geguś 18.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 przyczepił się taki jeden z drugim i odkleić się nie chce macie jakiś skuteczny sposób na takiego .....>> ?? jednemu z zidanka, drugiego krzesłem go, krzesłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 myślicie, że te samce myślą, że to ja?????? Szczerze mowiac... ... tak myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 myślicie, że te samce myślą, że to ja?????? Szczerze mowiac... ... tak myslalem typowy samiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 To naprawdę avatar musi działać.Zauważ, że Rezi nie miał takich problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.03.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 To naprawdę avatar musi działać. Zauważ, że Rezi nie miał takich problemów... skąd wiesz o Rezim? a propos to bardzo kusząca ta postać z jego avatarka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Izat, a cus Ty takiego narozrabiala, ze Cie gonia po forum? p.s.zobacz moj awatar.., pusta lawka i kubel smieci... i nikt mnie nie goni. A tak powaznie, nie zazdroszcze Ci tej gonitwy i nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji... Chyba zmienilabym nicka i trzymala sie od nich z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.03.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 na forum to ja nie rozrabiam Zeljka avatar masz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 powiedz TU głośno i wyraźnie kto-to -jest ......i po kłopocie więcej sie nie odezwie ...obrazi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 z forum na priv a co winien temu avatar? Poproś go, żeby się przy.... przyczepił do kogos innego. W moim przypadku zadziałało. powiedz TU głośno i wyraźnie kto-to -jest ......i po kłopocie więcej sie nie odezwie ...obrazi sie Albo nam tu wyświetl co takiego Ci napisał przynajmniej będzie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zastosowałam się do Waszych rad zobaczymy czy pomogą a wynurzeń wklejać nie chcę nie będę taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 przyczepił się taki jeden z drugim i odkleić się nie chce macie jakiś skuteczny sposób na takiego .....>> ?? Eh a do mnie nikt sie nie chce przyczepic , musze pomyslec nad zmiana awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Mufka, pożyczyć Ci mojego avatarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Mufka, pożyczyć Ci mojego avatarka?? Iza nie, nie, moge nie wyrobic z odpisywaniem A jak tam uspokoilo sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zeljka avatar masz super Dziekuje! Sama pstrykalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zeljka avatar masz super Dziekuje! Sama pstrykalam. Zeljka jesli to Twoja robota to gratuluje. Mozna to zdjecie zobaczyc w wiekszym formacie? A moze masz gdzies swoj album w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zeljka avatar masz super Dziekuje! Sama pstrykalam. Zeljka jesli to Twoja robota to gratuluje. Mozna to zdjecie zobaczyc w wiekszym formacie? A moze masz gdzies swoj album w sieci? mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zeljka, ale z Ciebie zdolna babeczka super prace czyli poprzedni avatar to też było Twoje dzieło no ale ta ławka i kubeł to chyba nie haft krzyżykowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ta lawka to jest z parku kolo zamku w Ostromecku. Bardzo tam ladnie. Mam duzo zdjec stamtad ale to akurat wybralam na awatarek. Reszta to albo haft albo malunki - uczylam sie z TV i ksiazek...Juz nie maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Mialam nadzieje na wiecej zdjec , ujecie z laweczka piekne, masz oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 izat dlaczego wywlekłaś nasze sprawy na forum ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts