Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka AAgnieszk@

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martynko, drzwi mam z Pamoplastu z Ustrzyk Dolnych są z drewna - meranti, natomiast elewacja to większe kombinacje... Tynk jest mineralny chyba z graimplastu i malowany dwukrotnie farbą silikatową firmy sempre. Wszystko kupowała firma która wykonywała nam elewację, ja wybierałam kolory i projektowalam te różne bajery (boni, gzymsy). Cieszę się, że podoba Ci się moja elewacja, na początku miałam wątpliwości czy nie za jasny kolor, ale bałam się, żeby nie było zbyt żółto :D :D Pozdrawiam serdecznie

Martynko, bardzo dziękuję za życzenia, ja Tobie również życzę to co najwspanialsze w Nowym Roku a przede wszystkim dużo zdrowia...

Stary Rok mija lecz marzenia zostają

Niech one się wam wszystkie spełniają

I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja

A ogród życia wnet się zazieleni

Szampańskiej zabawy i mocnej głowy

na tę jedyną noc w roku

• 2 weeks później...

polo 555 dzięki! :p

To ma wyglądać jak cegła ... ale to płytki firmy przysucha. Niestety musimy zrobić sobie przerwę i pewnie na wiosnę skończymy dekorować elewację, z tyłu domu mamy dużo większą taką wstawkę klinkierową, ale myślę, że jest to jak najbardziej praktyczne rozwiązanie. Teraz nareszcie robimy mała łazienkę i od wczoraj mam parkieciarza w rozsądnej cenie!

A Twój domek przeelegancki :) :p gratulacje!

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

[ z dziennika budowy ]

musze przyznac ze masz niezly gust.wszystko mi sie podoba.mam prosbe, czy odpowiesz mi na kilka pytan odnosnie budowy,bo jestem zinteresowany kupnem tego projektu,licze ze mozesz mi w tym pomoc skoro juz masz tak ladny domek. pozdrawiam. przemek z poznania

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik92900.htm

Agnieszko dawno nie zaglądałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem...Domek prawie gotowy i jaki ładniutki. Baaaardzo mi się podoba u Ciebie!Wklej koniecznie fotki z wnętrz, jestem bardzo ciekawa...Cz okna macie z Pamo plastu?drewniane?Z pewnością niecierpliwie czekacie na przeprowadzkę.Pozdrawiam serdecznie

• 1 month później...
  • 5 months później...

Świąt pięknych śnieżnych,

mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich...

długo pamiętanych.

Sylwestra w tańcu szalonego

w szampanie skąpanego.

Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc

a świt się światem rozniesie

niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj

i ...spod stołu podniesie!