Anisia3 29.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 spróbuj żyć bez tv. 7 kanałów to i tak, az za dużo. My mamy 4 My też. Oglądalność obowiązkowa codziennie o 19. na jedynce. Potem gra jeszcze ze dwie godziny, nie wiadomo po co, bo nikt go nie ogląda labo jednym okiem. Niestety, musze się zgodzic z kuleczką, komputer i internet też uzależniają. A od nich trudniej się uwolnić, przynajmniej mi... mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Internet powinien być dla samotnych...w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a ja jestem uzależniony od tv. nie żebym oglądał cały czas ale cały dzień musi mi cos brzdękać... wtedy czuję bliskość ze światem (dziwne co? ). żona co chwile wyłącza a ja włączam hehe. jest kilka programów na które się piszę: kabarety, jeden z dziesięciu, top gear i eurosport. a filmów jakoś nie umiem oglądać, trzeba wtedy siedzieć te 2 godz. przed tv. w pokoju "chodzi" tv, w kuchni radio i wtedy wydaje mi się że mój domek żyje. no tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 30.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a ja lubie ciszę, siedze sobie po cichutkunie miałam tv 10 m-cy i było super, teraz mam (4 kanały) i czasem patrzę, ale wolałabym jakby nie było bo to cholerstwo silniejsze jest ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 10.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 bardzo dobry trend, ja właściwie przestałem oglądać tv , drażni mnie strasznie to ,że jak już coś wartościowego jest w programie to o 23,30. O reklamach dla schorowanej części społeczeństwa nie wspominając. telewizor wykorzystuję bardziej jako monitor dla płyt dvd , zerkam także w celach edukacyjnych na CNN, czegoś się zawsze nauczy człowiek. Zdecydowanie wolę radio i dobrą muzykę, marzy mi się ostatnio dobry gramofon analogowy... Internet?? oj też się trzeba pilnować , wciąga strasznie, czy to z pozoru niewinne rozmowy albo choćby szachy...bywa czasem ,że zanim się człek zorientuje to jeż świta na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 11.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Od ponad dwóch lat nie mam telewizora. Nie brakuje mi go, a jak czasem gdzieś oglądam to mnie coraz bardziej drażni. Jak już zbuduję dom to telewizji w nim nie będzie, znajdzie się za to czas na książki i kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.04.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Nie mam telewizora od 4 lat. Jak przeprowadzalismy sie do nowego domku, nawet nie bylo tematu zeby TV tam miec. Tak jest lepiej. Zamiast wieczorem bez sensu w telewizor gapic, siadamy z chlopem i gadamy, gadamy, gadamy.A jak nam sie nie chce to kazdy bierze ksiazke. Polecam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 U mnie telewizor też został zdetronizowany. W rpojekcie domu miał miec miejsce w salonie - plazma - został nawet wkupty peszel na kabelki... Ale jakoś mi to nie grało... Zeby tak gloryfikować to pudło... Plazmy nie kupiłam, został 10 letni grzmot, 17 cali, jest ucpchnięty w gabinecie... i jakoś nie chcę już się nad tym bardziej skupiać... choć nadal potrafia "wciągnąć" mnie programy TVN Style, BBC, Travel,Kuchniatv, itp - tyle że tam są też powtórki... Ale lubię oglądać dobre filmy - potrafią wpłynąć na mnie......choćby ostatnio obejrzany na DVD "Bliżej"(closer)...i Clive Owen...zawładnął mą wyobraźnią na ładnych parę dni ...i nocy Dlatego postanowiłam kupić projektor...mam dobre nagłośnienie i kawałek pustej ściany nad kominkiem... tak jak w kinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 14.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 kulka cos w tym miest nie wiem jak wy - ale ja zawsze mam pierwsze zachysniecie czyms (np. wlasnie net byl szczegolnie jaskrawym przykladem) a to FM , a to FG a to jeszcze cos innego ale u mnie faza fascynacji trwa pare miesiecy -iii.. mija gorzej ze przenosi sie na cos innego Z chlopami masz tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Pluton, no wiesz ja stateczną mężatką jestem (nie mylić z ustatkowaną............ups....... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 14.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 My mieszkaliśmy przez wiele miesięcy bez telewizora. Wszyscy się dziwili. Potem przez rok byl pożyczony telewizor, ale go nie oglądaliśmy - więc oddaliśmy. W końcu kupiliśmy duże pudlo i kino. I do tego to sluży - oglądania filmów na dvd. A, że telewizor mieszka w szafce to jest niewidoczny i nie przyciąga uwagi gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 nie zauważyliście, że tv już dawno przestało być pożeraczem czasu, jak u niektórych nadal w głowach tkwi raczej przejęło rolę radia - włącza się, słucha i zerka od czasu do czasu to nie lata 60-te, kiedy się cała dzielnica do świetlicy osiedlowej schodziła oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 nooo.... siedzę przed kompem a tv brzęczy mi za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 19.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A co z opłatami za abonament TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 największymi pożeraczami czasu są fora internetowe a odnośnie głupich informacji, to internetu tez nic nie pobije telewizja przy nim, to mały pikuś A co z opłatami za abonament TV ? a o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts