andre59 26.03.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 1. Nefer (sama) 2. kuleczka (sama) 3. Zochna (sama) 4. kze z Żoną i max 2 dzieci (ale może tylko z jednym dotrzemy..) 5. stary (sam) 6. Sylvia1 ( nie wiadomo w jakim składzie) 7. Patos (+ Patosowa + Patiosiątko sztuk raz) 8. verunia (sama)9. andre59 (prawdopodobnie z małżonką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jeżeli do 18 maja na nieoficjalną liste Nefer codziennie bedzie przybywała jedna osoba to na zlot wirtualnie pojedzie was 62 osoby.To już jest coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jeżeli do 18 maja na nieoficjalną liste Nefer codziennie bedzie przybywała jedna osoba to na zlot wirtualnie pojedzie was 62 osoby.To już jest coś. Nikt nie ma obowiązku wpisywać się na listę, która jak tytuł głosi, jest nieoficjalna. Czy Ty naprawdę sądzisz, że jak ktoś nie wpisze się na listę, to już nie przyjedzie Co rok forumowicze przybywają tłumnie i żadna lista, bądź jej brak tego nie zmieni. Ot i cała filozofia ale co się ucieszyłeś to twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 26.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja chetnie przyjadę, ale nie będę na razie wpisywał się na listę, bo nie wiem gdzie będę za tydzień - co dopiero w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Przyjedź plamiak, przyjedź Z pewnością będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 26.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Żona plamiaka: z żoną przyjedzie... i z rodziną... żeby było fajniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To ,że nikt nie ma obowiązku wpisywać się na listę, która jak tytuł głosi, jest nieoficjalna ,jest bardzo oczywiste.Nic nie sadze tylko pobawiłem sie w matematyke i wyszło to co wyszło. To ,że forumowicze przybywają tłumnie i żadna lista, bądź jej brak tego nie zmieni to również oczywiste.Ot i cała filozofia z ktorej sie nie ucieszyłem.Kazdy sadzi według siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Żona plamiaka: z żoną przyjedzie... i z rodziną... żeby było fajniej.... Od razu żonka na kulkę się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Żona plamiaka: z żoną przyjedzie... i z rodziną... żeby było fajniej.... z pewnością będzie..........fajniej witaj żono plamiaka Co się tak jabko cieszysz pierwszy post do plamiaka napisałam i od razu po uszach biednemu to zawsze wiatr w oczy a dlaczego, że na kulkę?????że co niby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Żona plamiaka: z żoną przyjedzie... i z rodziną... żeby było fajniej.... No to to rozumie.Jak wszyscy ....to wszyscy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 1. Nefer (sama) 2. kuleczka (sama) 3. Zochna (sama) 4. kze z Żoną i max 2 dzieci (ale może tylko z jednym dotrzemy..) 5. stary (sam) 6. Sylvia1 ( nie wiadomo w jakim składzie) 7. Patos (+ Patosowa + Patiosiątko sztuk raz) 8. verunia (sama)9. andre59 (prawdopodobnie z małżonką)10. Plamiak (z rodziną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Już przy pierwszej dziesiątce można zauważyć pewną prawidłowość- Dziewczyny przybywają same- Faceci raczej z rodziną Tylko stary się wyłamał - wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 27.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 No i wygląda, że znów mi termin nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 28.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 no to może i ja z rodziną, choć nie na 100% Kuleczka podobno jesteśmy z tej samej "miejscowości wypoczynkowej" pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Już przy pierwszej dziesiątce można zauważyć pewną prawidłowość - Dziewczyny przybywają same - Faceci raczej z rodziną Tylko stary się wyłamał - wyjątek no właśnie i kto tu kogo pilnuje osobiście wolałbym sam, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Już przy pierwszej dziesiątce można zauważyć pewną prawidłowość - Dziewczyny przybywają same - Faceci raczej z rodziną Tylko stary się wyłamał - wyjątek no właśnie i kto tu kogo pilnuje osobiście wolałbym sam, ale... Oj andre Ty to chociaż przyjedziesz Mnie ten termin wybitnie nie pasuje Ale za rok też będzie zlot więc nic straconego A o tegorocznym mi opowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Opowiemy Maxi i zdjątka na pewno będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 postaramy się być a czy znana już jest konkretna data?? 11. KasiaR i DamianR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 1. Nefer (sama) 2. kuleczka (sama) 3. Zochna (sama) 4. kze z Żoną i max 2 dzieci (ale może tylko z jednym dotrzemy..) 5. stary (sam) 6. Sylvia1 ( nie wiadomo w jakim składzie) 7. Patos (+ Patosowa + Patiosiątko sztuk raz) 8. verunia (sama) 9. andre59 (prawdopodobnie z małżonką) 10. Plamiak (z rodziną) 11.kasiaR(postaramy się być ) Nefer pozwoliłem sobie na dodanie do listy kasiR Chyba się nie gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 1. Nefer (sama) 2. kuleczka (sama) 3. Zochna (sama) 4. kze z Żoną i max 2 dzieci (ale może tylko z jednym dotrzemy..) 5. stary (sam) 6. Sylvia1 ( nie wiadomo w jakim składzie) 7. Patos (+ Patosowa + Patiosiątko sztuk raz) 8. verunia (sama) 9. andre59 (prawdopodobnie z małżonką) 10. Plamiak (z rodziną)11.kasiaR(postaramy się być )12. Jajcek (z rodzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts