arcobaleno 22.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja bardzo lubię i często chodzę Oczywiście zależy od okoliczności bo sportowe i wygodne obuwie też posiadam, ale butów na szpilkach mam sporo. Jeśli gdzieś wychodzę, ładnie się ubieram itp to tylko szpilki. Dla mnie niski obcas nie wchodzi w grę bo nie jestem zbyt wysoka i źle się czuję w płaskich.. A szpilki są takie seksowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, dziękuję pięknie za szczerość i wklejenie zdjęć doprawdy zaszczyt spotkał mnie w tym wewątku Gęby mogą być niezadowolone :D proszę o ostatnią odsłonę tego aktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja bardzo lubię i często chodzę A szpilki są takie seksowne szpilki?? czy całokształt?? może też zaprezentujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jeszcze niedawno (3-4 lata temu) było tak:http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/Pict0711_small.jpgA teraz jest już tylko gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi,laska z Ciebie że hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, laska z Ciebie że hej!!! Hhm... zdaję sobie sprawę, ze nie wypadało Ci inaczej powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 22.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 1. Nie wiem, czy jeszcze sie zaliczam do młodych 2. Mam wątpliwości, czy zaliczam sie do lasek W sumie ja też Szpilki niewygodne są... O tak! A mój kregosłup już ich nie lubi, ale kiedy byłam młoda... Ale wystraszona minka E tam wystraszona! Bojowa chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, laska z Ciebie że hej!!! Hhm... zdaję sobie sprawę, ze nie wypadało Ci inaczej powiedzieć... serio, podobasz mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 serio, podobasz mi się ojojojoj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Moja żona jest do tego zmuszona bo przy moim wzroście to sandałków nie założy A co będzie na starość ? Jak się nie przygarbię za bardzo to pewnie też będzie musiała je montować na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 szpilki?? czy całokształt?? może też zaprezentujesz? całokształt w tych szpilkach Żadnych zdjęć we szpilkach na kompie nie mam , chyba, że w ciaży hehe Wczesniej nie miałam cyfrówki a teraz dopiero się znowu zacznie Joshi - no rzeczywiście chyba wcześniej Cię nigdzie nie widziałam a tu w takim wątku niepozornym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 serio, podobasz mi się Zaczynam się obawiać Nie chciałabym zakładać wątku o natrętach... arcobaleno już się w gębach ujawniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.03.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, to taki sposób na natrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tam jak wzrost dawali stałam w kolejce po inne dobra ale szpilek nie lubię . Jak muszę to oczywiście zakładam i czuję się w nich świetnie ... a najświetniej jak je już mogę zdjąć Szpileczki i spódniczka do kolanek albo ledwo za kolanka na specjalne okazje . Latem japoneczki , do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.03.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Latem japoneczki , do wszystkiego ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 jestem stara i nosze szpilki , gdy musze mecze sie niestety , jednak nie z powodu bolu do szpilek trzeba miec klase , ja raczej przypominam Bridget Jones nie mam jednak nic przeciwko PANIOM , nawet wiekowym ,ktore chodza i czuja sie w nich swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 nie mam jednak nic przeciwko PANIOM , nawet wiekowym ,ktore chodza i czuja sie w nich swietnie Oooo. W szpilkach trzeba sie czuć dobrze, wtedy też się dobrze w nich wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 garsonka i szpilki zobowiazuja do pewnego zachowania mecze sie w nich , czuje sie jak sztuczna , plastikowa lala wole byc soba ........czyli na luzie kliknelo mi sie szpiki zamiast szpilki i jak tu zachowac powage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Cześć kobiety, szpilek nie noszę,bo ja nie umiem chodzić, ja biegam ale bez obcasów nie wychodzę.... no może czasami zakładam coś na płaskim obcasie, zwłaszcza odkąd kupiłam sobie przecudnej urody czerwone baleriny na 2cm kwadratowym obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A szpilki są takie seksowne A to najwyraźniej zależy od "degustatora" Mój ślubny twierdzi, że tylko "bosa stópka" jest seksi, a jeśli już obuta, to najbardziej płaski obcasik możliwie, bo "łydka się deformuje na obcasach" Esteta! Słucham go... czasami. Ze szpilek trochę wyrosłam, kiedyś mnie bawiły, teraz nie przepadam. Nie pasują mi do image i jestem za wygodna. Ale jak mam ochotę przy jakimś wyjściu pomęczyć się na wysokościach, to małża zagaduję i na moje nogi nie ma czasu patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts