Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Każdy szanujący się człowiek na poziomie, jak wchodzi w towarzystwo, stara się nie wyróżniać zbytnio, ni to marką, ni kreacją...jednak są tacy niespecjalni, mający kompleksy,pragną za wszelką cenę zwrócić uwagę na siebie :roll:

W towarzystwie gdzie się obracam nie taktem jest chwalenie się kto co posiada...pewne rzeczy wychodzą same z siebie...np. inteligencji nie można się nauczyć, to się ma :D

chłop realizuje się w swoich kompleksach i w dodatku nie ma słowa...mnie nie dotrzymał słowa :roll:

W szanujacym sie towarzystwie ludzie, wiedza ze "kaki" ubiera sie do grzebabia w warzywach i nie smigaja w baletkach do kompletu. 8)

Szanujacy sie ludzie w towarzystwie chodza w skromnych ciuchach do tego przeznaczonych (armani,hilfiger, prada itp...). 8)

Ja tam kompleksow nie mam , ze szanujacy sie facet musi wydawac kilka tysiecy $$$$$ rocznie na ubranie , przeciez to zwykle koszty utrzymania. 8)

Każdy szanujący się człowiek na poziomie, jak wchodzi w towarzystwo, stara się nie wyróżniać zbytnio, ni to marką, ni kreacją...jednak są tacy niespecjalni, mający kompleksy,pragną za wszelką cenę zwrócić uwagę na siebie :roll:

W towarzystwie gdzie się obracam nie taktem jest chwalenie się kto co posiada...pewne rzeczy wychodzą same z siebie...np. inteligencji nie można się nauczyć, to się ma :D

chłop realizuje się w swoich kompleksach i w dodatku nie ma słowa...mnie nie dotrzymał słowa :roll:

W szanujacym sie towarzystwie ludzie, wiedza ze "kaki" ubiera sie do grzebabia w warzywach i nie smigaja w baletkach do kompletu. 8)

Szanujacy sie ludzie w towarzystwie chodza w skromnych ciuchach do tego przeznaczonych (armani,hilfiger, prada itp...). 8)

Ja tam kompleksow nie mam , ze szanujacy sie facet musi wydawac kilka tysiecy $$$$$ rocznie na ubranie , przeciez to zwykle koszty utrzymania. 8)

bez komentarza :lol: :lol: :lol:

masz chłopie problema... :roll: :lol:

http://img459.imageshack.us/img459/209/towarzystwoht1.jpg

Tu sie liczy dobry czas ,a nie buty za 220 dolarow, ktore beda jedynie raz na nodze. 8)

Bra-wo, bra-wo, narszcie coś swojskiego. U nas też sąsiedzi takie noszą do ogródka, jak sobie trochę obornika załatwią. A ja, kurczę nie wiem, w czym będę ten obornik rozsypywać, bo na Hawajach nie byłam i ciuchów takich nie mam. 8)

Dajcie luza...są gusta i guściki :roll:

To, że ktośspecjalny ma kasę, nie znaczy, że ma gust...wzoruje się na trendach :lol:

dla mnie ważne jest słowo...jak mówi, że stoi, to tak ma być :roll:

jak nie, to facet bez honoru :evil:

P.S.

Mam ciuchy markowe i z lumpeksu, żeby była jasność

w tych i tych się dobrze czuję :D

jea,

mów o co chodzi z tym słowem, bo już mnie ciekawość zżera :D

a propos kasy, to można ją mieć nawet w "nadmiarze" a nie huczeć o tym na lewo i prawo, szpanować że się ma itd

tego nie trawię najbardziej

wieje prostactwem na odległość

bleeeeeeee

Guścik mi przyobiecał.... jemu stało...a u mnie nie staneło :evil: