guścik 06.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 PS Widze ladnego konia w avararku- pewnie lubisz jezdzic. A i owszem. Ja rowniez , we wszystkich tego slowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 PS Widze ladnego konia w avararku- pewnie lubisz jezdzic. A i owszem. Ja rowniez , we wszystkich tego slowa znaczeniu. a masz swojego, czy pożyczasz ze stadniny? tak tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pozycza, ze swojej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Guścik, pochwalisz się swoim ogierem, prawda?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Guścik, pochwalisz się swoim ogierem, prawda?[/b] ZDJĘCIE!!! DAWAJ ZDJĘCIE!!!! Chyba nie zawiedziesz fanów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pewnie jest na koncercie w NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pewnie jest na koncercie w NY. To w NJ jest ten koncert , choc popularnie sie o Giants Stadium mowi , ze w NY Mieszkalam 15 minut od tego miejsca i jak dzis zobaczylam w TV to sie usmiechnelam sama do siebie , mijalam go za kazdym razem jadac do NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pewnie jest na koncercie w NY. To w NJ jest ten koncert , choc popularnie sie o Giants Stadium mowi , ze w NY Mieszkalam 15 minut od tego miejsca i jak dzis zobaczylam w TV to sie usmiechnelam sama do siebie , mijalam go za kazdym razem jadac do NY Ot, na sentymanta Cię wzięło Pomyśl, sobie jakie tam teraz upały, to od razu przejdzie chociaż.................sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pewnie jest na koncercie w NY. jako gwiazda, naturalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Wiesz co guścik? Baaaaardzo mi się jedna rzecz tutaj nie podoba: dlaczego Ty mówisz "stara"? Sama też tak raz powiedziałam, sorry Mnie by się nie podobało, gdyby mój mąż mówił do mnie (albo o mnie) "stara", chciaż za bardzo drażliwa nie jestem. To taki off... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Qurka w polityce tyle sie dzieje.., a mi nudno bez butow gusikowych.... no i ns gdzies sie podzial....., kiepsko, kiepsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 10.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wiesz co guścik? Baaaaardzo mi się jedna rzecz tutaj nie podoba: dlaczego Ty mówisz "stara"? Sama też tak raz powiedziałam, sorry Mnie by się nie podobało, gdyby mój mąż mówił do mnie (albo o mnie) "stara", chciaż za bardzo drażliwa nie jestem. To taki off... Bukiet roz, oczywiscie dla Ciebie. http://img370.imageshack.us/img370/964/p1010599ea2.jpg Starej przywiozlem inny prezent. PS. bylem troche porybowac z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 mi nudno bez butow gusikowych mi też go brakowało...(guścika znaczy) - ale już jest będzie fun fakt - brak swojskiego ns - wypoczywa pewnie - ale wróci wygłodniały - i jak się weźmie za pisanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Qurka w polityce tyle sie dzieje.., a mi nudno bez butow gusikowych.... no i ns gdzies sie podzial....., kiepsko, kiepsko.... może oni razem na te ryby, no wiesz....... tylko dlaczego Q wrócił sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Phi, ns nie dal by sie zjesc zadnemu rekinowi.... Pewnie zostal i za jakas baba lata... Jest jedna taka co mowi na nia Gosia i gotuje jej pikne posilki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Qurka w polityce tyle sie dzieje.., a mi nudno bez butow gusikowych.... no i ns gdzies sie podzial....., kiepsko, kiepsko.... może oni razem na te ryby, no wiesz....... tylko dlaczego Q wrócił sam ns dochodzi do siebie... Coś mówili w wiadomoscich o smotniku na Brokeback Mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Protestuje, nie ma zadnych zdjec. No wiadomo, ryb sie nalapalo, to teraz trzeba posmazyc i zjesc, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Guscik, jakto dobrze, ze wrociles. Tylko przez nieobecnosc cos z wprawy wyszedles. Nie napisales co to za ryba ico wazniejsze jakiej marki sa te sandalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Sandalki to Skechers, lubie je, nie robia czarnych rys podeszfami na lodzi . http://img131.imageshack.us/img131/7128/p1010662ya3.jpg PS ryba to "bejbiiiii" okonia morskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W końcu sie doczekalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts