Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zejka te pierwsze japoneczki są zajefajne -jak nie lubie butów tego typu to te bym sobie kupiła :p

No widzisz, a ja wlasnie takie lubie. zawsze lubilam a teraz to jestem na takie wskazana.., bo plecy bola jak zakladam cos na obcasie.... :roll: Zazdrosze troche pieknym babkom w pieknych szpilkach. :D

A jakie lubisz, gadaj no tutaj, moze cosik sie znajdzie w Necie... :D

Kulka i Izat pomoga. :D

Szpileczki... są extra, ale jak dla mnie nie na co dzień, choć znam studentki, które codziennie biegają na wykłady w takkkkcih wysokich, że szok. Ale jako że właśnie skończyłam studia być może będę chodzić w szpilkach do pracy?!?

W zeszłą sobotę byłam na weselu i o dziwo cały czas w szpilkach - od 16 do 5 rano.... z tym, że do 22 w takich 8-mio cm, a później zamiana na 5cm:D

Szpilki wyszczuplają nóżki. Najbardziej lubię je do spódnic i sukienek.

Powinnam chodzić tylko w szpilkach - mój mąż jest 25cm wyższy ode mnie :)

• 1 month później...

dżempel,

sorry ale tyle tu zamieszania było, że już mi się nie chciało tu wchodzić :(

sytuacja jak na razie chyba jest opanowana :D

a jakich jesiennych szukasz??

dużo fajnych bucików jest w sklepie http://www.butyk.pl

czasem kupię tam coś nietypowego ;) i ciekawego

ale jesteś cierpliwa ..... że też awantury nie zrobiłaś po takim czasie oczekiwania :D

• 4 months później...

No i mamy czas na szpilki zimowe. :p Oczywiscie mowa o UGG. :D

Z przesylka do polski wysyla je np. VS:

http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSHUDESUGG&cgnbr=OSSHUDESUGG&rfnbr=3155

Moja stara, nosi je najczesciej z krotkimi kortkami tego samego producenta(UGG). :D

http://img107.imageshack.us/img107/104/dobutowew9.jpg

Polecam. :p

QQQrka - jak tylko zobaczyłam nick to wiedziałam, ze to Ty :lol:

Buty miały byc a nie Qrtki :roll:

Buty juz wkleilem od tego zestawu, wiec "przyszla pora na telesfora". :p Przeciez to gotowy zestaw do butow :p i kupujac razem z butami sciagaja 100 baksow z ceny kurtki. 8)

Same oszczednosci, zamiast placic $950, zaplacimy $850 i $100 zostaje na kawe. :p

Bardzo polecam tego typu gotowe zestawy. :D Naprawde warto. :p Obecnie najbardziej modne zestawy buciano-kurtkowe. :p 8) :D

ps. za buty placimy natomiast 100% wartosci, ale dobry i maly upust na kurtce. :p Oszczedzaja bogaci i nam sie oplaci. 8)