Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki dwie

izat

Recommended Posts

Jeśli chodzi o samoopalacze czy moze bardziej balsamy brązujące to ja będąc w ciąży kupiłam sobie taki firmy Ziaja z serii Sopot. Naprawdę fajny, delikatny efekt, nie ma plam, nie ma tego zapachu.

Jeśli chodzi o buty Kuleczki :D to mnie takze nie bardzo przypadły do gustu - ale reszta jak najbardziej :wink:

No ale jak ja bym Wam tu wkleiła szpilki, jakie sobie upatrzyłam na lato to ciekawe czy komuś by się spodobały :wink:

• Odpowiedzi 766
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mnie się Kuleczko Twoje butki podobają - są wesołe a przy tym wygodne jak mniemam. Świetnie pasują do wszelkiego rodzaju wdzianek dżinsowych, nie tylko spodni. No i do innych wiosennych ubranek. Poza tym mają jedną zaletę - są inne niż wszystkie. Uwielbiam niepowtarzalność i odwagę do noszenia niepowtarzalnych i oryginalnych rzeczy.

A jeśli chodzi o szpilki to 6-8 cm zakładam bom malutka (150cm) a mój małż wysoki (190 cm). Wyjścia nie mam choć kręgosłup już daje znać.

Pozdrawiam.

Izat te buty co wkleiłaś chciałabym mieć i te na lato i te na zime. Kocham buty na szpilkach czy na obcasie jak kto woli z racji wieku już coraz niższy chociaż mąż ubierałby mnie nadal w szpilki 10cm , ale to ja mam w tym chodzić i zaniżam obcasik .W ubiegłym czasie kupiłam sobie 3 pary butów wszystkie na obsasie. ADIDASY wstyd przyznać ale po roku dwóch na siłe wychodze w nich na dwór ,żeby zniszczyć bo na aerobiku wcale sie nie niszczą. :wink: a w japonkach nieumiem chodzić :oops: