tosinek 10.04.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 jeszcze nie walczymy z warunkami technicznymi i nie poddawajcie się, suknia już jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 jeszcze nie walczymy z warunkami technicznymi i nie poddawajcie się, suknia już jest?? juz jest :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Ja jestem ciekawa Waszych zaproszeń. Gratuluję pomysłu. Nasze zaproszenia ja robiłam a mąż wycinał, faktycznie niezapomniane i wyjątkowe.. Na postepy na budowie też poczekam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 zaproszenia bede juz w tym tygodniu - jestesmy w trakcie drukowania jak tylko bedą gotewe obiecuje zdjecia w dzienniku lub w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że zagląda tu coraz wiecej osob DZIĘKUJE WSZYTSKIM ODWIEDZAJĄCYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Gratuluję ślubu, bo dopiero teraz się doczytałam! I trzymam kciuki za warunki techniczne! Ja z elektrownią walczyłam miesiąc przez co wszystko mi się opoźniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 niestety tak to juz jest ze wyciagnac cos z jakiegos urzedu lub zakladu jest naprawde ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 11.04.2007 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 NORMALNIE ZARAZ MI STUKNIE 200 POSTÓW - yupiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.04.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 w dzienniku umiescilam zdjeice zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ech ta Polska i nasz klimat. Zimą ciepło, wiosną pada śnieg. Na szczęście na południu kraju świeci słońce ale zimno przeraźliwie. Dołączam do czytaczy Twego dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.05.2007 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam i dziekuje na poludniu zawsze cieplej - a u nas brrrr.... zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Hej!Zaproszenie świetne, tylko mam pytanie, po co rak? czy po drugiej stronie pod kokardą -swoją drogą też wymyślną i fajną- jest jakiś inny znak zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.05.2007 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Hej! Zaproszenie świetne, tylko mam pytanie, po co rak? czy po drugiej stronie pod kokardą -swoją drogą też wymyślną i fajną- jest jakiś inny znak zodiaku? zaproszenie jest stylizowane na kartke z kalendarza, a 14 lipca - to Rak po drugiej stronie jest zachod i wschod slonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 AAAA faktycznie, w kalendarzach tak jest nie korzystam z takiego to już zapomniałam... Bardzo mi się podoba, superowa jest. Taką to nawet szkoda wyrzucić już po wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.05.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 AAAA faktycznie, w kalendarzach tak jest nie korzystam z takiego to już zapomniałam... Bardzo mi się podoba, superowa jest. Taką to nawet szkoda wyrzucić już po wszystkim.. my robimy sobie takie na pamiatke - tego wydarzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 02.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witaj, ciesze sie ze grono Pistacjowe sie powieksza. My oczekujemy na pozwolenia na budowe i czas sie bardzo dłuży. Zaproszenie na slub oryginalne, mysmy z mężem tez wymyslali sami i sami robili i sami drukowali na drukarce atramentowej, ale to stare czasy i nie bylo takich mozliwosci jak teraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 02.05.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 my długo myslelismy nad zaproszeniami - chcielismy aby byly wyjatkowe, jedyne w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 mati_sowee pozdrawiam! Dziennik czytam prawie od początku jak go załozyłaś, ale ciągle brakowało czasu na wpis. Dzisiaj to nadrabiam. Jak zauważyłam jesteśmy w podobnym miejscu- papierologia!! Życzę cierpliwości A zaproszenia super!! A można prosić o zdjęcie sukni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.05.2007 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Bardzo dziekuje wszystkim za wpisy - jak tylko bede miala zdjecie sukni to je wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkness 04.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Bardzo pomysłowe są te Twoje zaproszenia Teraz żałuję, że kupiłam pierwsze, jakie mi w oko wpadły,zamiast usiąść i pomysleć, ale miałam wtedy tyle spraw na głowie, że zaproszenia zostawiłam na ostatnią chwilę Na zdjęcia sukni tez czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts