Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tydzień Pożytecznych na Forum - rozdajemy prezenty

Redakcja

Wybieramy NAJBARDZIEJ POŻYTECZNEGO NA FORUM  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy NAJBARDZIEJ POŻYTECZNEGO NA FORUM

Recommended Posts

Wielkie torby podróżne "Muratora" - to nagroda dla Pożytecznych na Forum - osób, które radzą innym. Ktoś Ci pomógł swoją radą? Zgłoś go tutaj, a otrzyma nagrodę skromną wartością, wielką zasługami. Na Forum jest wiele osób, które mogłyby dostać i order zasługi.

Uważam, że jest wiele osób, które od dawna służą nam na forum pomocą, ale chyba najbardziej zasłużył się Wojciech Nitka STAŁY BYWALEC, który działa tu od 4 sierpnia 2001.

Większość Jego wypowiedzi (do tej pory ponad 370), to właśnie rzeczowe porady, w których dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Najlepsza jest ta pchełka w ankiecie :D

Zgłaszam pchełka

i Kasiorka

jako,że etatowo pomagają. :D

Ale przecież pomagają wszyscy.Każdy post to pomoc-wykazanie zainteresowania,dobrej woli i chęci pomocy.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc wszystkim.

Należę do nielicznej grupy forumowiczów budujących dom z bala. Z uwagą czytam na forum interesujące mnie tematy, jednak szczególnie cenne są dla mnie doświadczenia osób "z branży" i tu największą skarbnicą wiedzy w zakresie domu z bala jest dla mnie Jastak. Wyprzedza mnie w etapie budowy i służy chętnie pomocą, przestrzega przed ewentualnymi wpadkami, dzieli swoimi doświadczeniami. Może ogólnie na forum nie ma za dużo wypowiedzi ale chętnie służy pomocą często wykorzystując prywtne wiadomości.

No i nieobecny od jakiegoś czasu ekspert w temacie okien plonskij

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...