arcobaleno 19.06.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 aaa...drewniaki miałam pokazać http://img521.imageshack.us/img521/2281/drewniakifr1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 do NS tez modne choc w tym zestawie czesciej widuje z kozaczkami teraz latem hitem sa spodniczki do legginsow http://is.blick.ch/img/gen/J/4/HBJ4T37c_Pxgen_r_300x450.jpg twoja corka jest mloda i zgrabna , wiec wszystkie chwyty dozwolone ew-cia ...superanckie te klapki i nogi tez Och Ty w życiu!! Żeby jeszcze wstała .ładne tylko pani z fotki ma jakieś wdzianko pod marynarką a moja corka tylko biustonosz i marynarke.Nie moge sobie przypomnieć jak nazywał sie facio ktory spiewal w towarzystwie trzech grajacych na gitarach,ubranych na czarno w marynarki i pod nimi rajstopki pań.Tak samo chce ubrac sie moja córka. Bardzo dziękuje CI za lekcje leginsowej mody ,która powraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 acha miałem coś powiedziec i spadam. Saboty ,drewniaki itp mi sie podobaja . Nóżki Ew-ki też mi sie podobają a jeżeli kiedyś mowilem inaczej to przepraszam bo po prostu pieprzyłem głupoty...... Musze namowic swoja Gosie do zakupu takich drewniaczków.. serd.pozdr.i spadam bo to dział dla pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ew-ka - buty super a nogi no normalnie Miss Zgrabnych Nozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 hej hej ....miało być o butach zawsze miałam kompleksy na punkcie za szczupłych łydek ....ale mąz mnie wyleczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 zawsze miałam kompleksy na punkcie za szczupłych łydek .... no nie...bardziej naciąganych komlpeksów to chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 aaa...drewniaki miałam pokazać http://img521.imageshack.us/img521/2281/drewniakifr1.jpg arco , ja dziś specjalnie wcześneij do pracy pojechałam Przyjechałam , przymierzyłam i......kupiłam Bardzo do Twoich podobne Tylko kolor , jaśniejszy , taki złoto-srebrny . Jak zrobię jutro zdjątka to wkleję . Te czarne z cienkim paskiem z tyłu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 arco , ja dziś specjalnie wcześneij do pracy pojechałam Przyjechałam , przymierzyłam i......kupiłam Bardzo do Twoich podobne Tylko kolor , jaśniejszy , taki złoto-srebrny . Jak zrobię jutro zdjątka to wkleję . Te czarne z cienkim paskiem z tyłu też kupiłaś 2 pary :lol:normalnie rozpusta myślałam, że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.06.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ewka, masz zarąbiste nogi!!!!!! co za kształt smukłe jak u sarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 hej hej ....miało być o butach zawsze miałam kompleksy na punkcie za szczupłych łydek ....ale mąz mnie wyleczył A jakie chciałaś mieć? Jak butelki? Śliczne nóóżki i śliczne buciki. Czy one na prawdę mają spód z drewna, czy są "udawane"? Chciałabym, chciała... takie klapeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a takie (co prawda nie szpilki) mam do wyjść mniej oficjalnych ...najczesciej zakładam do białych jeansów 7/8 i tuniki białej lub khaki - od teściowej dostałam kiedyś koraliki i bransoletkę w tym kolorze -i teraz pasuja idealnie http://www.mFoto.pl/uploads/1346/buty1_2909c.jpg a te ....nosze do lnianych spodni ( bardzo je lubię są z materiału i mają wstawki ze skóry) http://www.mFoto.pl/uploads/1346/buty3_082a5.jpg a te białe klapeczki są na udawanych drewnianych spodach ,ale za to maja niezwykle mięciutka skórkę http://www.mFoto.pl/uploads/1346/buty-4_9ebaa.jpg ps ......dziewczynki - już sie wyleczyłam z kompleksów nożnych ,ale kiedyś uważałam ,że są za chude - przecież każda nas ma jakieś dziwne kompleksy ...czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Na takich smukłych stopach każdy but wyglada ładnie A wracając do kompleksów mnie też mąż już dawno wyleczył z jednego....duzej pupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A to moje ostatnie zakupy http://img402.imageshack.us/img402/6239/p1010640in1.jpg http://img440.imageshack.us/img440/718/p1010646ea2.jpg Cos mi się porobiło bo dotąd tak wysokich butów nie nosiłam Ale są wygodne , zwłaszcza drewniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Maxi - butki odjazdowe drewniaki mają to do siebie ,że twarda podeszwa lubi zmęczyć stopy .....mnie bardzo czesto po całym dniu chodzenia w drewniakach boli duży palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ewcia , gdzie ja cały dzień w takich bym przechodziła , broń Cię Panie Boze Ale wczoraj 4 godziny w drewniaczkach na stojąco pracowałam i było nadzwyczaj dobrze Tylko nie wiem czy prowadzić autko będzie wygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Maxti - śliczne te Twoje drewniaczki Ja już się swoich doczekać nie mogę ! Ale nam się wątek ożywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ew-ka super butki i super nóżki szczególnie te turkusowe mnie się podobywują Maxti, drewniaki bossskie, te czarne zresztą też dzisiaj wieczorkiem postaram się wkleić moje ostatnie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dziewczyny buty SUPER!!!! Ale ja niestety przyznam szczerze jeszcze nie umiem chodzić na takich opcasikach Troche mi wstyd bo co to za kobieta co ciągle na płaskim chodzi. Ale może sie skuszę, tylko ze ja lubie wygodę i troche leniwa jestem. No ale nie zarzekam sie.... A jak coś kupie to też pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale ja niestety przyznam szczerze jeszcze nie umiem chodzić na takich opcasikach Troche mi wstyd bo co to za kobieta co ciągle na płaskim chodzi. Nie jesteś sama. Ja też nie umiem. Zawsze sobie obiecuję, że już następnym razem kupię sobie buty na obcasie i ... jakoś tak mi niewygodnie w tych wyższych i zaraz sobie wyobrażam, jak sobie w nich skręcę nogę (często mi się to zdarza)... A dobrze by mi takie wyższe buciki zrobiły bo cóś ostatnio gruba jestem Ew-ka fajną masz tę kolekcję. Maxi - dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dziewczyny , ja na codzień tez w takich obcasach nie chodzę . Ba , nawet od święta nie zawsze je lubię ale w tym roku powiedzialam sobie hola hola , czas się nauczyć i zacząć wyglądać Tą godzinkę , dwie naprawdę można wytrzymać . A jak sie gdzies wychodzi , do kina czy knajpki to przecież większość czasu się i tak siedzi A but jest na tzw. "wejście" Żeby wrażenie zrobić A potem szybciuteńko klap na krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts