guścik 03.07.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow. Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. Ty nie odsyłaj, tylko zrealizuj swoje stoi w moim przypadku już dwa razy stało ...i co? Spoko, jak sie zielona zgodzi mozesz masowac jedna nozke. Stoi? bo mi tak. Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow. Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. Ty nie odsyłaj, tylko zrealizuj swoje stoi w moim przypadku już dwa razy stało ...i co? Spoko, jak sie zielona zgodzi mozesz masowac jedna nozke. Stoi? bo mi tak. Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? Czyli, pierdu pierdu ja się zdrzemnę a słowa nie masz i nie honornyj jesteś co do gładkości, to żona nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Warto wybrac sie na pielegnacje nozek do odpowiedniego salonu. Tu gdzie mieszkam najlepsze uslugi w tym zakresie prowadza koreanki, maja baby do tego zaciecie. Uslugi sa bardzo tanie i na bardzo wysokim poziomie. Moja "stara" korzysta 2 razy w tygodniu z pelnego serwisu razem z lakierowaniem. Wymasuja , wypielegnuja i wykakieruja Polecam. Niestety - stopy sa moja bardzo silna strefa erogenna i absolutnie nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly [i wcale nie robie sobie zartow teraz] Nie pozwalam i nie wyobrazam sobie dotykania moich stóp "Tak wiec - wizyta w salonie na pedicure - odpada ale ta Irlandia Cie odmieniła ...Jasne ,że stopy a wnich miejsca "erotogenne" sa tylko pod twoja kontrola. nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly bzdury gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 turystów-emerytów Mi tam wszystko pasi, grunt to aby byc zadbanym i modnie ubranym, na nogach rowniez. a-ha , zapomnialem o zdjeciu raczki ktore jest gotowa do masazu nozek. http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg P.S. dawno , dawno temu juz wklejalem - czyli druga odslona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ns - zadne bzdury zauważ ze napisałam obce osoby a nie inne osoby guścik - obawiam sie ze drink lyb dwa tylko spotegowaly by doznania co do miekkosci rąk nie watpie a jak z techniką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. Co się stało z naszą klasą pyta Adam... Te czasopisma czytają moje uczennice super I twierdzą, że teraz mówienie trendy[/] jest passe... Mufka a glany w tym rozmiarze robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ns - zadne bzdury zauważ ze napisałam obce osoby a nie inne osoby guścik - obawiam sie ze drink lyb dwa tylko spotegowaly by doznania co do miekkosci rąk nie watpie a jak z techniką? właśnie zauważyłerm,że musze Cie czytac ze zrozumieniem jakiekolwiek "obce osoby te obce mają jeszcze jakiekolwiek cinżko cie łapie....normalnie cie też nie łapie. bez urazy(jakaś takaś nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 guścik reinkarnacjo Ty setna naszego kochanego Housa Fajne te tenisówki, tylko bez sznurówek?! A dla tradycjonalistów dołączają, czy trzeba jednak samemu potem szukać? Ja to bym za to, ze sznurówek nie maja, zażądała obniżkę ceny.... Poważnie mowie, no bo jak to wadliwi towar i to jeszcze za taka cenę.., oj to u nas nie przejdzie.... Tak sobie myślę, ze z ta tarcza to zły pomysł jest.... chyba u nas w sejmie nie wiedza, ze to najpierw tarcza będzie a potem tenisówki bez sznurówek będą nam sprzedawać za grube pieniądze.... aj,aj...,aj..... A jak jeszcze ktoś w tym nie będzie umiał chodzić, to gdzie pójdzie do lekarza jak wszyscy będą albo strajkować albo pracować w Anglii i w innych „sąsiadach”... Hmm, czarno to widzę..., zmartwiłeś mnie..., idę się martwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Atrapy zawsze mozna do nich "zamontowac", ale sa naprawde zbedne. Gumka ktora znajduje sie w jezyku tenisowek wszystko zalatwia. 3-y dolne otwory sa zaszyne na amen, wiec atrapa sznorowki powinna byc tansza o 50% od normalnych sznorowek. Tak wiec glowa do gory, moja "stara " za zaoszczedzone pieniadze samochod zmienila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chcialam cmoknac kuleczke (jak sie mnie nie brzydzi ) (przepraszam za intymne i prywatne wtrety na watku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. Co się stało z naszą klasą pyta Adam... Te czasopisma czytają moje uczennice super I twierdzą, że teraz mówienie trendy[/] jest passe... Mufka a glany w tym rozmiarze robią? ale jakie, bo te co wymienilem to dla poczatkujacych aby sie rozgladneli. W dobrym magazynie o modzie znajdzie sie wszystko, np. "moja" znalazla sobie nowy model samochodu. 8)Zainponowala jej tapicerka , cale 19-cie cielakow wchodzi na jedno wnetrze. http://img48.imageshack.us/img48/9066/p1010489br4.jpg Wlasnie 2 godziny temu go odebralismy. P.S.dodatkowo poza moda i samochodami znajdziemy tam rowniez rankingi najlepszych alkoholi ,cygar itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chcialam cmoknac kuleczke (jak sie mnie nie brzydzi ) (przepraszam za intymne i prywatne wtrety na watku ) Ja sie nie brzydze, wrecz uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja sie nie brzydze, wrecz uwielbiam. Chyba z Twoja Stara pogadam o tym co Ty tu za podrywy robisz Calowanie moze odbywac sie w szpitalu, to bylo do Zielonookiej. Tak w ogole to na ile jestes ? House wyslalam linka na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 19-cie cielakow wchodzi na jedno wnetrze. Ty Rzeźniku! Nie zal Ci zwierzat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Atrapy zawsze mozna do nich "zamontowac", ale sa naprawde zbedne. Gumka ktora znajduje sie w jezyku tenisowek wszystko zalatwia. 3-y dolne otwory sa zaszyne na amen, wiec atrapa sznorowki powinna byc tansza o 50% od normalnych sznorowek. Tak wiec glowa do gory, moja "stara " za zaoszczedzone pieniadze samochod zmienila. czy ktoś zauważył, ze tutaj użyte zostały dwa bardzo ze sobą nie współgrające słowa...., a mianowicie - gumka i amen.... Ciekawe czy to było zamierzone, czy tak po prostu wyszło i znowu inny szatany będą winny.... Kurka ja spać idę.., lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. Co się stało z naszą klasą pyta Adam... Te czasopisma czytają moje uczennice super I twierdzą, że teraz mówienie trendy[/] jest passe... Mufka a glany w tym rozmiarze robią? ale jakie, bo te co wymienilem to dla poczatkujacych aby sie rozgladneli. W dobrym magazynie o modzie znajdzie sie wszystko, np. "moja" znalazla sobie nowy model samochodu. 8)Zainponowala jej tapicerka , cale 19-cie cielakow wchodzi na jedno wnetrze. http://img48.imageshack.us/img48/9066/p1010489br4.jpg Wlasnie 2 godziny temu go odebralismy. P.S.dodatkowo poza moda i samochodami znajdziemy tam rowniez rankingi najlepszych alkoholi ,cygar itp. Chyba sie na Ciebie obraze.Obiecałeś ,że jak se kupisz i jak Ci przywioza to se wkleisz swoja chapke....a tu tylko siedzenia z samolotu... ...pasy i zagłówki tu pokazujesz!!! wiesz co nie pij jak wklejasz fotki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gumka ktora znajduje sie w jezyku wszystko zalatwia. 3-y dolne otwory sa zaszyne na amen, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Rrmi, emaila odebrale i bardzo prosze o zachowanie tego wszystkiego w tajemnicy. Zeljka, mam usprawiedliwienie . Wybralismy model bez skorzanej kierownicy, a to oczywiscie troche skory zaoszczedzilo, no moze jeden ogon. http://img131.imageshack.us/img131/3623/p1010482lf5.jpg P.S czujniki parkowania , skretu, kamera cofania jak widac i inne bajery wykonane bez uzycia skory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No nie pokazuj wiecej tego cacka bo ja spac poszlam i przez to nie moge... Gratuluje pieknego zakupu. No cus, cielaki i tak poszlyby na hamburgery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ns ty nie udawaj, ze jestes zly, bo slabo Ci to wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts