izat 27.07.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 musisz zmienić markę jednym słowem, bo wychodzi na to, że dziad jesteś czym jeżdżę pytasz..?? zależy od pory dnia i roku ale to marki dla dziadów, więc się nawet nie dopytuj jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 a tak a propos ,to czym szanujący mężczyzna powinien się spryskać ? muchozolem tak zrobię ...a potem wpadnę do Ciebie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 izat - odpuśc łosiowi...to niewyleczalny przypadek "internetowego ekshibicjonisty"..."w łagodnej formie rodzaj zalotnego komunikatu "zaopiekuj się mną", rodzaj wampiryzmu uważności, w ostrej formie jest to gwałt na cudzej przestrzeni psychicznej" apeluję ponownie - nie dajcie sie gwałcić.... - nie karmcie łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Q, chodziło mi raczej o zmianę marki Twoich badziewnych ciuchów A&F do Leksusa nic nie mam, nawet może być ostatecznie selimm, wpadaj joan, święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Jestem skromny i wystarczy mi bryka za 70 000 euro. takimi tanimi nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 27.07.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Q, chodziło mi raczej o zmianę marki Twoich badziewnych ciuchów A&F do Leksusa nic nie mam, nawet może być ostatecznie selimm, wpadaj joan, święta racja Widze ze kaki-"rekreacyjne rzeczy" mamy zalatwione, szkoda ze zaprezentowalas to strone wczesniej w postaci wyjsciowej. Oczywiscie w pulapie wyjciaowym ceny zaczynaja sie od 500 eurosow za szanujace sie spodenki. http://img264.imageshack.us/img264/4130/p1010983crge4.jpg Towar dla szanujacych sie kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Abercrombie&fitch jest to bardzo dobra firma, jezeli chodzi o ubrania i nie zgodze sie z tym ze to badziewie . Sa bardzo dobrej jakosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 [Jednak lansowanie kapielowek , jako spodenek jest okropne. Polska to naprawdę dziwny kraj Niedawno gdzieś wyczytałam że w mieście gdzie pracuję i do niedawna mieszkałam na basen można wchodzić tylkow kąpielówkach typu slipy albo inne obcisłe gatki Kąpielowki typu szorty są zabronione Wyproszono pewnego młodzieńca bo miał właśnie takie szorty . Na nic zdały się tłumaczenia że to sa jego kąpielówki a przyszedł w innych spodenkach . Poradzono mu jeszcze że w takim razie może wejść na basen w swojej osobistej bieliźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Maxi Nad oceanem zawsze mozna bylo poznac naszych po wlasnie takich kapielowkach. Brr Co do A& F to widze , ze ktos resztki jakies pewnie noszone znalaz na allegro . Bardzo lubilam tam kupowac . Ciuchy dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 rrmi widomo , gdzie sie lubia ubierac nasze dzieci w A&F. Moja corka najbardziej lubi ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Teraz biustonosze niemodne. Każda "szanująca się" kobieta to wie. To pokaz ,co tam nosisz No wiesz, tak publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Izat Dawaj te zdjecia swojej szafy . Udowodnij House'owi i nam , ze masz polot . Nie ma potrzeby ogladac zycia przez szybe . Przeciez mozna wziasc sie do roboty i miec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.07.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Izat Dawaj te zdjecia swojej szafy . Udowodnij House'owi i nam , ze masz polot . Nie ma potrzeby ogladac zycia przez szybe . Przeciez mozna wziasc sie do roboty i miec . :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Izat A przez chwile wzialem cie na powaznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 O ja pitole - nie wiem co to za marka A&F, o innych wklejanych przez Housa też nawet nie słyszałam, większosć z tych rzeczy w ogóle nie przypadła mi do gustu..oznacza to jak nic, ze jestem dziadem, który w d..e był i g...o widział. Jakbym zaczęła wklejać zawartosć swojej szafy to Panowie mogli by dostać jeszcze wysypki z obrzydzenia, więc nawet nie zamierzam. No i co ja mam teraz zrobić? No tak - wziać się do roboty i mieć - tylko od czego zacząć Wylatywać nie chce za żadne skarby - rodzina i przyjaciele są dla mnie ważniejsi niż wszystkie te marki razem wzięte - chyba pozostanę dziadem do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Te klapki tam wyzej na allegro to chyba jakies kradzione sa, bo w sklepie sa drozsze. Ciekawe kt o promuje kradziony przypuszczalnie towar? http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/15614_02_p.jpg Tak na marginesie to chyba widac , ze House robi sobie jaja ,to po co to zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Tak na marginesie to chyba widac , ze House robi sobie jaja ,to po co to zamieszanie Dla mnie to przestały byc jaja juz jakiś czas temu. Wszystko fajnie, można się pośmiać, pożartować, ale widzę , że niektórzy wcale nie żartują tylko naprawdę z wielkim zaangażowaniem pokazują czego się dorobili - tylko po co? Tego zrozumieć nie mogę. Mnie by zwyczajnie było wstyd. serio. A już ubliżanie komukolwiek z powodu nie posiadania wiedzy, rzeczy, statusu itp to jak dla mnie maksymalne przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 O ja pitole - nie wiem co to za marka A&F, o innych wklejanych przez Housa też nawet nie słyszałam, większosć z tych rzeczy w ogóle nie przypadła mi do gustu..oznacza to jak nic, ze jestem dziadem, który w d..e był i g...o widział. Jakbym zaczęła wklejać zawartosć swojej szafy to Panowie mogli by dostać jeszcze wysypki z obrzydzenia, więc nawet nie zamierzam. No i co ja mam teraz zrobić? No tak - wziać się do roboty i mieć - tylko od czego zacząć Wylatywać nie chce za żadne skarby - rodzina i przyjaciele są dla mnie ważniejsi niż wszystkie te marki razem wzięte - chyba pozostanę dziadem do końca życia A&F - to skrót od Albatros&Finch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 29.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ponoć prawdziwa wolność to nie mieć nic, jak masz tobołek to go musisz nosić i nie możesz go nigdzie zostawić bo kurna ukradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 O rane! Jakbym miala cos markowego to po tym wszystkim bym wkleila... Czy bysice lubili mnie wtedy mniej czy wiecej? A jak powiem, ze ostatnio ogladalam klapki za 30zl i bardzo mi sie podobaly, ale nie mialam pieniedzy.., czy polubicie mnie wtedy mniej czy wiecej? No i nie mowcie, ze ktos to co Guscik wyprawial, wzial za powazne... Moim zdaniem bradzo sie staral budowac nasze poczucie wlasnej wartosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts