Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

Ja bardzo lubię i często chodzę :D

Oczywiście zależy od okoliczności bo sportowe i wygodne obuwie też posiadam, ale butów na szpilkach mam sporo. Jeśli gdzieś wychodzę, ładnie się ubieram itp to tylko szpilki. Dla mnie niski obcas nie wchodzi w grę bo nie jestem zbyt wysoka i źle się czuję w płaskich..

A szpilki są takie seksowne :oops: :wink:

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom
Moja żona jest do tego zmuszona bo przy moim wzroście to sandałków nie założy ;) A co będzie na starość ? Jak się nie przygarbię za bardzo to pewnie też będzie musiała je montować na nogi ;)

szpilki?? czy całokształt??

może też zaprezentujesz?

całokształt w tych szpilkach :wink:

Żadnych zdjęć we szpilkach na kompie nie mam , chyba, że w ciaży hehe

Wczesniej nie miałam cyfrówki a teraz dopiero się znowu zacznie :wink:

Joshi - no rzeczywiście chyba wcześniej Cię nigdzie nie widziałam a tu w takim wątku niepozornym :wink:

Ja tam jak wzrost dawali stałam w kolejce po inne dobra ale szpilek nie lubię .

Jak muszę to oczywiście zakładam i czuję się w nich świetnie ... a najświetniej jak je już mogę zdjąć 8) :lol:

Szpileczki i spódniczka do kolanek albo ledwo za kolanka na specjalne okazje .

Latem japoneczki , do wszystkiego :D

Cześć kobiety,

szpilek nie noszę,bo ja nie umiem chodzić, ja biegam :wink:

ale bez obcasów nie wychodzę....

no może czasami zakładam coś na płaskim obcasie, zwłaszcza odkąd kupiłam sobie przecudnej urody czerwone baleriny na 2cm kwadratowym obcasie

A szpilki są takie seksowne :oops: :wink:

A to najwyraźniej zależy od "degustatora" :lol: :roll: Mój ślubny twierdzi, że tylko "bosa stópka" jest seksi, a jeśli już obuta, to najbardziej płaski obcasik możliwie, bo "łydka się deformuje na obcasach" :lol: :lol: :lol: Esteta!

Słucham go... czasami. :) Ze szpilek trochę wyrosłam, kiedyś mnie bawiły, teraz nie przepadam. Nie pasują mi do image i jestem za wygodna. Ale jak mam ochotę przy jakimś wyjściu pomęczyć się na wysokościach, to małża zagaduję i na moje nogi nie ma czasu patrzeć. :lol: :wink: