zielonooka 18.03.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 hmm... nie wiem ps." antek"jak najbardziej aktualny jest Irlandia piekna ale irlandcy faceci... mniej przesympatyczni i w ogole ale .... nie te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Eeee tam, to tylko wina za mało Ale co.....nie sieksi oni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 pozdrowionka p.s. jeszcze jedna ciekawostka..... w domu MUSI byc kominek.... nie ma opcji ze nie ma to tak ja u nas innej opcji nie ma, ale jeszcze nie wiemy , czego nie będzie w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Miło Cię widzieć. Zaglądaj częściej Dziel się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 czesc dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 19.03.2007 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dorwalam sie na chwilke do netu ja tez... i tez pozdrawiam, tyle, ze z Egiptu Jeszcze miesiac na wodzie i znowu sie bedzie mozna powyglupiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hejka, na Zieloną się już nie załapałam (ale i tak serdeczności tu jej zostawię), a bardziej na bieżąco pozdrawiam Cpt Q. "Oberżyświatom" Ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Cześć zielonooka na pewno jest Ci tam dobrze i dajesz sobie rade.Pozostaje Ci tylko życzyć szybkiego powrotu z dużą kasą. Pozdrawiam Cie ciepluchno narazieńko.ten obok Ciebie na fotce z gorylkiem to irlandczyk? trzym sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dorwalam sie na chwilke do netu ja tez... i tez pozdrawiam, tyle, ze z Egiptu Jeszcze miesiac na wodzie i znowu sie bedzie mozna powyglupiac ahoj Kapitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 witam zielona. pytanie odnośnie fotki. te palmy to w ziemi rosną czy w donicach? może u nas wytrzymałyby klimacik. strzeliłbym sobie przed domem taki fetysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 oooooo.... ........Zielonooka pozdrawiam cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dorwalam sie na chwilke do netu ja tez... i tez pozdrawiam, tyle, ze z Egiptu Jeszcze miesiac na wodzie i znowu sie bedzie mozna powyglupiac To już bliżej niż dalej - przypływaj szybko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czesc Zielona!To co gadasz, swieta prawda jest, moge potwierdzic.Nic, tylko murki i trawa. Trawa.... i murki.Ogrodki wielkosci chusteczek do nosa, a w nich...drewniane domki, altanki, grille, tarasy, laweczki, parasole, doniczki, obowiazkowo trawnik, jakies drzewka, krzaczki, kwiatki.A wszystko to na polu 4m x 5m. I co zadziwiajace, najczesciej nie ma wrazenia przeladowania. Domy wszystkie jednakowe, z szarych bloczkow jakies 24 cm, bez ocieplenia scian i stropu.W drzwiach szpary, czesto pojedyncze okna.Za to koszt ogrzewania dosc wysoki. Woda za darmoche, scieki tez. Jakosc budowania... szkoda gadac...Irlandczycy jakos tacy malo wymagajacy sa... Jesli chodzi o tubylcow, faktycznie, nie ma wlasciwie na czym oka zawiesic.Z pciom pieknom w zasadzie jeszcze gorzej jest.Wszystkie jakies takie jednakowe sa, najczesciej rozmiar XXXXL.Ale ludkowie bardzo otwarci i zyczliwi. Zielona, jesli bedziesz znow w D... moze bymy na jakie pifko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czarodziejko.......skąd takie długie włosy wzięłaś???? no właśnie , gdzie legofryzurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czarodziejko.......skąd takie długie włosy wzięłaś???? no właśnie , gdzie legofryzurka? Peruge sobie strzelila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zielonooka, bardzo ładna dziewczyna z Ciebie nie dziwię się, że z gorylem musisz chodzić... P O Z D R A W I A M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zielona, jesli bedziesz znow w D... moze bymy na jakie pifko...? ja szaleje glownie na poludniu Cork i te klimaty ale do D. wybieram sie jakos w maju (?) jak cos dam znac Miastowe ogrodki male ale na "wsi" sa ciut wieksze - oni maja troszke kiczowato w tych ogrodkach ale b. malowniczo duzo wlasnie murkow , przeslicznie wypielegnowane roslinki nie ma tuj!!!!! ani jednej nie widzialam!!!! w Polsce jest czesto "system" sadzenia co 30-50 cm jednej roslinki - najlepiej przy ogrodzeniu tam ogrodzen praktycznie nie ma- a rosliny sa "w kupie" i tworza zdec. kompozycje roslinne. Co do tych "palm" to sa to juki - najczesciej siedza sobie w glebie ale w donicach tez widzialam Tu jest dosyc lagodny klimat (od morza) i pomimo duzych wiatrow - praktycznie na pd. zimy nie ma [mowie o poludniu] W zimie jest dosyc cieplo, a latem nie ma upalow - rosnie mase roslin bez wiekszych zabiegow ktore u nas ledwo ledwo np rododendrony wysokosci 2-3 metrów i wlasnie te juki ktore jak swieci slonce to wygloda to jak poludnie europy a jak pada deszcz i wieje wicher to wyglada jak huragan na karaibach Dla milosnikow ogrodow - musze posegregowac i poobrabiac fotki , wbic sie na dzial ogrody i zrobic taki maly "miniprzewodnik" po irlandzkich ogrodkach - mysle ze niektorym moga sie pewne rzeczy spodobac ps. nsslyszalam ze ciut teskniles - ja tez pan golryl - najprawdopodobniej jest irlandczykiem ale nie wiem bo spotkalismy go na ulicy i mnie "porwal w obiecia":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zielona, my również Cię pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Oooooooooooooo! Jak miło, że jesteś. Dorywaj się do netu częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts