wiolasz 29.07.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Przepiękna jest Wasza kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 to jest przymocowane pod deskowaniem ,niestety nie mam zdjęć jak to było montowane. pozdrawiam Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.07.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 to jest przymocowane pod deskowaniem ,niestety nie mam zdjęć jak to było montowane. pozdrawiam Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić moze od początku od góry jest tak: dachówka, papa, deskowanie pod deskowaniem jest 2 cm luzu na wentylacje na całej powierzchni dachu,do desek sa przybite co jakiś odstep paski styropianu gr 2 cm na to wata 25 cm i płyta k-g. to coś wielkośc (dł ok 180 mm x szer.ok 100mm gr.ok 15 mm) jest przecinane na połowe i wsuwane nad styropian który to dociska do deskowania , to "coś " jest montowane ok 3 szt na odległośc miedzy krokwiami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.07.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 znalazłem cos o tej kratce wentylacyjnej typu "troy" http://www.troy.com.pl/zdjecia/kratka_mur.JPG http://www.troy.com.pl/zdjecia/sciana2.jpg nr 3 http://www.troy.com.pl/zdjecia/szczelina.JPG link do strony http://www.troy.com.pl/sciana_trzy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 To co ta kratka właściwie u Ciebie wentyluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.08.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To co ta kratka właściwie u Ciebie wentyluje? przestrzeń pomiędzy deskami a watą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 To co ta kratka właściwie u Ciebie wentyluje? przestrzeń pomiędzy deskami a watą OK już załapałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mój Małż właśnie przeczytał wasz dziennik, eh i pytań ma:1. łazienka wasza, kabina, a konkretnie drzwi, jaki wymiar i skąd?2. Skąd macie balustradę na balkon? można ściągnąć wzór3. jakim syttem zabezpieczaliście balkony?cdndziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.08.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mój Małż właśnie przeczytał wasz dziennik, eh i pytań ma: 1. łazienka wasza, kabina, a konkretnie drzwi, jaki wymiar i skąd? 2. Skąd macie balustradę na balkon? można ściągnąć wzór 3. jakim syttem zabezpieczaliście balkony? cdn dziękuje za odpowiedź Witam włazience drzwi szklane 120 cm szer x 150 wysokosci z firmy jak szkło link do strony http://www.jakszklo.pl/ balastrada u miejscowego ślusarza a zabezpieczanie wszystko z firmy PCI papa dwa razy grunt , zaprawa z firmy PCI pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wow, ale się ślicznie i prytulnie zrobiło. Chwila moment i będziecie miszkać! kiedy to nastąpi? Firaneczki - sliczni - ciekawie pomyślane karnisze Mam pytanie - klimatyzację masz w całym domku? I jaki jest jej typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Pięknie już, pięknie... Zazdroszczę podwórka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.08.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Wow, ale się ślicznie i prytulnie zrobiło. Chwila moment i będziecie miszkać! kiedy to nastąpi? Firaneczki - sliczni - ciekawie pomyślane karnisze Mam pytanie - klimatyzację masz w całym domku? I jaki jest jej typ? dzieki, mieszkać chyba w tym tygodniu zaczniemy klimatyzacja tylko w sypialniach ( naszej i córki ) klima to LG http://pl.lge.com/download/product/A/ARNU12GSEL0/scienny_lge_lge.jpg MPS VARIABLE jedna jednostka zewnetrzna i moga być zamontowane do 3 jednostek wewnętrznych . pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witaj Semir - gratulacje z zakończonej budowy , pięknego urządzenia.Aż strach zapytać ile to "cudo" musiało Cię kosztować.Jeszcze raz gratuluję i życzęsamych pogodnych i radosnych dni w nowym domu oraz jak najmniej problemów z użytkowaniem. Kiedy ja tak będę się przeprowadzać , jeszcze daleko mi do tego. Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 16.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Moje gratulacje!!!!!!!!!!!! Przepiękny dom, nic dodać nic ująć. Życzę Wam samych pięknych chwil w nowym domu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Teraz to tylko GRATULACJE!!!!!! Mam nadzieję ( czego oczywiście bardzo mocno zyczę), że bedzie się Wam mieszkało przednie.Sypialnia piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.08.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Semir gratuluję zakończenia budowy i życzę pięknych chwil w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Gratuluję zakończenia inwestycji i zamieszkania.. Nie ma jak na swoim Domek jak marzenie, razem zaczynalismy, my coprawda troche wczesniej zamieszkalismy, ale jesli chodzi o urządzenie domu, to jesteśmy daleko w lesie... o zewnatrz nie wspominając no, ale tak musi być... Zycze miłego mieszkania i szczescia na nowym miejscu. A co sie sniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P. 16.08.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Semir nurtuje mnie jedno, a mianowicie dlaczego budowałeś z Porothermu 44 jak miałeś zamiar dom ocieplać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.08.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dziękujemy wszystkim za gratulacje mieszka się superowo ta ciszaaa , na starym miejscu ciagle tylko słychac samochody przejezdzające a tu spokój w pierwsza noc nic sie nie przysniło tylko co chwila sie budzilismy bo była wichura i grad padał .a w nowym domu trza obadac rózne inne trzaski i odgłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.08.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Semir nurtuje mnie jedno, a mianowicie dlaczego budowałeś z Porothermu 44 jak miałeś zamiar dom ocieplać ? po pierwsze chcielismy miec jak najlepszy tzw.współczynnik przenikania ciepła a po drugie trzebabyło jakos schować skrzynki roletowe które wychodziło poza grubośc sciany. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts