semir 23.06.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Semir ja z małym pytankiem. Jaki był koszt balustrady? ( najlepiej za metr) Pozdrawiam koszt balustrady na balkonach 650,00 /mb (montowana od dołu , wys.120, szerokie i grube kształtowniki) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 23.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 semir schody cudo własnie o czymś takim myślę u siebie napisz z czego wykonane jest to cudo, mam na myśli trepy jakie drzewo i podstopnice(te białe, to chyba tak się to nazywa? ) piękne, piękne semir napisz mi cos na temat schodów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 23.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 straciłam rozum jak zobaczyłam jeszcze tą balustradę przy schodach. już nic więcej nie chcę ogladać bo zwariuję chyba cudo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Śliczne schody, i te poręcze.... Ale zaciekawiła mnie kuchnia. Bardzo proszę pamietać o zdjęciach całości, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Codziennie podczytuje Twoj dziennik i coraz piekniej jest u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.06.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Śliczne schody, i te poręcze.... Ale zaciekawiła mnie kuchnia. Bardzo proszę pamietać o zdjęciach całości, dobrze? jak już zamontują wszystko to oczywiście że będą zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.06.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 semir schody cudo własnie o czymś takim myślę u siebie napisz z czego wykonane jest to cudo, mam na myśli trepy jakie drzewo i podstopnice(te białe, to chyba tak się to nazywa? ) piękne, piękne semir napisz mi cos na temat schodów proszę stopnie z drzewa dębowego, podstopnie (białe) z MDF poręcze też dębowe to link do wykonawcy naszych schodów http://www.schody.opole.pl/szablon.php?arg=galeria pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ależ ta Twoja kuchnia mi sie podoba. Im bliżej końca tym bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwcia 27.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witaj semir, no to pora na ochy i achy , schody cudeńko, są przepiekne, a kolor na elewacji pięknie ożywia domek, razem z kolorem okien i parapetów no i dachówki wygląda .., no cóż gratuluję. A jak się nazywa ten granit z którego masz parapety bo poszukuę czegoś na blat do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Co Ci będę słodził - fajnie jest ... schody, elewacja itd... gratule! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 30.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No i ja dołączam sie do pochwał - masz wszystko przemyślane z gustem i cudowne. Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 30.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 niemoge sie nadziwic jak u was wszystko sprawnie idzie a domek wygląda już cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.07.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witaj semir, no to pora na ochy i achy , schody cudeńko, są przepiekne, a kolor na elewacji pięknie ożywia domek, razem z kolorem okien i parapetów no i dachówki wygląda .., no cóż gratuluję. A jak się nazywa ten granit z którego masz parapety bo poszukuę czegoś na blat do kuchni? nazwa granitu kashmir gold to jest link do strony http://www.beltrami.pl/product/33/0/-11/4/396/kashmir_gold.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 02.07.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dziękujemy wszystkim za pochwały i miłe słowa ,miło słyszeć że coś dobrze wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.07.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ...kurcze Semir te meble kuchenne masz zarąbaiste....jak zresztą wszystko w Twoim domu z wyższej półki ...ach ........pozdrawiam -marzycielka74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 07.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Semir, dawno mnie nie było u Was w odwiedzinach... Powiem tak.... o wow! dom nabiera finalnych szlifów i musze przyznac, ze kopara opada na dół... Schody bajka... czym bedziesz obrabiał policzki? Piekna elewacja i markiza (to elektryczna opcja z czujnikiem wiatru?) ile taka przyjemnośc? Jak sie odkurza centralnym? bo u nas wciaz nie moge sie doprosic o podłaczenie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.07.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Semir, dawno mnie nie było u Was w odwiedzinach... Powiem tak.... o wow! dom nabiera finalnych szlifów i musze przyznac, ze kopara opada na dół... Schody bajka... czym bedziesz obrabiał policzki? Piekna elewacja i markiza (to elektryczna opcja z czujnikiem wiatru?) ile taka przyjemnośc? Jak sie odkurza centralnym? bo u nas wciaz nie moge sie doprosic o podłaczenie:) Pozdrawiam Witam ,koszt markizy 560x 360 5500,00 schody będą jeszcze teraz "obrabiane " przez malarzy odkurzacz bajka , moc ma super a szufelki automatyczne to bardzo dobry bajer pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 07.07.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chciałam doprecyzowac, czy policzki schodów bedziesz gipsował czy obklejał płytą g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.07.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chciałam doprecyzowac, czy policzki schodów bedziesz gipsował czy obklejał płytą g-k? tak będą gipsowane i dopracowywane przez malarzy . musza wypełnić puste przestrzenie, i ładnie zagipsowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a nie boisz sie ze beda pracowac (gips z płytą g-k (podstopnie)) i beda pękniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts