izat 24.07.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 nie wypowiedziałeś się na temat mojego zestawu- szorty+ baleriny bardzo zależy mi na tym zdaniu, już wiem co z nim zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.07.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja z Gapu tylko "dziny" kupuje, seria 1969. Dziadostw nie tykam . żal mi cię trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktośspecjalny 24.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Każdy szanujący się człowiek na poziomie, jak wchodzi w towarzystwo, stara się nie wyróżniać zbytnio, ni to marką, ni kreacją...jednak są tacy niespecjalni, mający kompleksy,pragną za wszelką cenę zwrócić uwagę na siebie W towarzystwie gdzie się obracam nie taktem jest chwalenie się kto co posiada...pewne rzeczy wychodzą same z siebie...np. inteligencji nie można się nauczyć, to się ma chłop realizuje się w swoich kompleksach i w dodatku nie ma słowa...mnie nie dotrzymał słowa W szanujacym sie towarzystwie ludzie, wiedza ze "kaki" ubiera sie do grzebabia w warzywach i nie smigaja w baletkach do kompletu. Szanujacy sie ludzie w towarzystwie chodza w skromnych ciuchach do tego przeznaczonych (armani,hilfiger, prada itp...). Ja tam kompleksow nie mam , ze szanujacy sie facet musi wydawac kilka tysiecy $$$$$ rocznie na ubranie , przeciez to zwykle koszty utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Każdy szanujący się człowiek na poziomie, jak wchodzi w towarzystwo, stara się nie wyróżniać zbytnio, ni to marką, ni kreacją...jednak są tacy niespecjalni, mający kompleksy,pragną za wszelką cenę zwrócić uwagę na siebie W towarzystwie gdzie się obracam nie taktem jest chwalenie się kto co posiada...pewne rzeczy wychodzą same z siebie...np. inteligencji nie można się nauczyć, to się ma chłop realizuje się w swoich kompleksach i w dodatku nie ma słowa...mnie nie dotrzymał słowa W szanujacym sie towarzystwie ludzie, wiedza ze "kaki" ubiera sie do grzebabia w warzywach i nie smigaja w baletkach do kompletu. Szanujacy sie ludzie w towarzystwie chodza w skromnych ciuchach do tego przeznaczonych (armani,hilfiger, prada itp...). Ja tam kompleksow nie mam , ze szanujacy sie facet musi wydawac kilka tysiecy $$$$$ rocznie na ubranie , przeciez to zwykle koszty utrzymania. bez komentarza masz chłopie problema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ta hawajska sukienka w kwiaty pogrubia te paniom blondyne ....oprócz fury kasy szczypta gustu by się przydała ... i samokrytyki... ....choć o gustach sie podobno nie dykutuje - o guscikach juz nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 http://img459.imageshack.us/img459/209/towarzystwoht1.jpg Tu sie liczy dobry czas ,a nie buty za 220 dolarow, ktore beda jedynie raz na nodze. Bra-wo, bra-wo, narszcie coś swojskiego. U nas też sąsiedzi takie noszą do ogródka, jak sobie trochę obornika załatwią. A ja, kurczę nie wiem, w czym będę ten obornik rozsypywać, bo na Hawajach nie byłam i ciuchów takich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No,no,no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 u Arabów jak ktoś pulchny znaczy się, że bogaty więc sami wiecie, rozumiecie ..... :D:D a cwiety jakoś tą panią jeszcze bardziej pogrubiają ..... dzieciaki też ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bo nie jest ważne jak wygląda tylko ile kosztowało - szanujcie się dziewczyny... i chłopaki...No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dajcie luza...są gusta i guściki To, że ktośspecjalny ma kasę, nie znaczy, że ma gust...wzoruje się na trendach dla mnie ważne jest słowo...jak mówi, że stoi, to tak ma być jak nie, to facet bez honoru P.S. Mam ciuchy markowe i z lumpeksu, żeby była jasność w tych i tych się dobrze czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 jea, mów o co chodzi z tym słowem, bo już mnie ciekawość zżera a propos kasy, to można ją mieć nawet w "nadmiarze" a nie huczeć o tym na lewo i prawo, szpanować że się ma itd tego nie trawię najbardziej wieje prostactwem na odległość bleeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Prosze prosze, ja urlopuje a tu taki wewątek, powialo wielkim swiatem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 jea, mów o co chodzi z tym słowem, bo już mnie ciekawość zżera a propos kasy, to można ją mieć nawet w "nadmiarze" a nie huczeć o tym na lewo i prawo, szpanować że się ma itd tego nie trawię najbardziej wieje prostactwem na odległość bleeeeeeee Guścik mi przyobiecał.... jemu stało...a u mnie nie staneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljka, ja też modę mam gdzieś dzisiaj kupiłam sobie takie niemodne szpileczki No szpileczki to kupic mozna ale te nogi. Ja niestetyw szpilkach moge tylko pozowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Prosze prosze, ja urlopuje a tu taki wewątek, powialo wielkim swiatem hehe Mufka to watek o butach,tu na wszelki wypadek wchodzi sie z maska gazowa Wazne nie dac sie zaskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9032_348.ts1157802054000.jpg A moze takie cos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Prosze prosze, ja urlopuje a tu taki wewątek, powialo wielkim swiatem hehe Mufka to watek o butach,tu na wszelki wypadek wchodzi sie z maska gazowa Wazne nie dac sie zaskoczyc. ) to watek scisle rozrywkowy, bardzo poprawil mi humor, mam spaczone poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mufka, Ty się tu nie rozrywaj (bo co z Ciebie zostanie;) ) tylko buciki wklejaj byle nie piankowe japonki, bo mam na nie ostatnio uczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mufka, Ty się tu nie rozrywaj (bo co z Ciebie zostanie;) ) tylko buciki wklejaj byle nie piankowe japonki, bo mam na nie ostatnio uczulenie Kiedy ja nie prowadze hurtowni obuwia jeno kilka zdjec by wyszlo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.07.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 byle nie piankowe japonki, bo mam na nie ostatnio uczulenie japonki - to się nosi jak ma się problem pełzającego wyboczenia prętów albo szyszki po lesie zbierać http://www.patafian.pl/zdjecia_do_artykulow/artykul164/164_szyszka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts