zuber 11.12.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nasz sąsiad z poprzedniego miejsca zamieszkania swoją parapetówkę urządzał na wylewkach. Nic nie było, nawet toalety Impreza z cykly legendarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.12.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 prądu ZEW-T do tej pory nie dowiozło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 15.12.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Nie dowiozło i nie wiem czy przed świętami dowiezie. W Polsce tydzień przedświąteczny to w zasadzie już święta. Ja jakoś nastroju świątecznego nie czuję w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.12.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zgadza się! Tydzień przed świętami i czas zaraz po nich to wyjątkowo martwy okres. Niby urzędy otwarte, ale spróbuj coś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kaśka ale dałaś mi do myślenia z tym zlewozmywakiem. Ja nie chciałam zlewu umieszczać pod oknem z innym względów np. bo okno wciąż będzie zachlapane ale totalnie nie pomyślałam o jego otwieraniu. No pięknie, wyszło jak wyszło bo zlew muszę mieć pod oknem i teraz tylko trzeba sprawdzić jaki duży mam mieć parapet i na jaką odległość otwiera się okno. A tak wogóle to życzę Wam z całego serce zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt, jak najszybszej przeprowadzki i pełnego zadowolenia z domku. By był dla Was oazą spokoju i ciepłym gniazdkiem, do którego będziecie wracać z radosnym sercem.Dominika z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/553-sm.jpg marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 21.12.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dominika A nie chcesz pokombinować ze zlewem i baterią tak jak my? Czy po prostu nie ma takiej możliwości? Nas to rozwiązanie uratowało. Dziewczyny Wam również życzę wszystkiego dobrego.Duuuuużo spokoju, samych trafionych decyzji i idealnych fachowców. A przede wszystkim, żeby te wasze budowy jak najszybciej dobiegły końca. Wesołych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 31.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 My sprawę zlewozmywaka pod oknem rozwiązaliśmy w inny sposób - bateria będzie od strony skrzydła nieotwieralnego. Ponieważ we wszystkich oknach mamy jakieś fixy, próbowaliśmy rozmieścić je w sposób przemyślany a nie na podobieństwo strzału w kolano. I dlatego z zaawansowaniem budowy jesteśmy tu gdzie jesteśmy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 01.01.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 U nas fixy nie wchodzą w grę-większość okien mamy jednoskrzydłowych. Wszystkie są uchylne, a otwierać na oścież i tak będziemy tylko w przypadku mycia. Myślę , że jakichś tam błędów uniknąć się nie da -czy buduje się szybko , czy wolno. Przy wykończeniówce dopiero wychodzą wszystkie niedoróbki ekip-np. krzywo zamontowane rurki do wody- co okazuje się dopiero po położeniu glazury i zamontowaniu urządzeń. Podczas malowania z nosem przy ścianie widać gorzej zrobione fragmenty tynków-i.t.d. Tomek się wścieka na takie rzeczy, a ja macham ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 03.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej Pokaż proszę tę brązową ścianę jeśli możesz. Interesują mnie takie rzeczy. Wciąż biję sie z myślami w sprawie kolorów , raczej z barwami ziemi - brązy, oliwki i różne szarości. Co prawda mój średni synek postanowił że dom w środku i na zewnątrz będzie niebieski i trzyma się tego twardo, ale liczę na to że w innych kolorach tez zamieszka.Gartulacje!- tak daleko zaszliscieBardzo podoba mi sie Wasze lustro łazienkowe- jest przyklejone do tynku, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Zuberki w Nowym Roku. Już chyba bliżej niż dalej do przeprowadzki. Wcale sie Wam nie dziwie, że coraz bardziej uciążliwe staje się to ganianie pomiędzy dwoma domami. A i koszty ogromne. Ale wnętrze nabiera wyglądu, robi się przytulniej i coraz bardziej po domowemu. Życzę Wam by dom, w którego budowę wkładacie tyle pracy, wysiłku i poświęcenia stał się dla całej Waszej rodziny oazą spokoju, miłości i radości.No i jak najszybszej przeprowadzki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 03.01.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Magnolia Zrobię dzisiaj zdjęcie w świetle dziennym i wkleję. Najładniejsze brązy, oliwki, szarości ma Benjamin Moore-no, ale ceny...też niczego sobie. Ten mój brąz gotowiec wyszedł nie najgorszy.Nie za ciemny i taki zgaszony Lustro zostało przyklejone do tynku spec. klejem do luster i potem zafugowane.Oczywiście już po położeniu płytek. Co do niebieskiego-to chłopcy chyba tak mają-wiem coś o tym Mój chce niebieskie drzwi ze strzałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 03.01.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dominika Dzięki , Wam też Wszystkiego Najlepszego Najbardziej by się przydała ta "oaza spokoju".Tak "na cito" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 03.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 03.01.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Magnolia Zdjęcia są już w dzienniku.Może na ich podstawie coś sobie wyobrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stół i krzesła bardzo ładne. Czy możnaby prosić o fotki zbliżenia ich faktury? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 03.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wracam jeszcze do tematu zelwozmywaka pod oknem. Sprawdziłam i muszę tak go usytuować by bateria była centralnie, po środku skrzydeł. Wtedy powinno wszystko być ok. Ale i tak by umyć to okno trzeba będzie skać po meblach.Trudno sie mówi, nie ma co narzekać bo mogą pojawić sie większe problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, na zdjęciu wygląda ciekawie i dobrze komponuje się z podłogą. Tynkarze naszykowali Wam więcej niespodzianek. Wcześniej bodajże szukaliście wyjścia od podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 03.01.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Amtla Wkleję niebawem Dominika Są też baterie tzw.składane, sama o tym czytałam bodajże na forum. Może to jest jakieś rozwiązanie? Tylko to chyba najtaniej nie wychodzi. M.s. Dzięki,ta ciemna farba przy malowaniu była jasna, w miarę schnięcia wydawała mi się za ciemna, ale teraz jest ok. Odnośnie niespodzianek-ciekawe co nas jeszcze czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts