zielonooka 04.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 obstawiam :a moze to Slupskie fabryki obuwia Alka ? stawiam na "Radoskór" rrmi - ale ta prada to mam nadzieje ze nie z tego samego zródla co torebka koko szanel poslanki Szczypińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie, no jak ktoś uważa, że Cosmopolitan jest wzorcem do naśladowania to albo ma góra 14 lat i naprawdę brak mu dobrego smaku albo już nie wiem co. I mala zagatka. Pytanie znajduje sie na zdjeciu. Co to jest "zagatka"? Toć proste! Trzeba zgadywać z Agatką! no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Co to jest "zagatka"? oj Anisia..to po prostu agatka z przedrostkiem ''z" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie, no jak ktoś uważa, że Cosmopolitan jest wzorcem do naśladowania to albo ma góra 14 lat i naprawdę brak mu dobrego smaku albo już nie wiem co. I mala zagatka. Pytanie znajduje sie na zdjeciu. Co to jest "zagatka"? Co sie trzepiasz szczegułuf?? Ponoć bogatym wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ponoć bogatym wszystko wolno Zapomniałam. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Paskudne babsztyle ale sie tzrepiajom pisowni.... Czemu tak bardzo staracie sie dowalic bogatemu? Od zawsze wiadomo bylo, ze biedny bogatego nie zrozumie. Więc ja sie nawet nie staram. Ale przyznam, ze mi sie ladnie patrzy na to, ze komus sie zyje dobrze a nawet lepiej..., a Wam nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ale przyznam, ze mi sie ladnie patrzy na to, ze komus sie zyje dobrze a nawet lepiej..., a Wam nie?! mi też się ładnie patrzy i słucha z zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ale przyznam, ze mi sie ladnie patrzy na to, ze komus sie zyje dobrze a nawet lepiej..., a Wam nie?! mi też się ładnie patrzy i słucha z zainteresowaniem A z takimi pieknymi oczami, pewnie, ze Ci sie ladnie patrzy, nawet bardzo ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 04.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tak wiec zagatka jest dalej nierozwiazana. Stawiam wino w miedzyczasie, ta etykieta przypomina mi stare dobre czasy. Lezka w oku sie kreci. http://img411.imageshack.us/img411/1771/p1010502xl6.jpg zzzz ssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aha, widalo sie! Ma winnice i jest stary. No bo jak inaczej, jak "stare czasy".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 OOoo a ja mam jeszczce pytanie do Pana Housa Dlaczego wszystkie zdjecia są robione w tym samym miejscu? Nudne to juz zaczyna się robić - może by tak zmienić aranżację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 04.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zeljka, napijesz sie? chetnie rozleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 04.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 OOoo a ja mam jeszczce pytanie do Pana Housa Dlaczego wszystkie zdjecia są robione w tym samym miejscu? Nudne to juz zaczyna się robić - może by tak zmienić aranżację ? Prywatny kacik z "daleka od drogi" znaczy sie od "starej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zeljka, napijesz sie? chetnie rozleje. Nie rozlewaj bo szkoda. Ja tam slaby kumpel do pycia jestem Moja tolerancja wynosi dokladnie 4 lyki.... Szkoda butelki dla mnie otwierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 OOoo a ja mam jeszczce pytanie do Pana Housa Dlaczego wszystkie zdjecia są robione w tym samym miejscu? Nudne to juz zaczyna się robić - może by tak zmienić aranżację ? arco, ciekawosc to droga do.., hm, dokad to bylo, ciekawa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 04.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zeljka, napijesz sie? chetnie rozleje. Nie rozlewaj bo szkoda. Ja tam slaby kumpel do pycia jestem Moja tolerancja wynosi dokladnie 4 lyki.... Szkoda butelki dla mnie otwierac. No to rozleje. http://img240.imageshack.us/img240/9696/p1010507dz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 no to rozlej house czego Zeljka nie zmoze - to ja wypije tez mi sie nostalgicznie na wspomnienie starych czasow zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wszyscy macie stare czasy. Czy tylko ja jedna mam mlode.., znaczy sie, czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 To ja też się napiję Tylko nia ma dla mnie kieliszka, z jednego piła Zeljka, z drugiego Zosia, a z gwinta to chyba nie wypada w tak gustownym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 To ja też się napiję Tylko nia ma dla mnie kieliszka, z jednego piła Zeljka, z drugiego Zosia, a z gwinta to chyba nie wypada w tak gustownym towarzystwie Dla milych i pieknych Pan zawsze jest ekstra szklo. Jak widac jest najwieksze. http://img398.imageshack.us/img398/5574/p1010530jg5.jpg P.S. pozdrowienia dla Zochny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts