kuleczka 22.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A ja lubię szpileczki Na codzień chodzę różnie, bo mam też sporo butów na płaskim, albo na tzw słupku, czy kaczuszce W ogole mam takie różne fazy ubierania. Etapy, ze dżiny, t-shirty, sportowe butki, albo wręcz przeciwnie, sukieneczki, szpileczki, ale nigdy garsonki. Jak sukienka, to do niej dzinsowa kurtka, niezobowiązujący żakiet, coś dla przeciwwagi. Chyba że okazja specjalna Czy starszym paniom wypada w szpilkach???? jak najbardziej. Może niekoniecznie czerwonych, 10 centymetrowych, ale czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy starszym paniom wypada w szpilkach???? : moim zdaniem bardziej niż tym młodszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy starszym paniom wypada w szpilkach???? : moim zdaniem bardziej niż tym młodszym Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ja garsonek nie nosze nigdy..nie mam nawet - nigdy nie miałam - jakoś źle mi się kojarzą..Ewentualnie żakieciki, ale też nie klasyczne całkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 jako starsza Pani -odpowiadam : lubię nosić szpileczki ,słupki i kaczuszki nie lubie za to płaskich bucików -poza adidasami -oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.03.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Tak mnie nakręciłyście że w najbliższym czasie nabędę jakieś szpileczki Jak mi odwagi starczy to czerwone Do tego zgrabna sukieneczka , torebeczka i będę za....czerwonego kapturka robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Tak mnie nakręciłyście że w najbliższym czasie nabędę jakieś szpileczki Jak mi odwagi starczy to czerwone z kokardką z przodu i wycieciem na palec i obowiązkowo czerwone !!!! mam takie na oku .....przymierzałam wczoraj -super wyglądaj na nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dziewczyny bo mi ochoty na nowe narobicie a tu z kasiorą krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 jako starsza Pani Ew-ka jak możesz pisać takie rzeczy! Co za herezje opowiadasz! To nie XVII wiek! Co za starsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 jako starsza Pani Ew-ka jak możesz pisać takie rzeczy! Co za herezje opowiadasz! To nie XVII wiek! Co za starsza? mogę i uwielbiam tak mówić szczególnie ,kiedy w trakcie rozmowy z klientami pada stwierdzenie z ich strony .....jak będzie Pani w moim wieku .... wtedy z dziką satysfakcją -rzucam od niechcenia ,ale ja jestem starsza od Pani ..... musielibyście wtedy zobaczyć zakłopotanie \ zdziwienie po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dziewczyny bo mi ochoty na nowe narobicie a tu z kasiorą krucho no ...te ktore oglądałam ...kosztowały 189zł ( ale były ze skórki ...mięciusieńkiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mogę i uwielbiam tak mówić szczególnie ,kiedy w trakcie rozmowy z klientami pada stwierdzenie z ich strony .....jak będzie Pani w moim wieku .... wtedy z dziką satysfakcją -rzucam od niechcenia ,ale ja jestem starsza od Pani ..... Jednym z moich marzeń jest móc tak kiedyś powiedzieć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mogę i uwielbiam tak mówić szczególnie ,kiedy w trakcie rozmowy z klientami pada stwierdzenie z ich strony .....jak będzie Pani w moim wieku .... wtedy z dziką satysfakcją -rzucam od niechcenia ,ale ja jestem starsza od Pani ..... Jednym z moich marzeń jest móc tak kiedyś powiedzieć !! no to juz teraz musisz o to zadbać zero słońca na twarz .....maseczki ....kremy i ....te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ewcia podłamałaś mnie tym słońcem chociaż w wakacje....troszkę....ja nie umiem tak bez słoneczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ewcia podłamałaś mnie tym słońcem chociaż w wakacje....troszkę....ja nie umiem tak bez słoneczka.... słońce TAK na buźkę -NIE to jest trudne ....ale chyba warto chronić twarz pod kapeluszem czapką z daszkiem czy filtrami ....Twarz i tak załapie sie na słońce mimo chodem .....a w pewnym wieku bedziemy żałować nieroztropności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ale jak tak chodzić opaloną z bladą twarzą A może na buźkę samoopalacz Ja zimą używam balsamu lekko brązującego co kilka dni. Efekt jest bardzo przyjemny i co najważniejsze subtelny, bez plam i efektu indianina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.03.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 na szyjkę chyba też nie ponoć szyja jest miernikiem wieku kobiety ..... a słonko faktycznie strasznie "postarza" skórę solarium też nie ma to jak porcelanowa szlachecka karnacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 23.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kocham szpilki !!! W zaleznosci od mody i sytuacji czasami zblizaja sie do slupkow, sa wyzsze lub nizsze, ale zawsze obcasy !!! J uz w czasach liceum chodzilam na obcasikach, co skutkowalo tym, ze nie podbiegalam do autobusu jak kolezanki i musialam czekac na nastepny.. Zle mi sie chodzi na plaskiej podeszwie i gdyby sie dalo, to na wedrowki gorskie tez zalozylabym szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 na szyjkę chyba też nie ponoć szyja jest miernikiem wieku kobiety ..... a słonko faktycznie strasznie "postarza" skórę solarium też nie ma to jak porcelanowa szlachecka karnacja zgadzam się!!! ja sama jestem jak królewna Śnieżka, dosłownie!! I znalazłam w końcu sposób na docinki, typu: bledzioch, córka młynarza... Mówie takim, ze jam szlachetnie urodzona robią i milkną Dobry bajer to połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts