jea 27.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 to chyba do jakiejs łodzi albo cos nie pytalam sama forma dokumentu mnie powalila a wiesz ile kosztuje dojenie kozy...na lewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 nie wiem bo koz nie widzialam owiec - tez nie ani jednej a to podobno symbol Irlandii Mam tylko taka kudlata owce kupiona na lotnisku - ma wyszyta na tylku koniczynke i jak jej sie nacisnie prawa przednia lape to spiewa basem "I love ajrisz...cos tam cos tam " mleka nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 czesc zielona ps.ale niezly bak ma Twoj kolega bak jak bak ale przepał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Cześć Zielona Ale numer z tą fakturą Kuźwa, a u nas szkoda gadać Właśnie mamy kolejną kontrolę skarbową i już nie mieli czego, to przyczepili się, że na WZ nie ma ceny jednostkowej, tylko ilość Chociaż niby ceny nie musi być (słowa pani kontrolującej), ale czemu się nie przyczepić, zawsze pan i pani inspektor skarbowy będą mieli pracy na parę tygodni, przejrzą kilkaset wz-ek, po każdą z osobna przyjadą urzędowym autem, a my za to zapłacimy, wszyscy. Przepraszam, że tak smęcę, ale tak to właśnie u nas wygląda. Dla mnie to niewiarygodne, co pokazujesz i napawające nadzieją. Może u nas też tak kiedyś będzie, bo na razie mamy tylko tanie państwo Pozdrawiam Cię cieplutko i wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Heloł Zieloniutka I znowu mnie nie było jak wpadłaś Fajnie że Ci tam dobrze Wpadaj do śpitalika bo w tym dobrobycie dojdziesz do końca i co ? A zmiany się szykują , personalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No czejść Zielona - fajnie Cie było widziec przez okienko Przybyłaś jak Ułan - ale to wszystko po tym espumisanie co mi siostra przęłożona przepisała -..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No czejść Zielona - fajnie Cie było widziec przez okienko Przybyłaś jak Ułan - ale to wszystko po tym espumisanie co mi siostra przęłożona przepisała -..... Sebo8877 tez sie ciesze ..... ale po swietach juz mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.03.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 ale po swietach juz mnie nie bedzie Na wyspie czy na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 To chyba można powiedzieć będzie po świętach: "Witaj w Ojczyźnie Madam?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Albo: "Welcome home Madam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 powiem szczerze - swieta sa mniejszym powodem musze po prostu pozalatwiac duzo spraw - ktore zostaly nie zalatwione jak wyjezdzalam troszke na wariata powedzmy ze lacze przyemne z pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Fajnie, i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dżizes....patrzę na forum zwierzęcym w wątku o kotach ....a tam z datą 28 marzec 2007 wypowiada się zielona....mysle sobie: są dwie opcje: albo się coś z datą popiepsz...., albo zielona wróciła żeby sprawdzić w te pędzy lecę na forum psychiczne...a tam zielona.....z Irlandii.... cholera..... ....neta dorwała tak więc trochę zawiedziona że jednak nie wróciłaś....pozdrawiam serdecznie.....i zazdroszczę spokoju.....bo to co ja tu przeżywam przy budowie to kuffa....osiwnę niebawem Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.03.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 daggulka witam serrrdecznie robie maly porzadek z fotkami - malenki kawaleczek wrzuce tutaj - moze komus milo bedzie popatrzec na fajne widoki nietety pogoda nie zawsze dopisuje i czesc zdjec jest robiona przy pochmurnej poztym foty nawet w polowie nie oddaja uroku tych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Zielonookaaaa, a ty co Netu nie masz czy uganiasz się za tubylcami? A kto nasza psychikę będzie ratował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 ... Ona zbiera euro garściami i zapomniała o nas maluczkich złotówkowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Helo, Zielonooka.Miło Cię czytać i podglądać, Ten goryl jest konieczny, ale ten widok na cmentarz... Pozdrawiam Ciebie i Irlandię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Chwilowo sie pojawilam (na 10 dni) jabko - tia ja tam zarabiam a tu kurna wszystko drozeje pogieło, tej? zeljka - ja nie ratuje niczyjej psychiiki - ja te psychike rujnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 zeljka - ja nie ratuje niczyjej psychiiki - ja te psychike rujnuje No co Ty! A mi juz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts