uzytkownik92900.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Agnieszko dawno nie zaglądałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem...Domek prawie gotowy i jaki ładniutki. Baaaardzo mi się podoba u Ciebie!Wklej koniecznie fotki z wnętrz, jestem bardzo ciekawa...Cz okna macie z Pamo plastu?drewniane?Z pewnością niecierpliwie czekacie na przeprowadzkę.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 22.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 AGA co słychać, pochwal się nowymi fotkami domu i wnętrz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Świąt pięknych śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich... długo pamiętanych. Sylwestra w tańcu szalonego w szampanie skąpanego. Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc a świt się światem rozniesie niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie! Boże narodzenie to czas, by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia miłości, spokoju i radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny życzy Martyna http://images49.fotosik.pl/240/a9c9831cb21308e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts