Tomasz M. 26.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wróżby to niekoniecznie, ale takie np. prawa Murphy'ego (znacie, np. z tym chlebem co spada prawie zawsze na posmarowaną stronę, albo samochodami w korku najwolniej jadącymi na tym pasie ruchu gdzie my) sprawdzają się jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wróżby to niekoniecznie, ale takie np. prawa Murphy'ego (znacie, np. z tym chlebem co spada prawie zawsze na posmarowaną stronę, albo samochodami w korku najwolniej jadącymi na tym pasie ruchu gdzie my) sprawdzają się jak cholera dlatego ja zawsze wybieram ten inny pas, niech jonaszesami sie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 12.04.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sam sobie wywrozylem... jak zaczne budowe bedzie full roboty... sprawdzilo sie... jak ktos chce zebym mu przepowiedzial jak bedzie na budowie to mowie w ciemno full roboty i bedziesz potrzebowal duuuuzo cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 25.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie bywam u wrozki, nie czytam horoskopow. Uwazam, ze to wszystko bzdury i naciaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2024 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2 godziny temu, Domino_ napisał: Hej! Sam zajmuję się tarotem hobbystycznie, mogę powróżyć za darmo jak ktoś chce 😀 Ogólnie powiem w ten sposób - karty tarota to były tylko karty do czasu kiedy sam nie zacząłem wróżyć. Świat magii istnieje, jeżeli sie w niego uwierzy. krasnoludki też istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 26.08.2024 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia To jest łamanie przykazania 1. Wróżby nigdy nie kończą się dobrze, radzę uważać na magów, korzystają ze złych mocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2024 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 11 minut temu, prokurator napisał: O Elfach zapomniałaś ? ej, no o oczywistościach nawet nie wspominałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts