guścik 06.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 guścik - a , a te ostatnie butki bardzo ładne zwlaszcza kolor , moglaby m takie sobie nabyc Naprawde bardzo wygodne, slowa mojej "starej". Kupila w lutym i juz raz miala na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 "Joasiu"? tyle czułości naraz...? nie no - coraz bardziej mnie intrygujesz... (do kogokolwiek byś się nie zwracał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 "Joasiu"? tyle czułości naraz...? nie no - coraz bardziej mnie intrygujesz... (do kogokolwiek byś się nie zwracał ) Jako face to ja place, wiec wymagam. Wiadomo, ze to co sie "kupuje" traci wartosc. Najszybciej pasztet z gesi i inne dobra spozywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kobiecie trzeba zapewnic tyle butow aby uzyla je przynajmniej dwa razy w roku No, oto nam i odpowiedz w sprawie sladow... guscik nie zabralbys sie raczej za pisanie poradnika dla facetow - jak byc dobrym mezem..., albo - pozwol babie kupowac a bedziesz szczesliwy... albo - gotuj swojej kobiecie a bedzie piekna.... p.s. wysoka ta Twoja kobieta, teraz wiem czemu nosi nr 39.... tylko dorysuj jej nosek.., bo "miala nosa jak za Ciebie wychodzila" to czemu jej teraz odbierasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kobiecie trzeba zapewnic tyle butow aby uzyla je przynajmniej dwa razy w roku No, oto nam i odpowiedz w sprawie sladow... guscik nie zabralbys sie raczej za pisanie poradnika dla facetow - jak byc dobrym mezem..., albo - pozwol babie kupowac a bedziesz szczesliwy... albo - gotuj swojej kobiecie a bedzie piekna.... p.s. wysoka ta Twoja kobieta, teraz wiem czemu nosi nr 39.... tylko dorysuj jej nosek.., bo "miala nosa jak za Ciebie wychodzila" to czemu jej teraz odbierasz.... 170 z kawalkiem, wysportowana, dietetyk - gdzie pracuje pisalem, pracuje rowniez z dziecmi(specjalne zajecia w szkole) I jak tak sie patrze to widze , ze razem z Kuleczka do stylisty chodza. Kilka razy tutaj na forum usta(zabki po laserowym wybielaniu ) i oczy (byly troche podmalowane ) wklejalem . Z tym poradnikiem to pomysle . Mam tylko jeden problem , bo rozpoczelem od klapek a okazalo sie , ze "stara" ma 7 skrzynek samych takich okolodomowych. Mysle , ze najmniej 2 tygodnie same klapki wklejac bede, poznie niski obcas, a gdzie szpilki. http://img385.imageshack.us/img385/632/p1010575jj7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ameryka!!! Dalbys czasami babie sprzatnac szafe to by jej przeszlo to kupowanie... wiem, wiem, to nie ten poziom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ameryka!!! Dalbys czasami babie sprzatnac szafe to by jej przeszlo to kupowanie... wiem, wiem, to nie ten poziom.... Robi to caly czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ameryka!!! Dalbys czasami babie sprzatnac szafe to by jej przeszlo to kupowanie... wiem, wiem, to nie ten poziom.... Robi to caly czas. ahaaaaa, myslalam, ze do tego tez jest kobita... widzisz jak ja sie znam na zyciu bogatych... No to jesli sama to sprzata to na prawde podziwiam, ze ma chec miec wiecej... Ja mam duuuzo mniej i sie czasami zloszcze, jak musze sprzatac. Teraz mi dales do myslenia.... Musze sie poprawic.... Ahaaa, wiem, to dlatego, ze moj maz mi nie gotuje.... Nie ma to jak zwalic na kogos innego... Juz mi lepeij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg gładkość jak gładkość ale palce pianisty, to nie są i wibracji nie będzie Widze , ze chcesz aby Tobie Futerko przewibrowac guma z wczesniejszej strony. Masz szczescie , ze kocham flore. Teraz rozumiem do czego ta guma...aaaa, taka zamiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 sie wytrzeszczylas jakbys filmow nie ogladala w telewizorze takich?????????????? W życiu!!!!!!! Takich świństw nie ogląda żadna szanująca się kobieta A fe......... Kiedy przypadkiem, bawiąc się pilotem natrafię na "scenę" to od razu po godzinie przełączam kanał A jak spojrzę, to tylko przez palce........żeby nie było guścik ja się moim stylistą nie dzielę, on jest mój prywatny bardziej nawet niż bielizna i maszynka do golenia chociaż ostatnio często ma wychodne................ani chybił dorabia na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... Jak tam u Ciebie z gladkoscia dloni? http://img152.imageshack.us/img152/3818/p1010473crka6.jpg gładkość jak gładkość ale palce pianisty, to nie są i wibracji nie będzie Widze , ze chcesz aby Tobie Futerko przewibrowac guma z wczesniejszej strony. Masz szczescie , ze kocham flore. A dlaczego ma szczęście, że kochasz florę? Co ma piernik do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wiatrak to chwytacz energii wiatru, przerabianej potem na energie elektryczna, potrzebna do tego aby upiec piernik.... A tak poza tym, królik, to nie flora, wiec ma szczęścia, ze nie jest florą, bo jakby był to by futerko mu przeczesał, ale i tak nie miał by wtedy futerka, bo flora z futerkiem, nie bardzo się ma, wiec i tak nici z tego..., przeczesywania.., to tylko takie straszenie na niby..., jak ten wiatrak i ten piernik....., bo niby się nie maja, a się maja.., tylko, ze oni się tylko nie maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ty to potrafisz wytłumaczyć, Zeljko. Jestem pod wrażeniem. I znowu wyszło na to, że czepiam się bogatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zeljkaaa, kto Ci dał alkoholu popróbować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zeljkaaa, kto Ci dał alkoholu popróbować??? No co Ty, ja to taka madra jestem bez alkoholu.... Nawet nie wiem jaka madra jestem po narabaniu sie, bo nigdy nie sprawdzalam.... Po 4 lykach robi mi sie sztywny kark i bardzo mi sie to uczucie nie podoba, wiec nie pije dalej...,a moj maz mowi, ze to wlasnie blad, bo jak dalej sie pije to, to wlasnie przechodzi.... Ale kto by tam mezowi uwierzyl, nie? wiec na wszelki wypadek nie sprawdzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ty to potrafisz wytłumaczyć, Zeljko. Jestem pod wrażeniem. I znowu wyszło na to, że czepiam się bogatego. Mialo byc dla zajaca , ale jak ktos sie pyta. Jak widac w avatarku zajac lubi pewna odmiane flory, gdybym jej nie kochal za to , ze dobrze wplywa na moja opalenizne, to moglaby zatkac czesc futerka zajeczego . Natomiast palke chetnie moge udostepnic. PS Widze ladnego konia w avararku- pewnie lubisz jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 co dobrego polewali? i kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 nikt nie polewal.., jak sobie nogi kuleczki zobaczylim, to my wszyscy wypilim po troche co popadlo..., aby moc przezyc..., sam rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 06.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 nikt nie polewal.., jak sobie nogi kuleczki zobaczylim, to my wszyscy wypilim po troche co popadlo..., aby moc przezyc..., sam rozumiesz.... Rozumiem , sam poczulem sie jak wielblad, ktory jest spragniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 PS Widze ladnego konia w avararku- pewnie lubisz jezdzic. A i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts