izat 20.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 czy kobiecie w tak podeszłym wieku wypada nosić szpilki? kolana pomarszczone, łydki zwiędnięte ..... ale klasa została ..... co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 czy kobiecie w tak podeszłym wieku wypada nosić szpilki? kolana pomarszczone, łydki zwiędnięte ..... ale klasa została .....co o tym sądzicie?? no właśnie jak została, to wypada nosić Mam znajomą.... ciut młodszą od Rzymu (ok 80 lat) nosi jasne ubranka, makijaż delikatny i buty na obcasiku i... widać, że ma klasę Izaaaat a co Ci się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Izat, to nie jest zależne od wieku. Moja teściowa w wieku .. lat miała takie NOGI, że niejedna małolata mogła tylko pozazdrościć. Szpilek wprawdzie nie nosiła, ale gdyby założyła, to klękajcie narody. Greta Garbo, Marlena Dietrich, BB i wiele innych wysiadały Masz tyle lat na ile się czujesz, a nie tyle ile wynika z metryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 To tak jak moja mama. Przestała niestety nosić szpilki po wypadku, który skończył się operacją kręgosłupa, ale nie może sobie odmówić niewielkiego obcasiku... Niestety w pewnym wieku może zajść konieczność stosowania trzech szpilek a nie dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.03.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Niestety w pewnym wieku może zajść konieczność stosowania trzech szpilek a nie dwóch niestety ale to już raczej śmiesznie by wyglądało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 20.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 izat ten awatar to koszmar. Może już nie będzie problemów wróć do poprzedniego. Plis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 izat ten awatar to koszmar. Może już nie będzie problemów wróć do poprzedniego. Plis. To nie koszmar, to latka aby nie powiedziec starosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 czy kobiecie w tak podeszłym wieku wypada nosić szpilki? kolana pomarszczone, łydki zwiędnięte ..... ale klasa została ..... co o tym sądzicie?? wypada.., tylko przewaznie juz zdrowie na to nie pozwala..., bo w tym wieku to nie jedno wypada.., wlosy, zeby.., dysk...,ale jak ktos to wszystko znosi z klasa.., to dla mnie bomba.., wzor do nasladowania... kiedys tam....., za jakis 120 lat.., lub wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ale ile cm te szpilki? 14? 10? 6? Są nawet takie 4 cm. Takie to chyba nawet zdrowie pozwala. Jak dłubie za kolano, czarne, lakierowane z długim czubem i 14 cm obcas to chyba raczej niekoniecznie A ten avatar? Musiałaś być mocno zdeterminowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 dłubie za kolano Sorry, miało być: długie za kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.03.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 kofi, z tymi 14 a nawet 10 to przesadziłaś myślę, że dystyngowanej pani szpileczki pasują w każdym wieku!! (powyżej 15 roku życia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mnie tam się podobają zadbane, starsze panie z klasą - byleby spódniczka nie była za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a czy Wy młode laski chodzicie w szpilakch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a czy Wy młode laski chodzicie w szpilakch?? 1. Nie wiem, czy jeszcze sie zaliczam do młodych 2. Mam wątpliwości, czy zaliczam sie do lasek Może dlatego nie chodzę w szpilkach ? A tak naprawdę nie lubię chodzić w szpilkach, bo nie lubię być wyższa o głowę od mojego męża. A może to tylko wykręt, bo jak go nie znałam, to też nie chodziłam w szpilkach ? Szpilki niewygodne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, nie wiesz?? podeślij mi fotkę to ocenię jako stara kobieta i doświadczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 podeślij mi fotkę to ocenię jako stara kobieta i doświadczona Kiedy się wstydzę tak na publiczna ocenę wystawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 podeślij mi fotkę to ocenię jako stara kobieta i doświadczona Kiedy się wstydzę tak na publiczna ocenę wystawiac jaką publiczną?? przecież w Playboyu nie opublikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No dobrze... Na początku było tak:http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/Asia01_b.jpg Ale to była strasznie dawno... No i szpilek wtedy nie nosiłam, bo wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No a teraz teraz ....!!!!!! Ale wystraszona minka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No a teraz teraz ....!!!!!! Ale wystraszona minka No... Nie wystraszona, tylko niezadowolona. Nigdy nie lubiłam stać naprzeciw obiektywu. W czasach świetności było tak: http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/Ja04b.jpg http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/11j_b.jpg Szpilek nie nosiłam, bo niewygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts