guścik 18.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Oj bardzo gul mi skacze jak widzę w wątku o szpilkach (....) owłosione ciało (...) Wklej swoje . Ubrane w buty . Przykro mi ale nie mogę spełnić twojej prośby nie mam owłosionych butow rowniez ? moga byc tanie - mniej jak 3000 pln klapki - mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 .............. oooooooooo i spodenki przybyły :D:D:D Jedne z najlepszych i nie dla dziadow. Polecam. jakbym była facetem, to może bym się skusiła na tą propozycję ale ale może dziadem jestem .... kto to taki?? Szanujaca sie kobieta , wie ze maja super "linie" dla lasek czyli szanujacych sie kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 butów nie mam również więc nic wkleić nie mogę chodzę tylko na boso!! dziadem jestem zapewne chciałam sobie popatrzeć u innych, a Ty mi taki spam tu zrobiłeś no ale to dlatego, że jesteś szanującym ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 PS co do japonek to sie zgadzam, czasami trzeba je tylko troche rozbic bo sa ciasne. Ze niby co na wyprzedazy byle kupowane? p.s. Guscik nie teoretyzuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Staram sie jak moge . Ladne buciki i troche dodatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 PS co do japonek to sie zgadzam, czasami trzeba je tylko troche rozbic bo sa ciasne. Ze niby co na wyprzedazy byle kupowane? p.s. Guscik nie teoretyzuj!!! Takie to moga miec HIVa, trzeba wiedziec gdzie sa te dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Staram sie jak moge . Ladne buciki i troche dodatkow. za bardzo się starasz jak na ruskim straganie mydło i powidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Takie to moga miec HIVa, trzeba wiedziec dzie sa te dobre. Teoretyk! I co, naczytales, sie gdzie sa dobre? Oj, Guscik, Guscik, wez Ty zacznij scenariusze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Staram sie jak moge . Ladne buciki i troche dodatkow. za bardzo się starasz jak na ruskim straganie mydło i powidło Lubie powidla, a mydla bardzo duzo zuzywam. PS oczywiscie dobre wino do deseru z powidla rowniez, ale pojechalas z mydlem w tej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Takie to moga miec HIVa, trzeba wiedziec dzie sa te dobre. Teoretyk! I co, naczytales, sie gdzie sa dobre? Oj, Guscik, Guscik, wez Ty zacznij scenariusze pisac. Caly czas praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Caly czas praktykuje. Co , pisanie scenariuszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Staram sie jak moge . Ladne buciki i troche dodatkow. za bardzo się starasz jak na ruskim straganie mydło i powidło Lubie powidla, a mydla bardzo duzo zuzywam. PS oczywiscie dobre wino do deseru z powidla rowniez, ale pojechalas z mydlem w tej tematyce. tylko proszę Cię!! nie wklejaj powideł i mydełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Guscik ale Ty wysportowany jestes. Widac, ze z Ciebie szanujacy sie facet. Zeljka, Ty też zauważyłaś Izat, nie złość się, bo w sumie to nie ma o co Chcesz to wkleję moje ostatnie zakupki oczywiście obuwnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kuleczko ależ ja się nie złoszczę chciałam sobie ino ładne szpileczki pooglądać wchodzę do tego wątku z nadzieją, że tym razem ujrzę fajne butki a nie ryby, łodzie i autka czasem szkoda mi czasu na przebrnięcie tego spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 18.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 To moze ja. wlasnie zrobilem zakupy "kosmetyczne", oczywiscie zaprezentuje w oprawie obuwniczej. http://img476.imageshack.us/img476/1121/p1010812crin9.jpg Wysportowany szanujacy sie facet, potrzebuje "backup" - jak widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zeljka, Ty też zauważyłaś A co, ze ja niby duszek to nie zauwazam. Nawet jak buty ladne to ja zauwaze, a gdzie dopiero reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Guscik ale Ty wysportowany jestes. Widac, ze z Ciebie szanujacy sie facet. Zeljka, Ty też zauważyłaś Dodalabym, ze kazda szanujaca sie kobieta na pewno zauwazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Guscik ale Ty wysportowany jestes. Widac, ze z Ciebie szanujacy sie facet. Zeljka, Ty też zauważyłaś Dodalabym, ze kazda szanujaca sie kobieta na pewno zauwazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ... Dodalabym, ze kazda szanujaca sie kobieta na pewno zauwazyla O tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Dzisiaj przymierzyłam kilkanaście par butów w sklepie i rozumiem już tych, którzy noszą crocksy (tak to się pisze?). Albo coś ze mną nie tak, albo z tymi butami... Nie był to sklep, w którym ceny zaczynają się od 200 PLN (raczej się kończą na tej sumie), więc chyba w mniemaniu guścika nie jestem szanującą się kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts