ullerowa 20.06.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Moja "stara" przecietnie kupuje 2 pary na tydzien. Ostatnio musialem zmontowac metalowy regal na strychu dla mojej milej. A oto jest zawartosc, tego co mniej uzywa. http://img464.imageshack.us/img464/4992/p1010073ug0.jpg Niejeden sklep obuwniczy nie ma takiej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nie jesteś sama. Ja też nie umiem. Zawsze sobie obiecuję, że już następnym razem kupię sobie buty na obcasie i ... jakoś tak mi niewygodnie w tych wyższych i zaraz sobie wyobrażam, jak sobie w nich skręcę nogę (często mi się to zdarza)... Dzieki a już myślałam że coś ze mną nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 czerwony kapturku - my tu nie o ilości rozmawiamy ale o jakości... Już tu był jeden taki mąż co wklejał sterty butów swojej żony albo to nie tu było...ale chyba tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 czerwony kapturku - my tu nie o ilości rozmawiamy ale o jakości... Już tu był jeden taki mąż co wklejał sterty butów swojej żony albo to nie tu było...ale chyba tu Oczywiscie, ze jakosc i tym samym cena. Wieksc tych butow mozna nabyc w Polsce, jednak trzeba sie liczyc w wiekszosci z wydatkiem nawet 1000 zlociszow za pare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dla mnie cena nie zawsze jest wyznacznikiem. A już na pewno nie jestem przywiązana tylko i wyłącznie do konkretnych MAREK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dla mnie cena nie zawsze jest wyznacznikiem. A już na pewno nie jestem przywiązana tylko i wyłącznie do konkretnych MAREK.. Cena zawsze jest wyznacznikiem jakosci. Np.buty w pudelku ze zdjecia MICHAEL KORS Ostrich d'Orsay Pump to wydatek kilkuset dolcow. Mozesz sama sprawdzic, a jakosc no coz niebo na nogach tak jak mawia moja zona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale po co tymi cenami tak rzucać? Może najlepiej metek nie zrywać..albo naklejać w widocznym miejscu? Mnie to zalatuje snobizmem ...a tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 arcobalenoZgadzam się...... Ja to nawet pudełek nie trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale po co tymi cenami tak rzucać? Może najlepiej metek nie zrywać..albo naklejać w widocznym miejscu? Mnie to zalatuje snobizmem ...a tego nie lubię Prawda jest tak , ze wszystko co dobre jest drogie. Takie buty przychodza bez metek i nawet sa odpowiednio pakowane. Znawca rozpozna, ktora kobieta jest super stylowa - po jakosci ,gatunku materialu i kroju danej marki. Tutaj jedna z bardziej cenionych marek europejskich. http://img521.imageshack.us/img521/6827/zzzzzzzzzzzzzzau4.jpg Skora egzotyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają oj oj oj ps.jak sie ma ponad 100 par butow trudno trzymac je rozrzucone po garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają arco , a już przyszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają Muszę się znowu powtórzyć że się z tobą zgadzam. Zgodna ze mnie kobitka Komentarz mojego męża: najgorzej jak ktoś ma duzo kasy i się nie może pochwalic innym. A tych butów to za darmo bym nie chciała. I co z tego że tyle kosztowały mnie to nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają arco , a już przyszły ? dziś dopiero wysłane Mam nadzieję, ze przed weekendem je dostanę bo przydadzą mi się na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No cóż...wychodzi na to ,że znawca ze mnie żaden Jak dla mnie wstrętne.... hmmm...moje sandałki za niecałą stówkę bardziej mi się podobają oj oj oj ps.jak sie ma ponad 100 par butow trudno trzymac je rozrzucone po garderobie To prawda. Wracajac do tematu opakowan, to jesli sie ma duza ilosc butow najlepiej je w nich przechowywac oczywicie, kazda para musi miec cedrowe prawidla. http://img521.imageshack.us/img521/1435/52981800np6.jpg Juz wkleilem moje dla swietego spokoju , dodam tylko ze jedna z najlepszych marek wloskich w eurolandzie 480 eurosow(wykonane z skory zabijanych przed wykoceniem zwierzat) wyjatkowo super miekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Komentarz mojego męża: najgorzej jak ktoś ma duzo kasy i się nie może pochwalic innym. To ja Ci powiem , ze gdyby Zona tego co o wkleja wiedziala , co On tu wyrabia to chyba by Go zamknela w piwnicy ,niekoniecznie w tej z winem. A On dla jaj sobie pewnie wkleja i sie cieszy jak dzieciak z takich komentarzy Ot i cala sprawa przechwalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Uważaj bo zaraz ekolodzy się odezwą. A te buty twojej żony to chyba twoje hobby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A On dla jaj sobie pewnie wkleja i sie cieszy jak dzieciak z takich komentarzy też mi tu już jajami zalatywuje Nie pierwszy raz z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Takie zepsute to się chyba zbuki nazywają. A ciekawe czy czerwony kapturek pastuję te buty w ramach kar jakichś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Takie zepsute to się chyba zbuki nazywają. A ciekawe czy czerwony kapturek pastuję te buty w ramach kar jakichś.... Nosi do szewca , wypolerowanie kosztuje 8 zloty - przeliczajac na krajowa walut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts