Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

Maxtorka, japonki mogą być aseksualne, a nawet nieestetyczne, jeśli ktoś ma stopę jak płetwa, pazury ohydne a na pięcie tarkę do marchewki..fujjjjj :-?

Uwierz, widziałam kilka takich osób :o

No tak, ale to bez japonek taka stopa jest ciągle aseksualna, więc wina nie leży tu chyba po stronie japonek ;)

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maxtorka, japonki mogą być aseksualne, a nawet nieestetyczne, jeśli ktoś ma stopę jak płetwa, pazury ohydne a na pięcie tarkę do marchewki..fujjjjj :-?

Uwierz, widziałam kilka takich osób :o

Tak tak , wiem , ale takie osoby w ogóle nie powinny nosić odkrytych butów , nie tylko japonek ale i sandałów lub z odkrytą piętą . Bo równie tragicznie będą takie nóżki wyglądały wylewając sie z cieniutkich paseczków super sandałka .

Dużo tez zależy od kroju buta . Faktycznie mało jest ładnych zgrabnych japonek , ale kto szuka ten zawsze znajdzie :lol:

Na butach to ja się nie znam, ale na nogach tak :D Nogi świetne :D

A szpilki są takie seksowne :oops: :wink:

Owszem, bywają.

Szpileczki i spódniczka do kolanek albo ledwo za kolanka na specjalne okazje .

Latem japoneczki , do wszystkiego

A te ostatnie to całkiem aseksualne

Pozwolę sie z koleżanką nie zgodzić 8) :lol:

Mam trzy pary japoneczek i każda jest super .

Pięknie wyglądają na opalonych nóżkach :D

I z delikatnie pomalowanymi pazurkami .

Sama mam jedne japonki, żeby nie było. :wink: Ale uważam, że tego typu buty (właściwie to chyba niezbyt odpowiednie określenie na japonki) nie są seksowne. Pomijając wygląd, klapanie jakie słychać przy każdym kroku... kojarzy sie raczej z kaczym chodem niż z seksem.

Dobry bajer to połowa sukcesu :wink:

albo dobry samoopalacz:)

co polecam - b. lubie delikatnie zloto opalona skore - sama mam raczej jasna :-/ [taki typ urody - jasna cera i bardzo ciemne wlosy- zdecydowanie chlodny typ]

z czym usilnie walcze od lat bo akurat siebie w takiej kolorystyce nie lubie :)

Wiec samoopalacz na twarz (i cialo) i cieplejsze odcienie na wlosach :)

I mam akurat taki sparwdzony samoop. ktory jest z drobinkami zlota i daje naparwde swietna bardzo naturalna i wpadajaca w lekko zlota 9a nie zółta czy brrr pomaranczowa) opalenizne :) a dodatkowo pielegnuje cere (i nie wysusza jak wiekszosc tych specyfikow)

A co do szpilek - uwielbiam i kocham , cale "dorosle" zycie biegalam na szpilach

ale ostatnio moje nogi (i troszke kregoslup :(() ale zwlaszcza stopy sie zbuntowaly i pwoiedzialy dosc! I jak dluzej sobie na "szczudlach" pobiegam potwornie stopy mnei bola :(:(:( ale lydki tez i ...powiedzialam sobie za jakie grzechy mam sie torturowac???? :(

szpilki sa od wielkiego dzwonu a na codzien zmienilam na wygodne butki na lekkim obcasiku) lub nawet czasem na super wygodne butki typu "sportowego"

ohhh jaka ulga!!!! jak genialnie jest w wygodnych butach!!!:)

jaki ja glupek bylam ze sie przez x lat katowalam dzien w dzien w tych cholernych (min. 8 cm) szpilach!!! :wink:

cześć Linka :)

fajnie, że wpadłaś :)

ten samoopalacz z drobinkami miki to z Loreala używasz??

czy z jakiejś szlachetniejszej ;) np Diorowskiej marki ;) ??

z tymi 8 cm to przesadziłaś kobieto!!

matko :o :o :o 8 cm???????? wysokie!!!!!!!!!

ja noszę buty max 5cm, a na wielkie wyjście max 7cm, ale to jest naprawdę raz na rok.

Kurde, ja uczulona jestem na Loreala i Synergie....

• 2 weeks później...
No nie, mało że chłopa mamy wspólnego, to jeszcze takiego samego balsamu używamy :lol:

Wcześniej miałam Johnson, ale miał zbyt intensywny zapach samoopalacza i nierówno się zmywał.

A który masz odcień Dove, bo ja ten ciemniejszy :wink:

A jak myslisz ?

Jasne że ten ciemniejszy :lol: :lol:

I zapach mi się bardzo podoba :D

Wcześniej używałam Balsamu brązującego Ziaji ale był za mocny .

I żeby w temacie szpilek dwóch było wczoraj zrobiłam rekonesans po sklepach i nic ciekawego nie znalazłam :-?

kupiłam sobie ten balsam Dove ale po pewnym czasie zapach ma jak typowy samoopalacz :(