Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pupa powiedziała NIE misce WC

Recommended Posts

A że śmiesznie to wygląda...............kiedyś większe głupoty się robiło :lol:

Nawet jakby ktoś się z nas śmiał i przeszkadzało nam to, to będzie miał tylko chwilę śmiechu, a ja wygodną wannę i kibelek. Może ja jestem dziwak, ale mnie wcale czyjśc uśmieszek nie peszy. Ja mam odwagę zrobić coś co chcę, robię to i daje mi to wiele satysfakcji.

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zgadza się. Podstawa to położyć się w wannie, usiąść na kibelku /z deską ofkors /, wleźć do kabiny prysznica, rozłożyć się na łóżku, czyu zasiąść w fotelu.

:D

Taaaak

W Jackasie też przymierzali kibelki w sklepie

i zostawiali zawartość po przymierzaniu :)

Trzeba było widzieć minę sprzedającego,

no itego kto to musiał potem sprzątać :D :D

zgadza się. Podstawa to położyć się w wannie, usiąść na kibelku /z deską ofkors /, wleźć do kabiny prysznica, rozłożyć się na łóżku, czyu zasiąść w fotelu.

Taaaak

o ściąganiu gaci przed siadaniem nic nie pisałam :roll:

Taaaak

o ściąganiu gaci przed siadaniem nic nie pisałam :roll:

My tutaj piszemy o sprawdzaniu. Jackass'y to licytacja w kretyństwie.

Chyba nie wszyscy to jednak rozróżniają :roll:

Swego czasu Dziuba dała dobrą radę, żeby wypróbować wannę. Qrcze - to działa. Wpakowałem się w salonie do wanny Ideal Standard Avance/Venice i okazało się, że ... ciśnie mnie w plecy :x Nie mogę kupić wanny, w której nie wytrzymam kilkunastu choćby minut Wanna odpadła!!!

A nalałeś sobie tam wody. wiesz w wodzie człowiek waży mniej a na sucho, to prawie każda wanna jest niewygodna ;)

Z tą wanną to dobry pomysł. Sam tak robiłem i wyeliminowałem kilka modeli. A może ma ktoś pomysł jak przetestować łóżko do sypialni? Wszak na testy wybieramy się zmęczeni po pracy albo w sobotę robimy maraton i juz w ósmym sklepie jesteśmy tak zmęczeni że każdy "zydel" będzie wygodny. Zamawiasz, przyjeżdza do domu i po pierwszej nocy ... ruleta.

ja sie w zupełności zgadzam że trzeba sprawdzić, kiedy urządzaliśmy mieszkanie kupiliśmy kibelek z prostokątną deską klozetową (kilka lat temu to był full wypas i super "dizajn" :wink: ), bo nie przyszło nam do głowy żeby w sklepie na tym usiąść. Jak przywieźliśmy to cudo do domu to to było koszmarne, kości trafiały dokładnie na tej desce i nie dało się siedzieć :x

Na szczęście udało się zwrócić, od tamtej pory próbuje wszystko co się da zanim kupię.

• 3 months później...

jakieś 2 tygodnie temu byłem ogladac sobie wyp. do łazienek byli tam rowniez Pan i Pani wspolnie ogladajacy wanny i kibelki do mometu kiedy to Pani siadla na kibelku i było wielkie BUM - kibelek spadł i się rozbił -

i zaczelo się

obsługa do Pani - "Pani musi za to zaplacic, bardzo nam przykro"

Pani "to kosztuje 1000 pln tyle co zarabiam miesiecznie chyba Państwa...."

obsługa " na kazdym towarze jest napisane NIE SIADAĆ "

Pani "eeeee..."

Państwo wybiegli z salonu i odjechali z piskiem opon a obsługa ....

"Andrzej - uciekli !"

Andrzej "spokojnie zapisalem nr.rejestracyjny - dzwoń na policję"

od tego czasu NIE SIADAM :)

Jakiś czas temu słyszałem, jak obsługa Castoramy w Bielsku

mówiła ze ktoś im do kibelka narobił

:roll:

pewnie poślizg "kloca" sprawdzał

Francek ,byłeś kiedyś w Bielsku ? :lol:

:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jeszcze mi się przypomniało :) tak na marginesie pomijając temat watku - przepraszm

swojego czasu mielismy w firmie remont - łazienka była dość spora i miała byc przerobiona na 2 mniejsze

stały tam tez 2 kibelki z tym że 1 tylko był podłączony 8)

wpadł klient i pierwsze co wali do łazienki i jak myslicie do ktorego kibelka zrobił krecika :lol:

tak ale jak kibelek jest kwadratowy :roll: ... to i pewnie deska nie pomoże w wygodzie :lol: :lol: :lol:

Ale żeby to sprawdzić to musisz usiąść na desce a nie na kibelku :p :p :p

już mam pomysł!!!!!

zrobię stelaż taki na odpowiednią wysokość, z wycięciem i potem będę jeździła do sklepu i nakładała różne deski :lol: :lol: :lol:

dobre? :roll: ...chyba to opatentuję 8)