Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

izat - odpuśc łosiowi...to niewyleczalny przypadek "internetowego ekshibicjonisty"..."w łagodnej formie rodzaj zalotnego komunikatu "zaopiekuj się mną", rodzaj wampiryzmu uważności, w ostrej formie jest to gwałt na cudzej przestrzeni psychicznej"

apeluję ponownie - nie dajcie sie gwałcić.... :wink: :lol: :lol: - nie karmcie łosia :roll:

Q,

chodziło mi raczej o zmianę marki Twoich badziewnych ciuchów A&F

do Leksusa nic nie mam, nawet może być ostatecznie

selimm,

wpadaj ;)

joan,

święta racja

Widze ze kaki-"rekreacyjne rzeczy" mamy zalatwione, szkoda ze zaprezentowalas to strone wczesniej w postaci wyjsciowej. :p

Oczywiscie w pulapie wyjciaowym ceny zaczynaja sie od 500 eurosow za szanujace sie spodenki. 8)

http://img264.imageshack.us/img264/4130/p1010983crge4.jpg

Towar dla szanujacych sie kobiet. 8)

[Jednak lansowanie kapielowek , jako spodenek jest okropne. :p

Polska to naprawdę dziwny kraj :o :roll:

Niedawno gdzieś wyczytałam że w mieście gdzie pracuję i do niedawna mieszkałam na basen można wchodzić tylkow kąpielówkach typu slipy albo inne obcisłe gatki :o :lol:

Kąpielowki typu szorty są zabronione :o

Wyproszono pewnego młodzieńca bo miał właśnie takie szorty . Na nic zdały się tłumaczenia że to sa jego kąpielówki a przyszedł w innych spodenkach .

Poradzono mu jeszcze że w takim razie może wejść na basen w swojej osobistej bieliźnie :o :o :o

O ja pitole - nie wiem co to za marka A&F, o innych wklejanych przez Housa też nawet nie słyszałam, większosć z tych rzeczy w ogóle nie przypadła mi do gustu..oznacza to jak nic, ze jestem dziadem, który w d..e był i g...o widział. Jakbym zaczęła wklejać zawartosć swojej szafy to Panowie mogli by dostać jeszcze wysypki z obrzydzenia, więc nawet nie zamierzam.

No i co ja mam teraz zrobić? No tak - wziać się do roboty i mieć - tylko od czego zacząć :roll: Wylatywać nie chce za żadne skarby - rodzina i przyjaciele są dla mnie ważniejsi niż wszystkie te marki razem wzięte - chyba pozostanę dziadem do końca życia :roll:

Te klapki tam wyzej na allegro to chyba jakies kradzione sa, bo w sklepie sa drozsze.

Ciekawe kt o promuje kradziony przypuszczalnie towar?

http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/15614_02_p.jpg

Tak na marginesie to chyba widac , ze House robi sobie jaja ,to po co to zamieszanie :D

Tak na marginesie to chyba widac , ze House robi sobie jaja ,to po co to zamieszanie

Dla mnie to przestały byc jaja juz jakiś czas temu. Wszystko fajnie, można się pośmiać, pożartować, ale widzę , że niektórzy wcale nie żartują :o tylko naprawdę z wielkim zaangażowaniem pokazują czego się dorobili - tylko po co? Tego zrozumieć nie mogę. Mnie by zwyczajnie było wstyd. serio.

A już ubliżanie komukolwiek z powodu nie posiadania wiedzy, rzeczy, statusu itp to jak dla mnie maksymalne przegięcie. :o

O ja pitole - nie wiem co to za marka A&F, o innych wklejanych przez Housa też nawet nie słyszałam, większosć z tych rzeczy w ogóle nie przypadła mi do gustu..oznacza to jak nic, ze jestem dziadem, który w d..e był i g...o widział. Jakbym zaczęła wklejać zawartosć swojej szafy to Panowie mogli by dostać jeszcze wysypki z obrzydzenia, więc nawet nie zamierzam.

No i co ja mam teraz zrobić? No tak - wziać się do roboty i mieć - tylko od czego zacząć :roll: Wylatywać nie chce za żadne skarby - rodzina i przyjaciele są dla mnie ważniejsi niż wszystkie te marki razem wzięte - chyba pozostanę dziadem do końca życia :roll:

A&F - to skrót od Albatros&Finch :lol:

O rane! :D Jakbym miala cos markowego to po tym wszystkim bym wkleila... :lol:

Czy bysice lubili mnie wtedy mniej czy wiecej? :wink:

A jak powiem, ze ostatnio ogladalam klapki za 30zl i bardzo mi sie podobaly, ale nie mialam pieniedzy.., czy polubicie mnie wtedy mniej czy wiecej? :wink:

No i nie mowcie, ze ktos to co Guscik wyprawial, wzial za powazne... :D Moim zdaniem bradzo sie staral budowac nasze poczucie wlasnej wartosci. :lol: