Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody
zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów :roll:

Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow.8) Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Ty nie odsyłaj, tylko zrealizuj swoje stoi :evil:

w moim przypadku już dwa razy stało ...i co? :o :roll:

Spoko, jak sie zielona zgodzi mozesz masowac jedna nozke.8)

Stoi? bo mi tak. :p

Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni?

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

obecnie spotykane w kazdym szanujacym sie magazynie mody
zalezy jakie magazyny się ogląda - ja pomijam te sprofilowane dla niemieckich, japońskich i hamerykańskich turystów-emerytów :roll:

Na poczatek odsylam do COSMOPOLITAN tak aby sie rozgladnac, natepnie do bardziej zaawansowanych magazynow.8) Czyli super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Ty nie odsyłaj, tylko zrealizuj swoje stoi :evil:

w moim przypadku już dwa razy stało ...i co? :o :roll:

Spoko, jak sie zielona zgodzi mozesz masowac jedna nozke.8)

Stoi? bo mi tak. :p

Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni?

Czyli, pierdu pierdu ja się zdrzemnę :D

a słowa nie masz i nie honornyj jesteś :evil:

co do gładkości, to żona nie narzeka :lol: :wink:

Warto wybrac sie na pielegnacje nozek do odpowiedniego salonu.8)

Tu gdzie mieszkam najlepsze uslugi w tym zakresie prowadza koreanki, maja baby do tego zaciecie.:p

Uslugi sa bardzo tanie i na bardzo wysokim poziomie. Moja "stara" korzysta 2 razy w tygodniu z pelnego serwisu razem z lakierowaniem.8)

Wymasuja , wypielegnuja i wykakieruja :p

Polecam. :D

Niestety - stopy sa moja bardzo silna strefa erogenna i absolutnie nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly [i wcale nie robie sobie zartow teraz] Nie pozwalam i nie wyobrazam sobie dotykania moich stóp :)

"Tak wiec - wizyta w salonie na pedicure - odpada :(

ale ta Irlandia Cie odmieniła :wink: ...Jasne ,że stopy a wnich miejsca "erotogenne" sa tylko pod twoja kontrola.

nie pozwalam zeby jakiekolwiek "obce osoby" ich dotykaly

bzdury gadasz :p :p :p

turystów-emerytów :roll:

Mi tam wszystko pasi, grunt to aby byc zadbanym 8) i modnie ubranym, na nogach rowniez. :p

a-ha , zapomnialem o zdjeciu raczki ktore jest gotowa do masazu nozek. :p

http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg

P.S. dawno , dawno temu juz wklejalem - czyli druga odslona. :D

ns - zadne bzdury

zauważ ze napisałam obce osoby a nie inne osoby :wink:

guścik - obawiam sie ze drink lyb dwa tylko spotegowaly by doznania :wink:

co do miekkosci rąk nie watpie :wink: a jak z techniką? :wink: :lol: :wink:

właśnie zauważyłerm,że musze Cie czytac ze zrozumieniem :p

jakiekolwiek "obce osoby
te obce mają jeszcze jakiekolwiek :o :o :o cinżko cie łapie....normalnie cie też nie łapie. :roll: :roll:

bez urazy(jakaś takaś nie Ty :o

guścik reinkarnacjo Ty setna naszego kochanego Housa :lol: 8) :wink: Fajne te tenisówki, tylko bez sznurówek?! :o :roll: A dla tradycjonalistów dołączają, :D czy trzeba jednak samemu potem szukać? :roll:

Ja to bym za to, ze sznurówek nie maja, zażądała obniżkę ceny.... :lol: :wink: Poważnie mowie, 8) no bo jak to wadliwi towar i to jeszcze za taka cenę.., oj to u nas nie przejdzie.... :lol:

Tak sobie myślę, ze z ta tarcza to zły pomysł jest.... :roll: chyba u nas w sejmie nie wiedza, ze to najpierw tarcza będzie a potem tenisówki bez sznurówek będą nam sprzedawać za grube pieniądze.... aj,aj...,aj.....

A jak jeszcze ktoś w tym nie będzie umiał chodzić, to gdzie pójdzie do lekarza jak wszyscy będą albo strajkować albo pracować w Anglii i w innych „sąsiadach”... Hmm, czarno to widzę..., zmartwiłeś mnie..., idę się martwic... :roll: 8) :wink:

Atrapy zawsze mozna do nich "zamontowac", ale sa naprawde zbedne.:p

Gumka ktora znajduje sie w jezyku tenisowek wszystko zalatwia. :D

3-y dolne otwory sa zaszyne na amen, wiec atrapa sznorowki powinna byc tansza o 50% od normalnych sznorowek. :lol:

Tak wiec glowa do gory, moja "stara " za zaoszczedzone pieniadze samochod zmienila. :lol:

super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Co się stało z naszą klasą pyta Adam...

Te czasopisma czytają moje uczennice :-? super :-? I twierdzą, że teraz mówienie trendy[/] jest passe... :roll:

Mufka a glany w tym rozmiarze robią?

ale jakie, bo te co wymienilem to dla poczatkujacych aby sie rozgladneli. :p

W dobrym magazynie o modzie znajdzie sie wszystko, np. "moja" znalazla sobie nowy model samochodu. 8)Zainponowala jej tapicerka , cale 19-cie cielakow wchodzi na jedno wnetrze. 8)

http://img48.imageshack.us/img48/9066/p1010489br4.jpg

Wlasnie 2 godziny temu go odebralismy. :p

P.S.dodatkowo poza moda i samochodami znajdziemy tam rowniez rankingi najlepszych alkoholi ,cygar itp.

Ja sie nie brzydze, wrecz uwielbiam. 8)

Chyba z Twoja Stara pogadam o tym co Ty tu za podrywy robisz :D

Calowanie moze odbywac sie w szpitalu, to bylo do Zielonookiej.

Tak w ogole to na ile jestes ?

House wyslalam linka na maila 8)

Atrapy zawsze mozna do nich "zamontowac", ale sa naprawde zbedne.:p

Gumka ktora znajduje sie w jezyku tenisowek wszystko zalatwia. :D

3-y dolne otwory sa zaszyne na amen, wiec atrapa sznorowki powinna byc tansza o 50% od normalnych sznorowek. :lol:

Tak wiec glowa do gory, moja "stara " za zaoszczedzone pieniadze samochod zmienila. :lol:

czy ktoś zauważył, ze tutaj użyte zostały dwa bardzo ze sobą nie współgrające słowa...., a mianowicie - gumka i amen.... :roll:

Ciekawe czy to było zamierzone, czy tak po prostu wyszło i znowu inny szatany będą winny....

Kurka ja spać idę.., lepiej...

:roll:

super trendy dla ludzi z klasa, od futra do majtek. :p

Co się stało z naszą klasą pyta Adam...

Te czasopisma czytają moje uczennice :-? super :-? I twierdzą, że teraz mówienie trendy[/] jest passe... :roll:

Mufka a glany w tym rozmiarze robią?

ale jakie, bo te co wymienilem to dla poczatkujacych aby sie rozgladneli. :p

W dobrym magazynie o modzie znajdzie sie wszystko, np. "moja" znalazla sobie nowy model samochodu. 8)Zainponowala jej tapicerka , cale 19-cie cielakow wchodzi na jedno wnetrze. 8)

http://img48.imageshack.us/img48/9066/p1010489br4.jpg

Wlasnie 2 godziny temu go odebralismy. :p

P.S.dodatkowo poza moda i samochodami znajdziemy tam rowniez rankingi najlepszych alkoholi ,cygar itp.

Chyba sie na Ciebie obraze.Obiecałeś ,że jak se kupisz i jak Ci przywioza to se wkleisz swoja chapke....a tu tylko siedzenia z samolotu... :roll: :roll: :roll: ...pasy i zagłówki tu pokazujesz!!! :evil: :evil:

wiesz co nie pij jak wklejasz fotki.....

Rrmi, emaila odebrale i bardzo prosze o zachowanie tego wszystkiego w tajemnicy. 8)

Zeljka, mam usprawiedliwienie . :p Wybralismy model bez skorzanej kierownicy, a to oczywiscie troche skory zaoszczedzilo, no moze jeden ogon. :p

http://img131.imageshack.us/img131/3623/p1010482lf5.jpg

P.S czujniki parkowania , skretu, kamera cofania jak widac i inne bajery wykonane bez uzycia skory . 8)