zielonooka 02.06.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 tak? to 2,50 sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A w jakich teraz obracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Cze zielonooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cze Zielona Już drugi dzień dochodzę do siebie po niedzielnej imprezie Miał to być babski wieczór knajpiany w składzie ja- kulka i moja koleżanka, a skończyło się na wieczorze irlandzko- polskim Matko jedyna, jakie oni mają głowy do picia, jak Ty tam przędziesz kobito Po tym miłym wieczorze stwierdzam: -panowie Irlandczycy to bardzo sympatyczni, uśmiechnięci ludzie -są nawet przystojni (na 5 tylko jeden był o typowej hmmm urodzie ) -lubią piwo, taniec i śpiew -uwielbiają duuużo mówić (ale mnie i tak nikt nie przebije ) -zdecydowanie wolę ich od Anglików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Miło Cię widzieć, Zielona Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cze Zielona Już drugi dzień dochodzę do siebie po niedzielnej imprezie Miał to być babski wieczór knajpiany w składzie ja- kulka i moja koleżanka, a skończyło się na wieczorze irlandzko- polskim Matko jedyna, jakie oni mają głowy do picia, jak Ty tam przędziesz kobito Po tym miłym wieczorze stwierdzam: -panowie Irlandczycy to bardzo sympatyczni, uśmiechnięci ludzie -są nawet przystojni (na 5 tylko jeden był o typowej hmmm urodzie ) -lubią piwo, taniec i śpiew -uwielbiają duuużo mówić (ale mnie i tak nikt nie przebije ) -zdecydowanie wolę ich od Anglików Oj oni sa b. fajni i mili 1000 x fajniejsi niz angole (no przynajmniej ci ktorych "znam") Picie - faktycznie - nie widac za bardzo po nich ew. sie na wesolo ubzdryngalaja Przystojnego - nie widzialam kofi - cos tam mam ale co ja was bede swoja mordka strszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Bo widzisz zielona, przystojne, to w kraju som a Ty się gdzieś pętasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Bo widzisz zielona, przystojne, to w kraju som a Ty się gdzieś pętasz... ja sie pałętam a nie pętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Zielona a ja Tyle wibracji Ci wysyłałem... toś pojechała tych pętających się szukać sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Bo widzisz zielona, przystojne, to w kraju som a Ty się gdzieś pętasz... ja sie pałętam a nie pętam a kto Cię tam wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 e, jeszcze ze 3-4 mies i wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Oj oni sa b. fajni i mili 1000 x fajniejsi niz angole (no przynajmniej ci ktorych "znam") Picie - faktycznie - nie widac za bardzo po nich ew. sie na wesolo ubzdryngalaja to by się zgadzało Przystojnego - nie widzialam w sumie, jak oni przyszli, to już z koleżanką byłyśmy po 2 drinku ale co tam, impreza była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Przystojnego - nie widzialam w sumie, jak oni przyszli, to już z koleżanką byłyśmy po 2 drinku ale co tam, impreza była przednia Tak, tak słonko NIE MA nieatrakcyjnych mezczyzn - jest tylko za malo alkoholu (parafrazujac slynne szowinistyczne zdanie ) ps. tyllko czemu mia caly alkohol wysp irlandzkich nie wystarcza by zauwazyc piekno tubylczych samcow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Przystojnego - nie widzialam w sumie, jak oni przyszli, to już z koleżanką byłyśmy po 2 drinku ale co tam, impreza była przednia Tak, tak słonko NIE MA nieatrakcyjnych mezczyzn - jest tylko za malo alkoholu (parafrazujac slynne szowinistyczne zdanie ) ps. tyllko czemu mia caly alkohol wysp irlandzkich nie wystarcza by zauwazyc piekno tubylczych samcow ???? A bo to trzeba umieć dostrzegać piękno, emanujące z wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 aha a moze nalezy dostrzegac tez inne ...umiejetnosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a może trza sie czasami zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a może trza sie czasami zapomnieć ojej znowu?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 NIE MA nieatrakcyjnych mezczyzn - jest tylko za malo alkoholu (parafrazujac slynne szowinistyczne zdanie ) ps. tyllko czemu mia caly alkohol wysp irlandzkich nie wystarcza by zauwazyc piekno tubylczych samcow ???? Szowinistyczne Zielonooka?, a słynna piosenka "najwięcej witaminy mają POLSKIE dziewczyny?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a ... ta piosenka mi sie podoba cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No wiecie co!!! A piekno ducha???? Zielonooka, Ty podaj jakas fotke tubylcowa, bo ja jakos nie wierze w to, ze tam tylko tacy jacys chodza, nie tacy.... Po prostu to Ty za piekna dla nich jestes!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts