jea 06.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg gładkość jak gładkość ale palce pianisty, to nie są i wibracji nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 guścik - a , a te ostatnie butki bardzo ładne zwlaszcza kolor , moglaby m takie sobie nabyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 może naiwne pytanie ......nie zauważam śladów użytkowania butów wklejanych przez guscika ...czyżby to były eksponaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 może naiwne pytanie ......nie zauważam śladów użytkowania butów wklejanych przez guscika ...czyżby to były eksponaty ? Ewcia jak sie ma tyle butow to jedne nosi sie praktycznie z raz w roku..., hm..., albo i mniej.., czy ja wiem.... nie mam doswiadczenia.... dlatego pewnie nie ma sladu... Nie wiem, nie mam tyle forsy, ale cos mi sie wydaje, ze nawet jakbym miala to nie umialabym tyle wydawac.... No i bylo by mi zal kupowac buty na jeden raz, to marnotrawsto.., co Ty guscik na to, jak to jest na prawde, wytlumacz nam, bo Ty patrzysz inaczej z swojego siedzonka.., czy tam tronu..., czy jak mu tam..., wszystko jedno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka! jakie ty masz nogi!!!!!!!!!!! walcz z zazdrością, paulina, walcz z zadrością!!!! Złe, podłe uczucie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka! jakie ty masz nogi!!!!!!!!!!! walcz z zazdrością, paulina, walcz z zadrością!!!! Złe, podłe uczucie!!!! we dwie bedzie nam razniej walczyc zawisc , zawisc , zlosc zlosc tfuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka te pierwsze i drugie leza Ci, jakby na Twoja noge byly robione, w ogole syxy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka! jakie ty masz nogi!!!!!!!!!!! noooo zupełnie nie kulkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka! jakie ty masz nogi!!!!!!!!!!! walcz z zazdrością, paulina, walcz z zadrością!!!! Złe, podłe uczucie!!!! we dwie bedzie nam razniej walczyc zawisc , zawisc , zlosc zlosc tfuj jestem z wami !!! bede wam pomagala i wspierala musi nam sie udac .......olej zazdrosc , ona psuje umysl ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale się uśmiałam ......dzięki babeczki Moje nogi nie są najgorsze, ale bez przesady Balsam rozświetlający na skórę, korzystne oświetlenie plus dobre ujęcie i każde nóżki fajnie wyjdą serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 w sumie nogi sa malo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Balsam rozświetlający na skórę, korzystne oświetlenie plus dobre ujęcie i każde nóżki fajnie wyjdą serio serio serio?? Muszę spróbować Albo lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale się uśmiałam ......dzięki babeczki Moje nogi nie są najgorsze, ale bez przesady Balsam rozświetlający na skórę, korzystne oświetlenie plus dobre ujęcie i każde nóżki fajnie wyjdą serio mnie to juz zaden balsam nie pomoze moze pokombinuje z tym .......ujeciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kulka! jakie ty masz nogi!!!!!!!!!!! walcz z zazdrością, paulina, walcz z zadrością!!!! Złe, podłe uczucie!!!! we dwie bedzie nam razniej walczyc zawisc , zawisc , zlosc zlosc tfuj jestem z wami !!! bede wam pomagala i wspierala musi nam sie udac .......olej zazdrosc , ona psuje umysl ..... ja też sie przyłączę ino jakiś wosk se na protezy rzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 w sumie nogi sa malo wazne i tak idą na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 w sumie nogi sa malo wazne i tak idą na bok Ps. twoje nogi są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 sie wytrzeszczylas jakbys filmow nie ogladala w telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 sie wytrzeszczylas jakbys filmow nie ogladala w telewizorze takich?????????????? W życiu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jestem wielbicielem pieknych nog i kobiet. 8)Troche duzo tego , ale grunt ze cos sie kreci. Tak wiec rozbijemy to na male czastki(dzis wyplata wiec musze przeliczyc kase dla chlopakow- ograniczony czas na rozrywke ). Kobiecie trzeba zapewnic tyle butow aby uzyla je przynajmniej dwa razy w roku Wspomniane rozowe w tym roku byly uzyte tylko raz na zakonczenie roku szkolnego [ http://img169.imageshack.us/img169/7993/p1010134qq5kg3.jpg http://img385.imageshack.us/img385/4315/p1010136mv9.jpg NS, bedziesz musial przejsc na islam - 10 zon, dziesiec par klapek, o mnie badz spokojny. Joasiu- widze , ze nigdy nie kupowalas bardzo drogich rzecz. W momencie kupna wystepuje ta stara, jednak jestes bardzo niedoswiadczona gaska. Szanujacy sie facet , szanuje swoja kobiete i do prac domowych zatrudnia kogos z zewnatrz. Zapytaj sie NS jak mu Swietlana robi , a Gosia sie patrzy - to sa jego slowa Kuleczka , juz pisalem , ze wiedzialem. Mmmmmmmmmmm Sorry mala poprawka - strona sie troche rozjechala do dolu. godz.16:39 o teraz jest OK, drugie skracanie zdjecia 16:48 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg gładkość jak gładkość ale palce pianisty, to nie są i wibracji nie będzie Widze , ze chcesz aby Tobie Futerko przewibrowac guma z wczesniejszej strony. Masz szczescie , ze kocham flore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts