arcobaleno 11.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o samoopalacze czy moze bardziej balsamy brązujące to ja będąc w ciąży kupiłam sobie taki firmy Ziaja z serii Sopot. Naprawdę fajny, delikatny efekt, nie ma plam, nie ma tego zapachu. Jeśli chodzi o buty Kuleczki to mnie takze nie bardzo przypadły do gustu - ale reszta jak najbardziej No ale jak ja bym Wam tu wkleiła szpilki, jakie sobie upatrzyłam na lato to ciekawe czy komuś by się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Się czepiają moich butów małpy jedne, ale same niczego nie wkleją Mnie i tak się podobają, do dżinsów są świetne moim zdaniem Wkleję później kolejny mój zakup obcasowy (nie obciachowy mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 11.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A mnie się Kuleczko Twoje butki podobają - są wesołe a przy tym wygodne jak mniemam. Świetnie pasują do wszelkiego rodzaju wdzianek dżinsowych, nie tylko spodni. No i do innych wiosennych ubranek. Poza tym mają jedną zaletę - są inne niż wszystkie. Uwielbiam niepowtarzalność i odwagę do noszenia niepowtarzalnych i oryginalnych rzeczy.A jeśli chodzi o szpilki to 6-8 cm zakładam bom malutka (150cm) a mój małż wysoki (190 cm). Wyjścia nie mam choć kręgosłup już daje znać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.04.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 właśnie!! dziewczyny miałyśmy wklejać! całkiem mi umknął ten wątek wklejajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja kupiałm sobie czerwone szpileczki z kokardką i wycięciem na palec super wygodne koniec i bomba ...kto nie widzał ten trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.04.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ewa, szpilki bardzo sexy podobają mi się jeszcze kabaretki do nich i mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ew-ka boooskie A ja kupiłam bardzo podobne. Może później wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.04.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 kuleczko, no i ...... no i....??? gdzie te fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 właśnie!! dziewczyny miałyśmy wklejać! całkiem mi umknął ten wątek wklejajcie Izat, a może ty byś wreszcie coś wkleiła To juz koljeny wątek, w którym nie chcesz się pochwalić swoimi rzeczami a tylko innych namawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.04.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 bo ja skromna jestem i za chwaleniem SIĘ nie przepadam ..... ale niech Cię to nie krępuje śmialo wklejaj jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ale macie ładne nózie dziewczyny!Bardzo mi się podobają takie spodnie, jakie nosi kukeczka, ale nie dla mnie one, niestety. Butki też fajne.Ew-ka - cudo - i buty i nóżki w nich. Jakos nie mam odwagi zainwestować w takie buciki.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jakos nie mam odwagi zainwestować w takie buciki.[/b] paciemu nie masz odwagi? właśnie w takich bucikach ma sie odwage i pewność siebie ale z kolorem tez nie można przesadzić .....do czerwonych butów jedynie czerwone korale i może torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.04.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 bo ja skromna jestem i za chwaleniem SIĘ nie przepadam ..... ale niech Cię to nie krępuje śmialo wklejaj jak chcesz A tu nic o skromności nie ma: no problem muszę sobie strzelić jakąś sesję, bo nie robię sobie takich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.04.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 jak to nie ma?? sama skromność... skromna jestem, bo nie robię nie krępuj się Anisia, wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.04.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://images22.fotosik.pl/103/46bebbe391c61836.jpg a takie na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.04.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://images22.fotosik.pl/103/ac4a28d62fd1dbdd.jpg i na zimę? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 przylecialam bo dostalam cinka, ze tu mozna zobaczyc nogi Kuleczki.... kiedys juz widzialm Kulke ale tylko gore.... a teraz... Oj, Kulkaaaa, skubana..,Ty cala ladna jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 przylecialam bo dostalam cinka, ze tu mozna zobaczyc nogi Kuleczki.... kiedys juz widzialm Kulke ale tylko gore.... a teraz... Oj, Kulkaaaa, skubana..,Ty cala ladna jestes. Aż mnie ściągło do wątku o damskich szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dzięki Zeljka jabko Ty to się biedaku poświęcasz musimy Ci jakiś medal narychtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Izat te buty co wkleiłaś chciałabym mieć i te na lato i te na zime. Kocham buty na szpilkach czy na obcasie jak kto woli z racji wieku już coraz niższy chociaż mąż ubierałby mnie nadal w szpilki 10cm , ale to ja mam w tym chodzić i zaniżam obcasik .W ubiegłym czasie kupiłam sobie 3 pary butów wszystkie na obsasie. ADIDASY wstyd przyznać ale po roku dwóch na siłe wychodze w nich na dwór ,żeby zniszczyć bo na aerobiku wcale sie nie niszczą. a w japonkach nieumiem chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts