zuber 23.10.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.10.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kasiu ekipę do wylewek mieliście poleconą. Ja za niedługo będę potrzebować ale najpierw hydraulik. Np. tynkarzy do tynkow gipsowych z agregatu to znalazłam w internecie i nawet jakoś robią. Poprawki były ale chyba nie wyszły najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 W końcu bank wypłacił nam pierwszą transzę i nareszcie możemy przejść do czynów. Nie miałam pojęcia, jak forsa uskrzydla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nie zaglądałam do was już dawno i proszę: już prawie mieszkacie Rzeczywiście powinnaś by dumna z elewacji, pieknie wygląda... Czy nie moglibyście w oczekiwaniu na kominek wstawic na jego miejsce zwykłej kozy... Moja ekipa dogrzewa się takim piecykiem i mieszka, wbrew pozorom mały piecyk potrafi nieźle dogrzec. Zawsze lepiej coś takiego niż nic... może znajdziecie kogoś kto pożyczy piecyk na trochę... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 25.10.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dominika-ekipę od wylewek mogę polecić.Bardzo dobrze robią i są chyba konkurencyjni cenowo. Renka Dzięki za miłe słowa. Uważam , że osobom budującym należą się specjalne względy i pochwał nigdy za wiele Kominek zostanie podłączony już pod koniec tygodnia. Marto Cieszę się i zazdroszczę trochę pełnej kiesy, nasz woreczek po mału pustawy się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Och Zuberki, jaki macie cudny domek... Tyle czasu nie było mnie ale jakie wielkie moje zaskoczenie, że już skończone. Tempo niesamowite, naprawdę pozazdrościć. Co do zimy to też czuję w kościach że będzie mroźna i długa. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej wszystko zostanie u nas na wiosnę... Czekam z niecierpliwością na wykończeniówkę. To znaczy teraz czekam na nią u Was i pamiętajcie o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Drzwi są piękne!! Czy kolor to złoty dąb? Aż się boję dzwonić do p. Teresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 26.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasiu powtórzę za Martą drzwi są poprostu cudne. Od Betsii też mi się podobają. Szczerze mówiąc nie wiem jakie ja będę miała. Tak dawno zamawiałam, że nie pamietam. Fajnie, że macie pomysły na wnętrza. Kuchnia bedzie na pewno orginalna. Ja wiem tylko jakie kolory bedą w łazience na dole a co do kuchni to mam wielki metlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 26.10.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dzięki dziewczyny Marto-to złoty dąb, Pani Teresa przyjechała osobiście, żeby dobrać kolor pod bramę garażową. Są delikatnie jaśniejsze , ale Pani Teresa twierdzi, że z czasem ściemnieją Mam nadzieję, że prognozy pogody się nie sprawdzą-nie lubię mrozów. Ale z drugiej strony nie chcę deszczu, błota itp-w tym roku nie damy rady z podjazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 26.10.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja wiem tylko jakie kolory bedą w łazience na dole a co do kuchni to mam wielki metlik w głowie. Dominiko Ja po prostu założyłam, że nie będę tym razem chodzić nie wiadomo ile po sklepach. Przy poprzednim mieszkaniu spędziłam chyba pół roku na Bartyckiej. Ja najgorzej miałam z małą łazienką. Ale pojechaliśmy z Tomkiem do salonu frmowego Paradyża, i znaleźliśmy koncepcję.I nie szukamy dalej. Najgorsze w salonach firmowych jest to, że jest mało ciekawych aranżacji. Albo takie nie przystające do realiów domowych. Oglądaj, oglądaj.Na pewno znajdziesz. Zajrzyj na stronę internetową Chobota.Ich obsługa mnie zraziła, ale pomysły mają fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mnie Bartycka strasznie męczy. Błąkam się po labiryncie uliczek, jak coś zauważę przypadkiem to następnym razem nie mogę znaleźć tego pawilonu. Kasiu, nie wiem jakim cudem wyłuskałaś Eden i doceniłaś ich ofertę. Na Bartyckiej co czwarty pawilon sprzedaje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 29.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Powiem Wam, że mnie też Bartycka przeraża. Wolę bardziej kameralne miejsca. A najeździć i tak sie trzeba żeby coś znaleźć. Wszystko przede mną.Kasiu mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś coś więcej napisać o ekipie od wylewek.Głównie oczywiście intersuje mnie cena i namiary. Z tego co pisałaś to raczej jesteście zadowoleni. Info proszę na priva, z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 29.10.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Kasiu, nie wiem jakim cudem wyłuskałaś Eden i doceniłaś ich ofertę. Na Bartyckiej co czwarty pawilon sprzedaje drzwi. Mieliśmy wtedy wakacje i dużo czasu Swoją drogą obejrzeliśmy wtedy tyle drzwi, że jak zobaczyłam te z Edenu to wiedziałam , że są wyjątkowe i dlaczego. komarek namiary wyślę wieczorem Natomiast dla równowagi muszę poskarżyć się na Darka Bielawskiego. Miał nam zamontować kominek.Czekaliśmy na niego ponad tydzień / już mogło się grzać i suszyć / Nawet zadzwonił, żeby się umówić / po naszych licznych telefonach/ Miał być w sobotę. Cały dzień nie odbierał telefonów, albo nas zrzucał.Oczywiście nie przyjechał. No i tyle. Po prostu klasyka. A tak go chwaliłam-naiwna. Tomek teraz montuje sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Teraz jest szczyt sezonu na instalowanie kominków (latem w czasie upałów myslą o tym tylko zapobiegliwi i wtedy nie ma obsuw w czasie). Może facet normalnie nie wyrabia i stąd takie zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 30.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kasiu niestety tak to bywa z fachowcami. Ja też chwaliłam producenta naszych okien a teraz kolejne 2 tygodnie obsuwy.Głupia łudziłam się, że może w tym tygodniu nacieszę oko moimi cudeńkami.Nic to jakoś popchamy dalej ten wózek budowlany i uzbroimy się w cierpliwośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 30.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kasiu ta cena, ktorą mi podałaś za wylewki to jest oczywiscie sama robocizna. A jak załatwialiście sprawę z materiałem. Sami czy ekipa kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.10.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kupowaliśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 04.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 chyba sobie pojedziemy obejrzeć ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.11.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A wiecie gdzie obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts