ullerowa 20.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kiedyś słyszałam powiedzenie obyś cudze dzieci uczył ale może to dzisiaj być tez obyś mojej żony buty pastował. (te 100 par ) Syzyfowe prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Komentarz mojego męża: najgorzej jak ktoś ma duzo kasy i się nie może pochwalic innym. To ja Ci powiem , ze gdyby Zona tego co o wkleja wiedziala , co On tu wyrabia to chyba by Go zamknela w piwnicy ,niekoniecznie w tej z winem. A On dla jaj sobie pewnie wkleja i sie cieszy jak dzieciak z takich komentarzy Ot i cala sprawa przechwalek za ostatnie przestawianie w garderobie opier... dostalem, wiec wynioslem sie na strych .Tutaj zanim "stara" zrobi segregacje jestem wolny . P.S.Pozdrawiam i przekazuje , ze paczka z tym co chcialas wychodzi jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Komentarz mojego męża: najgorzej jak ktoś ma duzo kasy i się nie może pochwalic innym. To ja Ci powiem , ze gdyby Zona tego co o wkleja wiedziala , co On tu wyrabia to chyba by Go zamknela w piwnicy ,niekoniecznie w tej z winem. A On dla jaj sobie pewnie wkleja i sie cieszy jak dzieciak z takich komentarzy Ot i cala sprawa przechwalek za ostatnie przestawianie w garderobie opier... dostalem, wiec wynioslem sie na strych .Tutaj zanim "stara" zrobi segregacje jestem wolny . P.S.Pozdrawiam i przekazuje , ze paczka z tym co chcialas wychodzi jutro. rrmi to konszachty jakieś macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Q, byś się wstydził chwalipięto Patrzcie, mam sukienkę w prążki granatowe piękne wstążki a wy nie Mam pierścionek i korale, aż pięć miśków i dwie lale a wy nie Mam akwarium i chomika i zegarek który cyka a wy nie I mam jeszcze szklane, nowe, kulki różnokolorowe a wy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Q, byś się wstydził chwalipięto a może v tylko, to jego gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Q, byś się wstydził chwalipięto Patrzcie, mam sukienkę w prążki granatowe piękne wstążki a wy nie Mam pierścionek i korale, aż pięć miśków i dwie lale a wy nie Mam akwarium i chomika i zegarek który cyka a wy nie I mam jeszcze szklane, nowe, kulki różnokolorowe a wy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Q, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No i wszystko jasne, a w nagrode przykopie z drugiej pary za 480 eur tylko w czarnej skorce. http://img46.imageshack.us/img46/6750/zzzzzqv7.jpg Czy ktos ma takie? Miekkosc i wygodnosci widac po fakturze skory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No i wszystko jasne, a w nagrode przykopie z drugiej pary za 480 eur tylko w czarnej skorce. http://img46.imageshack.us/img46/6750/zzzzzqv7.jpg Czy ktos ma takie? Miekkosc i wygodnosci widac po fakturze skory. Ty to jesteś , dwa prawe No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 bo prawy "chlopak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No i wszystko jasne, a w nagrode przykopie z drugiej pary za 480 eur tylko w czarnej skorce. http://img46.imageshack.us/img46/6750/zzzzzqv7.jpg Czy ktos ma takie? Miekkosc i wygodnosci widac po fakturze skory. Ty to jesteś , dwa prawe No no I tutaj gotuje...no może meter dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 bo prawy "chlopak". Sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 bo prawy "chlopak". Sie wie Maxizagaduj...może i nam coś wyśle jak tej co się przykłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No i wszystko jasne, a w nagrode przykopie z drugiej pary za 480 eur tylko w czarnej skorce. http://img46.imageshack.us/img46/6750/zzzzzqv7.jpg Czy ktos ma takie? Miekkosc i wygodnosci widac po fakturze skory. Ty to jesteś , dwa prawe No no I tutaj gotuje...no może meter dali Glodny? To w kulinariach NS kurkami czestuje. Ja bede gotowal za godzine, znajomych sie spodziewam , ale jak cos zostanie to poczestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 bo prawy "chlopak". Sie wie Maxizagaduj...może i nam coś wyśle jak tej co się przykłada Kurna , siły juz nie mam , arco coś takigo polała że nie zmogło Ale jak coś zostanie to chętnie jutro skonsumuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 No i wszystko jasne, a w nagrode przykopie z drugiej pary za 480 eur tylko w czarnej skorce. http://img46.imageshack.us/img46/6750/zzzzzqv7.jpg Czy ktos ma takie? Miekkosc i wygodnosci widac po fakturze skory. Ty to jesteś , dwa prawe No no I tutaj gotuje...no może meter dali Glodny? To w kulinariach NS kurkami czestuje. Ja bede gotowal za godzine, znajomych sie spodziewam , ale jak cos zostanie to poczestuje. My som honorne, na ostatki nie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwony kapturek 20.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 To moze, przy okazji wklejania innych damskich bucikow cos zapodam. Stoi? bo mi tak, na sama mysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 To moze, przy okazji wklejania innych damskich bucikow cos zapodam. Stoi? bo mi tak, na sama mysl. Ok chociaż mi nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.06.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ło matko Pogięło tu kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 wykonane z skory zabijanych przed wykoceniem zwierzat to obrzydliwe... mam nadzieję, że to tylko prowokacje, co piszesz Czerwony Kapturku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts