izat 19.03.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 izat dlaczego wywlekłaś nasze sprawy na forum ogólne no skasować już się tego nie da sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A jak tak pisałem ... no wiesz ... z miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A jak tak pisałem ... no wiesz ... z miłości jabko, Ty to możesz do mnie pisać tak jak dotąd pisałeś nie mam nic przeciwko ale przez tych innych sksowałam sobie taki śliczny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Cóz za ulga (tak dla jasności forumowej chodzi o pisanie nie na priv ) A ty natręcie zostaw w spokoju naszą izat hmmm czemu myślę o jednej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 19.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 w imieniu męskiej i nie tylko pewnie częsci forum chciałbym zaapelować do izat o przywrócenie avatara. nie można ludziom odbierać przyjemności z patrzenia na bardzo estetyczny obrazek a co do upierdliwców to radzę po dobitnie napisanym mailu IGNOR. nie wiem jak na muratorze ale na innych forach możesz blokować innych forumowiczów coby ich nie widzieć i nie otrzymywać od nich poczty. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Poproś go, żeby się przy.... przyczepił do kogos innego. W moim przypadku zadziałało. No ja nie wiem JoShi Już parę razy widziałam jak Ci po piętach depcze, a to chałupkę pochwali, a to kiełbasek parzenie Bezsprzecznie wyczuwam pewne fluidy, a Twoje ignorowanie jakby podgrzewa atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Poproś go, żeby się przy.... przyczepił do kogos innego. W moim przypadku zadziałało. No ja nie wiem JoShi Już parę razy widziałam jak Ci po piętach depcze, a to chałupkę pochwali, a to kiełbasek parzenie Bezsprzecznie wyczuwam pewne fluidy, a Twoje ignorowanie jakby podgrzewa atmosferę i ja widziałam JoShi dyplomatycznie udaje, że nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.03.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ciiiiiiiiiiiiiii nie wywołujcie wilka z lasu po burzy przychodzi tylko spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 masz szansę izat - nie odpowiadaj na priwy - nie komentuj zachowania natręta - ale jak zaczepi na ogólnym w łeb daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Już parę razy widziałam jak Ci po piętach depcze Eeee... Coś tam próbuję. Ważne, że jestem konsekwentna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A Henio to on nie ma na imie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Henio to chyba nie specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Już parę razy widziałam jak Ci po piętach depcze Eeee... Coś tam próbuję. Ważne, że jestem konsekwentna. No tak, serce masz z kamienia Niespecjalnie jesteś miła dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Niespecjalnie jesteś miła dla niego Przynajmniej nie jestem wyjątkowo niemiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A Henio to on nie ma na imie ????????? Henio??? kto zna Henia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 kto zna Henia ??? Slyszalam o Nim rozne rzeczy Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Henio zostanie wypatroszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 kto zna Henia ??? Slyszalam o Nim rozne rzeczy Dziwne O Henryczku ? To wykluczone Ale kto zacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 kto zna Henia ??? Slyszalam o Nim rozne rzeczy Dziwne O Henryczku ? To wykluczone Ale kto zacz ? Henio jest Henio może i trochę dziwny ale na pewno nie najdziwniejszy najdziwniejszy jest taki jeden ale a tym to wszyscy wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 [Henio jest Henio może i trochę dziwny ale na pewno nie najdziwniejszy najdziwniejszy jest taki jeden ale a tym to wszyscy wiedza Oprócz niego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts