joan 13.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 oczywiscie worek firmowy gratis i drewno cedrowe w pudelku nie no- worek, klocki drewniane i ta "wygodnośc" mnie przekonały - mimo że już nie trendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mam pytanko . Iść na wesele w butach pasujących do sukienki czy w butach wygodnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mam pytanko . Iść na wesele w butach pasujących do sukienki czy w butach wygodnych? To zalezy od tego czy chcesz uszczesliwic innych czy siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mam pytanko . Iść na wesele w butach pasujących do sukienki czy w butach wygodnych? Olka - ja własnie jutro idę. Zdecydowanie ponad 10 cm szpila nie należy do wygodnych, ale ja w całej kreacji czuję się extra i nie mogłąbym założyć wygodnych butów (czyli nie wiem jakich - płaskich, lub na niskim obcasie?) z uwagi na to, ze mam tylko 1.60 i źle się w niskich czuje - tzn nieelegancko Jak się zmęczę to biorę sobie na zmianę trochę niższe, a jak będzie dobra zabawa to pewnie skończę na bosaka Jeśli nie lubisz wysokich butów, to weź sobie na zmianę wygodniejsze, ale ja na początek ubrałabym pasujące do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 pasujące do sukienki - na początek(dobre wrażenie ) - a wygodne - jak goścoim weselnym (i Tobie) będzie już wszystko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 pasujące do sukienki - na początek(dobre wrażenie ) - a wygodne - jak goścoim weselnym (i Tobie) będzie już wszystko jedno... Totalna bzdura . Szanujaca sie kobieta kupuje i nosi buty zgodne z "Live the luxury of comfortable fashion." Nawet szpilki wykonane przez czolowych swiatowych "dyzkow" sa wygodne i konfortowe. Kluczem jest selekcja najlepszego na rynku materialu i najlepszych technologii wykonczenia obuwia. Nawet ja jako facec kieruje sie tym i np. szukam butow meskich z wykonczeniem wewnetrzym "srebrna technologia " itp. Co prawda to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 co prawda to prawda tylko ten dolar tak leci w dol na leb i luksus coraz , cholerka, tanszy sie robi co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nigdzie nie było napisane że te wygodne to mają być klapki sandały czy inne papucie... miały jedynie "nie pasować do sukienki" a przecież nadal mogłyby być zgodne z duchem "Live the luxury of comfortable fashion." Dla mnie tam każde sa wygodne - o ile są luxury... choć w nieluxury też całą noc przetańczę nawet w szpilach 10 cm - o ile jest dobra muzyka i atmosfera - wyższe nie wchodzą w grę - mój stary się wtedy wkurza że zaczynam go przewyższać (mam 176 cm wzrostu)...a ja szanuję jego uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 co prawda to prawda tylko ten dolar tak leci w dol na leb i luksus coraz , cholerka, tanszy sie robi co robic Nic innego jak zyc pelna gebom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nigdzie nie było napisane że te wygodne to mają być klapki sandały czy inne papucie... miały jedynie "nie pasować do sukienki" a przecież nadal mogłyby być zgodne z duchem "Live the luxury of comfortable fashion." Dla mnie tam każde sa wygodne - o ile są luxury... choć w nieluxury też całą noc przetańczę nawet w szpilach 10 cm - o ile jest dobra muzyka i atmosfera - wyższe nie wchodzą w grę - mój stary się wtedy wkurza że zaczynam go przewyższać (mam 176 cm wzrostu)...a ja szanuję jego uczucia... a aaaa, to dlatego te drewienka sie tak spodobaly. Rozumiem , ze chcialas sobie nimi sandaly podbic. Chyba , ze do kieszeni. Czytalem gdzies , ze czasami ludzie pachna jak buty. No, ale szanujaca sie kobieta pieknie pachnie i drewienka trzyma w pudelku z butami. Jednak wszystko jest mozliwe, wiec ten worek to dla starego na leb? Nie bedzie wiedzial z ktorego kierunku zapach dochodzi. Widze , ze szanujesz jego uczucia - to sie bardzo chwali. Pozdrawiam i zycze udanego workowania i podbijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Wracajac do sandalow wedkarskich, to liczy sie aby palce dobrze byly zakryte. Tak jak widac na zdjeciu. Czyżby taka rybka ze złości że zostala złapana potrafiła ugryźć ? To teraz już rozumiem mojego męża Ale on to już poszedł na całość i na wędkarskie wyprawy zakłada specjalne buty ze skóry na grubej podeszwie , w dodatku z kolcami . Bo nigdy nie wiadomo jaka sztuka się zapnie A taki na ten przykład pstrąg czy lipień choć mniejsze to całkiem walczne są O pomorskich trociach czy górskich głowatkach nie wspomnę , bo tu się trafiają potwory PS. Ładna sztuka Czy w smaku podobny do naszego krajowego okonka ? Dobrze , ze dba o stopy. To sie liczy. Pozdrow meza. PS a ryba jest wysmienita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Obie pary są na obcasie. W tych bardziej pasujących trochę ciasno i tańczyć w nich nie będzie łatwo, więc biorę drugie i podmienię pod stołem . Na obcasach chodzę od święta więc nie mam dużego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 chyba Q wyczerpały się zasoby klapek piankowych, bo jakaś cisza nastała .......uffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Chyba nie wyczerpaly sie. Wiem , ze na Hawajach mial byc na weekend, moze Mu sie przedluzylo przebywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Tak,tak zamkneli sklep i na "Hałaje" ,na wickend.Nie ale to niemożliwe...on ma wszysto :na jachcie-neta,w leksusie-neta,w samolocie-neta... itd .Wiecie co wam powiem on nas olał i poszedł na inne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wrocilismy do domu o 17-tej , a o 19:17 juz bylem po kilku takich wyciagnieciach. http://img527.imageshack.us/img527/4371/p1010799crnc0.jpg Jestem niesamowicie zadowolony z moich "rybackich" sandalkow, nie robia czarnych rys na pokladzie jak widac na zdjeciu. Polecam ten rodzaj obuwia , dla posiadaczy sprzetu plywajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 chyba Q wyczerpały się zasoby klapek piankowych, bo jakaś cisza nastała ....... uffffffffff Piankowe he , nawet japonki musza byc firmowe. Szanujaca sie kobieta kupuje kilka kolorow w jednym stylu i ..... http://img527.imageshack.us/img527/5223/p1010801lo6.jpg .....robi to 2-3 razy w miesiacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 chyba Q wyczerpały się zasoby klapek piankowych, bo jakaś cisza nastała ....... uffffffffff Piankowe he , nawet japonki musza byc firmowe. Szanujaca sie kobieta kupuje kilka kolorow w jednym stylu i ..... http://img527.imageshack.us/img527/5223/p1010801lo6.jpg .....robi to 2-3 razy w miesiacu. zbyt często i nie adekwatnie używasz słowa "szanująca się" piankowe japonki fujjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja tam Japonki lubie. Wlosy maja ladne, czarne, geste i proste.., zadnego krecenia.... p.s. Guscik ale Ty wysportowany jestes. Widac, ze z Ciebie szanujacy sie facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 .............. oooooooooo i spodenki przybyły :D:D:D Izat, a może zmiana tytułu wątku - "przegląd pewnej garderoby" (szanującej się oczywiście), albo coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts