Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

eeeeeeee tam, szanujaca sie kobieta musi kupowac nowe ciuchy bynajmniej co dwa dni. :p

Np. moja "stara" ma ponad 50 par "dzinow" i ciagle po nowe jezdzi. Stare wywala do takich metalowych kontenerow na ciuchy, stoja przy kazdej stacji paliw. :D

Z calym szacunkiem, ale szacunek nie ma tu nic do rzeczy :o 8)

p.s

Z tego co tu wklejasz, widze, ze tylko Wasze szafy musza miec z 100m2 :lol:

Choc kiedys pisalam, ze chyba sklep prowadzisz i zaczynam w to wierzyc.., bo kto (wybacz) normalny ma tyle rezcy w domu.... :roll: :lol: 8) :wink: :wink:

ale zazdrosna jestem, co? :D :wink:

wszystkiech nawet obiektyw objac nie moze..

P.S. i dodam , ze wszystkie renomowanych marek, a nie tylko ilosc. Ceny ksztaltuja sie od 50 do 200 dolcow za sztuke

no z tych co objął obiektyw to żadnej modnej pary nie widzę - no takie szmaty to u mnie by nie poleżały nawet dwa dni -ciuchlandii to ja nie lubię i sie szanuję- dlatego mam tylko trzy pary - ale przynajmniej są "dżezi"

elutek - nie :wink: :lol:

kulka- no coz , ostatnio poszłam po masło a wróciłam z butami (bez masła :wink: ) mam chyba cos co nazywa sie "kompulsywnymi zakupami" i to wcale dobre nie jest :(

ale buty niszcze na potege (doslownie "pala sie na mnie" jak mawia moja babcia - i nie wazne czy sa za 100 zł czy za 500 zł :( ) wiec zawsze dodatkowa para jest ok :)

zelijka - podobaja mi sie te:

http://www.zora.pl/images/fullfoto/menbur/buty/kzlotopustyni_2.jpg i te zielone :):):) :wink:

A z innej beczki.... ale zwiazane z chodzeniem na szpilkach (i wogole z chodzeniem)

No , z nogami zwiazane a wlasciwie ze stopami, co jest zwiazane z butami... ... (tfu! zielona przejdz do rzeczy !)

Bo jak sie biega na szpilkach to sie stopy obcieraja (mi przynajmniej) "łod spodu" sie obcierają :( i to brzydko wyglada takie "skórki" ble...

Macie jakis fajny patent na stopy (ja tre taka tarka w trrakcie kapieli i smaruje gruba w-stwa kremu na noc ale... malo pomaga jakoś :()

A z innej beczki.... ale zwiazane z chodzeniem na szpilkach (i wogole z chodzeniem)

No , z nogami zwiazane a wlasciwie ze stopami, co jest zwiazane z butami... ... (tfu! zielona przejdz do rzeczy !)

Bo jak sie biega na szpilkach to sie stopy obcieraja (mi przynajmniej) "łod spodu" sie obcierają :( i to brzydko wyglada takie "skórki" ble...

Macie jakis fajny patent na stopy (ja tre taka tarka w trrakcie kapieli i smaruje gruba w-stwa kremu na noc ale... malo pomaga jakoś :()

spróbuj dezo anti-pespi... 8) :wink:

wszystkiech nawet obiektyw objac nie moze..

P.S. i dodam , ze wszystkie renomowanych marek, a nie tylko ilosc. Ceny ksztaltuja sie od 50 do 200 dolcow za sztuke

no z tych co objął obiektyw to żadnej modnej pary nie widzę - no takie szmaty to u mnie by nie poleżały nawet dwa dni -ciuchlandii to ja nie lubię i sie szanuję- dlatego mam tylko trzy pary - ale przynajmniej są "dżezi"

To sa tzw, dziny nie dla "biedakow", obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody.:p Jak widac najgorsza marka na zdjeciu jest GAP 1969 - czyli najlepsza linia tego sklepu, znawcy tematu napewno sie orientuja 8).

Pozostale to LUCKY BRAND i wszystko co idzie w gore, wiekszosc trafia w bardzo, bardzo wysokich cenach na limitowany rynek polski z poslizgiem kilku miesiecy.:p

Mozna sie oczywiscie zaopatrzyc w najbardziej szanowanych domach mody poza granicami kraju: Londyn , Nowy York, Paryz , Tokoi. :p

Ktos wspomnial o tenisowkach.Obecnie bardzo modne sa dla dziewczyn i pan tenisowki zszywane bez sznurowek. :p

Moja zonka nabyla ostatnio je w 5 roznych kolorach. :D

Tak wygladaja:

http://img259.imageshack.us/img259/6103/p1010470ks5.jpg

spróbuj dezo anti-pespi... 8) :wink:

Warto wybrac sie na pielegnacje nozek do odpowiedniego salonu.8)

Tu gdzie mieszkam najlepsze uslugi w tym zakresie prowadza koreanki, maja baby do tego zaciecie.:p

Uslugi sa bardzo tanie i na bardzo wysokim poziomie. Moja "stara" korzysta 2 razy w tygodniu z pelnego serwisu razem z lakierowaniem.8)

Wymasuja , wypielegnuja i wykakieruja :p

Polecam. :D

obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody
zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów :roll:

Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow.8) Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Tu gdzie mieszkam najlepsze uslugi w tym zakresie prowadza koreanki, maja baby do tego zaciecie.:p

Uslugi sa bardzo tanie i na bardzo wysokim poziomie. Moja "stara" korzysta 2 razy w tygodniu z pelnego serwisu razem z lakierowaniem.8)

Niestety - stopy sa moja bardzo silna strefa erogenna i absolutnie nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly [i wcale nie robie sobie zartow teraz] Nie pozwalam i nie wyobrazam sobie dotykania moich stóp :)

Tak wiec - wizyta w salonie na pedicure - odpada :(

obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody
zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów :roll:

Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow.8) Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Ty nie odsyłaj, tylko zrealizuj swoje stoi :evil:

w moim przypadku już dwa razy stało ...i co? :o :roll:

Niestety - stopy sa moja bardzo silna strefa erogenna i absolutnie nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly [i wcale nie robie sobie zartow teraz] Nie pozwalam i nie wyobrazam sobie dotykania moich stóp :)

Tak wiec - wizyta w salonie na pedicure - odpada :(

Mam rozwiazanie. :p

Znieczulenie w postaci kilku dobrych drinkow i wizyta w salonie.:D

Jak dla Ciebie moge wykonac obie uslugi. 8) Moge udowodnic , ze ma bardzo zadbane i mieciutkie raczki. 8)