Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

O rane! :D Jakbym miala cos markowego to po tym wszystkim bym wkleila... :lol:

Czy bysice lubili mnie wtedy mniej czy wiecej? :wink:

A jak powiem, ze ostatnio ogladalam klapki za 30zl i bardzo mi sie podobaly, ale nie mialam pieniedzy.., czy polubicie mnie wtedy mniej czy wiecej? :wink:

No i nie mowcie, ze ktos to co Guscik wyprawial, wzial za powazne... :D Moim zdaniem bradzo sie staral budowac nasze poczucie wlasnej wartosci. :lol:

Ja Cie osobiście lubiłbym(i lubie) gdybys kupiła nawet szklany pilnik bezbarwny firmy ACT :lol: :wink: za 21 zyla.Ale Kalpki za 30 zyla :o :o :p ...ale Ty duchu jestes rozrzutna :wink:

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i nie mowcie, ze ktos to co Guscik wyprawial, wzial za powazne...

Wychodzi na to, ze jestem tępa jak tabaka, bo nie wiem w którym miejscu były te jaja i w którym było niepoważnie. Moze ktos się zlituje i mi wyklaruje :roll:

He,he Arco Ty tak nie mysl, bo ja madra wcale nie jestem. :wink: Po prostu juz sie raz dalam nabrac na Guscika wklejanie, bo myslalam, ze on to tak powaznie robi... :lol: Jak zalapalam, to juz drugi raz sie nabierac nie dam, a nawet sie pobawie w ta gre..,hehe.... :D

Tak na prawde, Guscik to taki sam czlowiek jak my.., :wink: tylko bardziej od nas lubi zdjecia wklejac i dluzej go to tzryma, bo ma radoche jak ktos sie w to wciaga.

Guscik przyznaj sie tu no, ze Ty robisz tak bo nas lubisz. :D

...

Mozna rozmawiac o wszystkim , tylko o pieniadzach sie nie mowi.:p

PS. ja sam bez zarobku zony, w zeszlym roku wyciagnelem na czysto po podatkach $145 000. 8)

... Housik to Ty "cienko przędziesz" :o :) :o ... no chyba, że się boisz, że IRS czyta to Forum :o :wink: ... to rozumiem :) :wink: :wink:

pozdrówka

ps - Zeljka ... "zdolna" ekipa Cię nawiedziła :wink: ... chyba robili w międzyczasie w Irlandii i w dni wolne do Ciebie wpadali :wink: (... no nie byli przeca na budowie codziennie :D :o ) ... rozumiem, że wykonawcy nikomu nie polecasz :wink:

... jak to się stało, że dałem się wkręcić w "szpilki" ... i to na dodatek w dwie ? ? :oops: :o :lol: :wink: