JoShi 30.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Maxtorka, japonki mogą być aseksualne, a nawet nieestetyczne, jeśli ktoś ma stopę jak płetwa, pazury ohydne a na pięcie tarkę do marchewki..fujjjjj Uwierz, widziałam kilka takich osób No tak, ale to bez japonek taka stopa jest ciągle aseksualna, więc wina nie leży tu chyba po stronie japonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 [Dlaczego gorzej, piwa brakło?????? Sęk nie w tym czego brakuje ale w tym czego jest za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Maxtorka, japonki mogą być aseksualne, a nawet nieestetyczne, jeśli ktoś ma stopę jak płetwa, pazury ohydne a na pięcie tarkę do marchewki..fujjjjj Uwierz, widziałam kilka takich osób Tak tak , wiem , ale takie osoby w ogóle nie powinny nosić odkrytych butów , nie tylko japonek ale i sandałów lub z odkrytą piętą . Bo równie tragicznie będą takie nóżki wyglądały wylewając sie z cieniutkich paseczków super sandałka . Dużo tez zależy od kroju buta . Faktycznie mało jest ładnych zgrabnych japonek , ale kto szuka ten zawsze znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A co powiecie na takie śmieszne butki http://images22.fotosik.pl/76/2564108804354d2a.jpg http://images22.fotosik.pl/76/538dcbbde8e19420.jpg http://images22.fotosik.pl/76/390be65c5d880a6b.jpg Mój wczorajszy zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kuleczka, nooooooooooooo... nareszcie piękne są, takie wiosenno-wesołe Dzięki Trochę może oryginalne, ale na wiosnę super oczywiście moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 fajne nogi , fajne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Na butach to ja się nie znam, ale na nogach tak Nogi świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Zaczynam się rumienić Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 30.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Latem 2006 byłem w Japonii i wiecie, ten tego...no.... miałem dwie japonki ale jedna wpadła mi do basenu, a drugą gdzieś zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.03.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 nóżki śliczne jak u sarenki buty mi się nie podobają ale ja konserwatywna jestem chcemy więcej nóżek i stópek w bucikach wklejajcie plisssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A szpilki są takie seksowne Owszem, bywają. Szpileczki i spódniczka do kolanek albo ledwo za kolanka na specjalne okazje . Latem japoneczki , do wszystkiego A te ostatnie to całkiem aseksualne Pozwolę sie z koleżanką nie zgodzić Mam trzy pary japoneczek i każda jest super . Pięknie wyglądają na opalonych nóżkach I z delikatnie pomalowanymi pazurkami . Sama mam jedne japonki, żeby nie było. Ale uważam, że tego typu buty (właściwie to chyba niezbyt odpowiednie określenie na japonki) nie są seksowne. Pomijając wygląd, klapanie jakie słychać przy każdym kroku... kojarzy sie raczej z kaczym chodem niż z seksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.03.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 wątek o szpilakch a dziewczyny o japonkach się rozwinęły dla każdego coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 nóżki śliczne jak u sarenki buty mi się nie podobają ale ja konserwatywna jestem Dobrze, że chociaż nóżki chcemy więcej nóżek i stópek w bucikach wklejajcie plisssssss izat dawaj jakieś swoje, to ośmielimy kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.03.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 no problem muszę sobie strzelić jakąś sesję, bo nie robię sobie takich zdjęć dziwne co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 No przecież ja też musiałam specjalnie zrobić Zwykle nie fotografuję swoich nóg, chyba że przy okazji reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dobry bajer to połowa sukcesu albo dobry samoopalacz:) co polecam - b. lubie delikatnie zloto opalona skore - sama mam raczej jasna :-/ [taki typ urody - jasna cera i bardzo ciemne wlosy- zdecydowanie chlodny typ] z czym usilnie walcze od lat bo akurat siebie w takiej kolorystyce nie lubie Wiec samoopalacz na twarz (i cialo) i cieplejsze odcienie na wlosach I mam akurat taki sparwdzony samoop. ktory jest z drobinkami zlota i daje naparwde swietna bardzo naturalna i wpadajaca w lekko zlota 9a nie zółta czy brrr pomaranczowa) opalenizne a dodatkowo pielegnuje cere (i nie wysusza jak wiekszosc tych specyfikow) A co do szpilek - uwielbiam i kocham , cale "dorosle" zycie biegalam na szpilach ale ostatnio moje nogi (i troszke kregoslup () ale zwlaszcza stopy sie zbuntowaly i pwoiedzialy dosc! I jak dluzej sobie na "szczudlach" pobiegam potwornie stopy mnei bola :( ale lydki tez i ...powiedzialam sobie za jakie grzechy mam sie torturowac???? szpilki sa od wielkiego dzwonu a na codzien zmienilam na wygodne butki na lekkim obcasiku) lub nawet czasem na super wygodne butki typu "sportowego" ohhh jaka ulga!!!! jak genialnie jest w wygodnych butach!!! jaki ja glupek bylam ze sie przez x lat katowalam dzien w dzien w tych cholernych (min. 8 cm) szpilach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.03.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 cześć Linka fajnie, że wpadłaś ten samoopalacz z drobinkami miki to z Loreala używasz?? czy z jakiejś szlachetniejszej np Diorowskiej marki ?? z tymi 8 cm to przesadziłaś kobieto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 cześć Linka fajnie, że wpadłaś ten samoopalacz z drobinkami miki to z Loreala używasz?? czy z jakiejś szlachetniejszej np Diorowskiej marki ?? z tymi 8 cm to przesadziłaś kobieto!! matko 8 cm???????? wysokie!!!!!!!!! ja noszę buty max 5cm, a na wielkie wyjście max 7cm, ale to jest naprawdę raz na rok. Kurde, ja uczulona jestem na Loreala i Synergie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały_bywalec 10.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No nie, mało że chłopa mamy wspólnego, to jeszcze takiego samego balsamu używamy Wcześniej miałam Johnson, ale miał zbyt intensywny zapach samoopalacza i nierówno się zmywał. A który masz odcień Dove, bo ja ten ciemniejszy A jak myslisz ? Jasne że ten ciemniejszy I zapach mi się bardzo podoba Wcześniej używałam Balsamu brązującego Ziaji ale był za mocny . I żeby w temacie szpilek dwóch było wczoraj zrobiłam rekonesans po sklepach i nic ciekawego nie znalazłam kupiłam sobie ten balsam Dove ale po pewnym czasie zapach ma jak typowy samoopalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts