Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko :) .

Iść na wesele w butach pasujących do sukienki czy w butach wygodnych? :lol:

Olka - ja własnie jutro idę. Zdecydowanie ponad 10 cm szpila nie należy do wygodnych, ale ja w całej kreacji czuję się extra i nie mogłąbym założyć wygodnych butów (czyli nie wiem jakich - płaskich, lub na niskim obcasie?) z uwagi na to, ze mam tylko 1.60 i źle się w niskich czuje - tzn nieelegancko :roll: Jak się zmęczę to biorę sobie na zmianę trochę niższe, a jak będzie dobra zabawa to pewnie skończę na bosaka :wink:

Jeśli nie lubisz wysokich butów, to weź sobie na zmianę wygodniejsze, ale ja na początek ubrałabym pasujące do całości.

pasujące do sukienki - na początek(dobre wrażenie 8) ) - a wygodne - jak goścoim weselnym (i Tobie) będzie już wszystko jedno... :wink:

Totalna bzdura :lol: .

Szanujaca sie kobieta kupuje i nosi buty zgodne z "Live the luxury of comfortable fashion." 8) Nawet szpilki wykonane przez czolowych swiatowych "dyzkow" sa wygodne i konfortowe. :p Kluczem jest selekcja najlepszego na rynku materialu i najlepszych technologii wykonczenia obuwia. :D

Nawet ja jako facec kieruje sie tym i np. szukam butow meskich z wykonczeniem wewnetrzym "srebrna technologia " itp. :p

Co prawda to kosztuje. :D

nigdzie nie było napisane że te wygodne to mają być klapki sandały czy inne papucie... miały jedynie "nie pasować do sukienki" :wink: a przecież nadal mogłyby być zgodne z duchem "Live the luxury of comfortable fashion." :roll:

Dla mnie tam każde sa wygodne - o ile są luxury... :wink: choć w nieluxury też całą noc przetańczę nawet w szpilach 10 cm - o ile jest dobra muzyka i atmosfera - wyższe nie wchodzą w grę - mój stary się wtedy wkurza że zaczynam go przewyższać (mam 176 cm wzrostu)...a ja szanuję jego uczucia... 8)

nigdzie nie było napisane że te wygodne to mają być klapki sandały czy inne papucie... miały jedynie "nie pasować do sukienki" :wink: a przecież nadal mogłyby być zgodne z duchem "Live the luxury of comfortable fashion." :roll:

Dla mnie tam każde sa wygodne - o ile są luxury... :wink: choć w nieluxury też całą noc przetańczę nawet w szpilach 10 cm - o ile jest dobra muzyka i atmosfera - wyższe nie wchodzą w grę - mój stary się wtedy wkurza że zaczynam go przewyższać (mam 176 cm wzrostu)...a ja szanuję jego uczucia... 8)

a aaaa, to dlatego te drewienka sie tak spodobaly. :D Rozumiem , ze chcialas sobie nimi sandaly podbic.:p Chyba , ze do kieszeni. :lol: Czytalem gdzies , ze czasami ludzie pachna jak buty. :D No, ale szanujaca sie kobieta pieknie pachnie i drewienka trzyma w pudelku z butami. :D

Jednak wszystko jest mozliwe, wiec ten worek to dla starego na leb? Nie bedzie wiedzial z ktorego kierunku zapach dochodzi. :p Widze , ze szanujesz jego uczucia - to sie bardzo chwali. 8)

Pozdrawiam i zycze udanego workowania i podbijania. :D

Wracajac do sandalow wedkarskich, to liczy sie aby palce dobrze byly zakryte.:p

Tak jak widac na zdjeciu. 8)

Czyżby taka rybka ze złości że zostala złapana potrafiła ugryźć ? :wink: :wink:

To teraz już rozumiem mojego męża 8)

Ale on to już poszedł na całość i na wędkarskie wyprawy zakłada specjalne buty ze skóry na grubej podeszwie , w dodatku z kolcami . Bo nigdy nie wiadomo jaka sztuka się zapnie 8) A taki na ten przykład pstrąg czy lipień choć mniejsze to całkiem walczne są 8) O pomorskich trociach czy górskich głowatkach nie wspomnę , bo tu się trafiają potwory :lol: :D

PS. Ładna sztuka :D

Czy w smaku podobny do naszego krajowego okonka ?

Dobrze , ze dba o stopy. :D To sie liczy. :p

Pozdrow meza. :D

PS a ryba jest wysmienita. 8)

Wrocilismy do domu o 17-tej :D , a o 19:17 juz bylem po kilku takich wyciagnieciach. :p

http://img527.imageshack.us/img527/4371/p1010799crnc0.jpg

Jestem niesamowicie zadowolony z moich "rybackich" sandalkow, nie robia czarnych rys na pokladzie jak widac na zdjeciu. 8) Polecam ten rodzaj obuwia :D , dla posiadaczy sprzetu plywajacego. :p

chyba Q wyczerpały się zasoby klapek piankowych, bo jakaś cisza nastała .......

uffffffffff

Piankowe he :lol: , nawet japonki musza byc firmowe. :D

Szanujaca sie kobieta kupuje kilka kolorow w jednym stylu i .....

http://img527.imageshack.us/img527/5223/p1010801lo6.jpg

.....robi to 2-3 razy w miesiacu. :p

chyba Q wyczerpały się zasoby klapek piankowych, bo jakaś cisza nastała .......

uffffffffff

Piankowe he :lol: , nawet japonki musza byc firmowe. :D

Szanujaca sie kobieta kupuje kilka kolorow w jednym stylu i .....

http://img527.imageshack.us/img527/5223/p1010801lo6.jpg

.....robi to 2-3 razy w miesiacu. :p

zbyt często i nie adekwatnie używasz słowa "szanująca się" :D

piankowe japonki fujjj