Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Kasi i Zubra

Recommended Posts

• Odpowiedzi 785
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie zaglądałam do was już dawno i proszę: już prawie mieszkacie :D

Rzeczywiście powinnaś by dumna z elewacji, pieknie wygląda...

Czy nie moglibyście w oczekiwaniu na kominek wstawic na jego miejsce zwykłej kozy... Moja ekipa dogrzewa się takim piecykiem i mieszka, wbrew pozorom mały piecyk potrafi nieźle dogrzec. Zawsze lepiej coś takiego niż nic... może znajdziecie kogoś kto pożyczy piecyk na trochę...

Powodzenia :D

Dominika-ekipę od wylewek mogę polecić.Bardzo dobrze robią i są chyba konkurencyjni cenowo.

Renka

Dzięki za miłe słowa.

Uważam , że osobom budującym należą się specjalne względy i pochwał nigdy za wiele :wink:

Kominek zostanie podłączony już pod koniec tygodnia.

Marto

Cieszę się i zazdroszczę trochę pełnej kiesy, nasz woreczek po mału pustawy się robi.

Och Zuberki, jaki macie cudny domek... :o

Tyle czasu nie było mnie ale jakie wielkie moje zaskoczenie, że już skończone. Tempo niesamowite, naprawdę pozazdrościć.

Co do zimy to też czuję w kościach że będzie mroźna i długa. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej wszystko zostanie u nas na wiosnę...

Czekam z niecierpliwością na wykończeniówkę. To znaczy teraz czekam na nią u Was i pamiętajcie o zdjęciach :D

Kasiu powtórzę za Martą drzwi są poprostu cudne. Od Betsii też mi się podobają. Szczerze mówiąc nie wiem jakie ja będę miała. Tak dawno zamawiałam, że nie pamietam. :cry:

Fajnie, że macie pomysły na wnętrza. Kuchnia bedzie na pewno orginalna. Ja wiem tylko jakie kolory bedą w łazience na dole a co do kuchni to mam wielki metlik w głowie.

Dzięki dziewczyny :D

Marto-to złoty dąb, Pani Teresa przyjechała osobiście, żeby dobrać kolor pod bramę garażową.

Są delikatnie jaśniejsze , ale Pani Teresa twierdzi, że z czasem ściemnieją

Mam nadzieję, że prognozy pogody się nie sprawdzą-nie lubię mrozów.

Ale z drugiej strony nie chcę deszczu, błota itp-w tym roku nie damy rady z podjazdami.

Ja wiem tylko jakie kolory bedą w łazience na dole a co do kuchni to mam wielki metlik w głowie.

Dominiko

Ja po prostu założyłam, że nie będę tym razem chodzić nie wiadomo ile po sklepach.

Przy poprzednim mieszkaniu spędziłam chyba pół roku na Bartyckiej.

Ja najgorzej miałam z małą łazienką.

Ale pojechaliśmy z Tomkiem do salonu frmowego Paradyża, i znaleźliśmy koncepcję.I nie szukamy dalej.

Najgorsze w salonach firmowych jest to, że jest mało ciekawych aranżacji.

Albo takie nie przystające do realiów domowych.

Oglądaj, oglądaj.Na pewno znajdziesz.

Zajrzyj na stronę internetową Chobota.Ich obsługa mnie zraziła, ale pomysły mają fajne.

Powiem Wam, że mnie też Bartycka przeraża. Wolę bardziej kameralne miejsca. A najeździć i tak sie trzeba żeby coś znaleźć. Wszystko przede mną.

Kasiu mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś coś więcej napisać o ekipie od wylewek.Głównie oczywiście intersuje mnie cena i namiary. Z tego co pisałaś to raczej jesteście zadowoleni. Info proszę na priva, z góry dziękuje

Kasiu, nie wiem jakim cudem wyłuskałaś Eden i doceniłaś ich ofertę. Na Bartyckiej co czwarty pawilon sprzedaje drzwi.

Mieliśmy wtedy wakacje i dużo czasu :)

Swoją drogą obejrzeliśmy wtedy tyle drzwi, że jak zobaczyłam te z Edenu to wiedziałam , że są wyjątkowe i dlaczego.

komarek namiary wyślę wieczorem

Natomiast dla równowagi muszę poskarżyć się na Darka Bielawskiego. Miał nam zamontować kominek.Czekaliśmy na niego ponad tydzień

/ już mogło się grzać i suszyć :evil: /

Nawet zadzwonił, żeby się umówić / po naszych licznych telefonach/

Miał być w sobotę.

Cały dzień nie odbierał telefonów, albo nas zrzucał.Oczywiście nie przyjechał.

No i tyle.

Po prostu klasyka.

A tak go chwaliłam-naiwna.

Tomek teraz montuje sam.