Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tydzień Pożytecznych na Forum - rozdajemy prezenty

Redakcja

Wybieramy NAJBARDZIEJ POŻYTECZNEGO NA FORUM  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy NAJBARDZIEJ POŻYTECZNEGO NA FORUM

Recommended Posts

Ja głosuję na Sanipro - pomaga mi bardzo w sprawach prawnych.

Na forum jest wiele osób, które mi pomogły - nie tylko w sprawach budowlanych, wybaczcie, ze nie wymienie wszystkich; najbardziej jestem wdzieczna za pomoc dziubie - Ona już wie za co... :lol:

I chciałam podziękować za głosy - miło jest być docenionym :wink:

Wiem, że nie uda mi się wymienić wszystkich, którzy są pożyteczni na forum. Poza tymi, których już wcześniej wymieniłem (Alanta i Wojciech Nitka) z całą pewnością wśród wyróżnionych widziałbym następujące postacie:

Pitbul

Frankai

Opal

Ddziuba

Luśka

Agnicha1704

Marek200

VPS

Kasiorek

Poza tym miło byłoby widzieć tu takich weteranów FORUM, jak:

Długi

Budowlaniec

Brzoza

Żałuję nie mogę oddać na wszystkich w/w głosów.

A poza tym szkoda, że nie jest to wybór najbardziej sympatycznej postaci, bo moim faworytem jest SKUNKS.

Skunksy są z natury towarzyskie, ale ten się wyróżnia.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa wypowiedziane pod moim adresem.

Stanałem w dwuznacznej sytuacji sanipro ...własnie wczoraj przeglądałem wszyskie posty Długiego - ale Korczyna milczy ...

kultura osobista, takt i chęc pomocy ...

to Wasza wspólna cecha... - sanipro i Długi dziekuje za nauke i cenne rady

dodam pomocnego mi bubra i RAN a

nie jestem w stanie wymienić wszyskich ale rola januszka wniosła bardzo inne od stereotypów myślenie ... mechanika i fizyka - wyłożona językiem dostępnym dla wszyskich i inne, nowatorskie spojrzenie

Kodi naucza jak budować oszczędnie (choć silnika od betoniarki można było oszczędzić ... :)

... mimo to piatka za oszczedność! )

maco za ekologię, zdroworosądkowe myslenie i przyjazne spojrzenie

i będę odosobnony ... ale Plumin za odwage i szerość (mimo ze nie zawsze się z Nim zgadzałem ) - cenię wolną myśl ...

i bobiczek za hardość, nie podawanie się ...i rozmowe przed pasterką :) - pozdro

nie spodziewałem sie typowania ... dziekuje sanipro

brzoza

Jesli chodzi o merytorycznosc wypowiedzi na istote problemu z przywolaniem podstawy prawnej - sanipro i Alantabezapelacyjnie.

Ale jest wiecej osob ktore cenie za wiele roznych cech, dajacych sie poznac po wypowiedziach, ktorych nie bede wymianiac a ktorzy pozostaja mi bliscy i ktorych z przyjemnoscia czytam. I tym dziekuje.[/i]

.

A poza tym szkoda, że nie jest to wybór najbardziej sympatycznej postaci, bo moim faworytem jest SKUNKS.

Skunksy są z natury towarzyskie, ale ten się wyróżnia.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa wypowiedziane pod moim adresem.

... onieśmielony tymi pochwałami zamilkłem ... ale zarówno- jeśli chodzi o pożyteczniość na forum jak i sympatie

jesteś moim faworytem sanipro

to długi juz okres od kiedy pomagasz i pomagasz w sposób który zjednuje Ci uznanie

ze względu na kulturę i wiedzę

O tyle cenne te porady bo nigdy nie wprowadzaja w bład ... to sa pewniki a nie domniemania

dziekuje za pamięc i pozdrawiam trzymając kciuki za ogólne docenienie pozytecznych porad

Sku ...

• 1 month później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...