Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

Klapki bez segmentu swiatowego "dyzajnerstwa". :p :p

http://images29.fotosik.pl/11/51acba1f41a955da.jpg

http://images28.fotosik.pl/11/565a28268ebd3646.jpg

I nie odpowiadam na pytanie ale...aleeeeeee

Są w rozmiarze 39. :lol:

P.S. tak jak jeszcze nie pisałem ,każdy tydzień(po wysłuchaniu Q) będzie przynosił zestaw 2-ch par nowych butów damskich do domu. 8) To jedna z nich w tym tygodniu :p :p :p

Te mi się bardzo podobają - szpilki domyślne. Ale chyba ze skóry, to nie dla mnie.

Q Ty to po prostu pewnie masz hurtownię butów, tudzież sklep, jak mniemam. No chyba, że poślubiłeś Imeldę Marcos... :wink:

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale co niektórzy zaśmiecili ten wątek :(

chyba czas zrobić tu mały porządek .....

Q może zajmij się jakąś akcją charytatywną, sprzedaj trochę tych 39 i poświęć na jakiś szczytny cel

Zeljka, super buciki wkleiłaś, chciałabym mieć większość z nich :)

są przecudnej urody ;)

Projektanci, owszem, niech sobie maja swoje zdanie.., a nam niech dadza miec wlasne....

Tak sobie mysle, jakbym tylko miala kase na to, to dopiero nie patrzalabym na to co kto napisal lub powiedzial....wolnosc calkowita.... :D

Aj, kto by mnie tak tylko do sklepu wypuscil i dal wybierac to co mi sie podoba, mialabym gdzies wszystkich projektantow.... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Najgorsze, że kobiecie ciuchów i butów zawsze jest mało.

Przyznaję się bez bicia, że mam w szafie tony fatałaszków, tony butów, a i tak nigdy nie mam się w co ubrać :oops:

Nie potrafię wrócić do domu z zakupów np spożywczych bez szmatki, albo choć kawałka klapka. Zawsze po drodze znajdzie się jakiś fajny sklep, gdzie na wystawie coś mi wpadnie w oko :wink:

:lol: :lol: :lol:

Najgorsze, że kobiecie ciuchów i butów zawsze jest mało.

Przyznaję się bez bicia, że mam w szafie tony fatałaszków, tony butów, a i tak nigdy nie mam się w co ubrać :oops:

Nie potrafię wrócić do domu z zakupów np spożywczych bez szmatki, albo choć kawałka klapka. Zawsze po drodze znajdzie się jakiś fajny sklep, gdzie na wystawie coś mi wpadnie w oko :wink:

ufffff, ulzyło mi :lol:

witaj w klubie :lol:

małż mój mawia: kup sobie, kup, ale gdzie ty to schowasz?????? :o :o :o

i jak czasem patrzę na te stosy butów i ubrań to wydaje mi się, że za mały ten dom budujemy :o :roll: 8)

małż mój mawia: kup sobie, kup, ale gdzie ty to schowasz?????? :o :o :o

i jak czasem patrzę na te stosy butów i ubrań to wydaje mi się, że za mały ten dom budujemy :o :roll: 8)

Ja do nowego domu zabrałam jakieś 30% ciuchów. Pozostałe zostały w starym domu - na początku z braku miejsca, bo czekałam na nowe meble, a potem już sie nie opłacało ich zabierać, bo z nowymi meblami przyszły i nowe ciuchy :oops: :lol:

nie opłacało ich zabierać, bo z nowymi meblami przyszły i nowe ciuchy

baaa - jak mawia mój znajomy - bogatemu wszystko wolno.... :roll:

eeeeeeee tam, szanujaca sie kobieta musi kupowac nowe ciuchy bynajmniej co dwa dni. :p

Np. moja "stara" ma ponad 50 par "dzinow" i ciagle po nowe jezdzi. Stare wywala do takich metalowych kontenerow na ciuchy, stoja przy kazdej stacji paliw. :D