mati_sowee 19.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 witam jezeli macie ochote komentować - pomagac swoimi komentarzami zapraszam serdecznie kazda pomoc sie przyda - pierwszy raz budujemy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam Ja też pierwszy raz buduję, a raczej już zbudowałam dom i to właśnie : POD PISTACJĄ. Witam więc kolejnych pistacjowców i w razie wątpliwości służę pomocą. Życzę powodzenia bo wyboru już dokonaliście świetnego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.03.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wlasnie jestem wtrakcie lekturu Twojego dziennika - jestem zachwycona jak ten projekt staje sie rzeczywistoscia a przy okazji Gratuluje dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dziękuję.Planujecie jakieś zmiany? Którą wersję pistacji budujecie- z garażem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 20.03.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 bez garazu - jakos bardziej przypadla mi do gustu a garaz zawsze mozna postawic a co do zmian to tak - chcemy poprzesuwac troche scianek - chcialabym aby lazienki byly troche wieksze - co do reszty zmian nie wiem - musimy sie przejsc do Pani architekt moze nam cos doradzi co warto zmienic a Wy duzo zmienialiscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Moja radość z wyboru projektu została szybko ostudzona w bardzo brutalny sposób - właśnie przed chwilą w faktach, czy innych wydarzeniach obejrzałam materiał - WSZYSTKO DROŻEJE, A JAK JUŻ MASZ PIENIĄDZE TO NIE MASZ CZEGO KUPIĆ Jestem zdołowana na maksa - inwestorzy, hurtownicy, producenci zgodnie i jedym głosem twierdzą - MATERIAŁY BUDOWLANE DROŻEJĄ I JESZCZE BARDZIEJ ZDROŻEJĄ normalnie płakać mi się chce - nie dość że i tak już materiały budowlane są drogie to w dodatku ich nie ma. Pustaki może w lipcu, ale o prawie 100% droższe - i już nie wiem jak mamy wybudować dom Dół gigant No niestety... Sezon budowlany w pełni Ale witam nowych forumowiczów i trzymam kciuki za kolejnych budowniczych!!! Głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.03.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 dziekuje, mam nadzieje, ze to tylko tak strasznie wygląda - już przedstawiono mi rozne rozwiazania skoro tutaj nie moge kupic materialow to moze je sprowadze- mam nadzieje ze jakos to bedzie - bo budowa domu jest postanowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 bez garazu - jakos bardziej przypadla mi do gustu a garaz zawsze mozna postawic a co do zmian to tak - chcemy poprzesuwac troche scianek - chcialabym aby lazienki byly troche wieksze - co do reszty zmian nie wiem - musimy sie przejsc do Pani architekt moze nam cos doradzi co warto zmienic a Wy duzo zmienialiscie?? Odpisałam już w swoich komentarzach, ale napiszę i tu: Dużo- tak mi się wydaje. Tak po krótce: -zlikwidowaliśmy podcień w salonie. Okno jest ok 50 cm nad podłogą. - zlikwidowaliśmy jedno okno w pokoju na dole, - zmniejszyliśmy okno w kuchni od strony południowej, - zmniejszyliśmy trochę okno w salonie, - zmieniliśmy schody zabiegowe na dwubiegowe, w wyniku czego zmniejszyła się dolna łazienka, ale powstało dodatkowe pomieszczenie pod schodami, - zlikwidowaliśmy spiżarkę w kuchni, - podnieśliśmy ściankę kolankową, - zmieniliśmy okna na poddaszu w pokojach od południa (dobrze to widać na zdjęciach w dzienniku Szczegóły i chyba dość dokładne zdjęcia znajdziesz w dzienniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 27.03.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 dziekuje - napewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.04.2007 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://student.man.olsztyn.pl/mati/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 juz dawno nikt mojego dziennika nie odwiedzal - to sama postanowilam to zrobic i dokonac wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Skoro nikt dawno nie odwiedzał Twojego dziennika, to ja odwiedzam Widzę, że również jesteś z Olsztyna Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam krajanke w Jonkowie, a Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kropeczka27 wlasnie przegladalam Twoj dziennik - moze macie godnego polecenia architekta oraz ekipe budowlana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.04.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja będę się budować w tzw. Solanowie Kawałek za Tomaszkowem, ale przed Sząbrukiem. Namiary wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 a to chyba wiem, gdzie - my swojego czasu myslelismy o dzialce w tomaszkowie. hm... kiedy zaczynamy budowac - mam nadzieje ze w lipcu budowa ruszy - jestesmy na etapie pozwolen papierow wniosków, itp. potem kredyt i tak licze ze w wakacje zaczniemy budowac duzy macie dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 juz znalalzlam projekt Waszego domku - ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam nadzieje, że uda nam się zacząć w czerwcu, bo tak jest ekipa zamówiona. Ale dopiero lada dzień pójdzie wniosek o pozwolenie, pozniej kredyt. Ciężko będzie z czasem... Wy już złożyliście wniosek o pozwolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 10.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam nadzieje, że uda nam się zacząć w czerwcu, bo tak jest ekipa zamówiona. Ale dopiero lada dzień pójdzie wniosek o pozwolenie, pozniej kredyt. Ciężko będzie z czasem... Wy już złożyliście wniosek o pozwolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 jeszcze nie walczymy z warunkami technicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts