grzesiozłodzi 29.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No tak do końca to jeszcze tego nie wiem , ale gdybym napisał "nowy się wita" to pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, a tak mam nadzieję …. że nie przegiąłem . Czytam forum od jakichś dwóch lat, wiele osób zdążyłem trochę poznać i pooglądać, oczywiście nic nie pisząc Kupiłem już kawałek ziemi z domkiem w stanie surowym i mam nadzieję, że coś z tego wymodzę przy Waszej pomocy. Domek stoi wśród łąk, pól i lasów nad rzeką Wartą, dawne woj. sieradzkie, dziś łódzkie. Więcej nie piszę bo i tak pewnie nikt tego nie przeczyta, wiosna przyszła, materiały drożeją , każdy pewnie swoich budowlańców pilnuję co by ich wredny sąsiad na swoją budowę nie przeciągnął . No to nowy się WITA Zdrówka Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.03.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A czyta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.03.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 30.03.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Cos kazalo mi wpisac sie tutaj Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 protestuje !!!!!!!!! witam sie z kazdym nowym .....czym nabijam sobie posty grzesiozłodzi, tez cie nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witaj. Widać, że inteligentna bestia jesteś, to sobie poradzisz tutaj. Miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.03.2007 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jak czytasz od dwóch lat i dopiero teraz zaczynasz pisać to może dostaniesz jakiś tytuł w stylu "NAJROZSĄDNIEJSZY FORUMOWICZ KTÓRY NIE ZADAJE PO RAZ SETNY TYCH SAMYCH PYTAŃ". Ja w każdym razie wnioskuję . No i oczywiście też Cię nie lubię Hej żabka - fajny masz kostium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 piejar napisał: Hej żabka - fajny masz kostium tyz cie nie lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.03.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam. "Wejscie Smoka 2". Narazieńko. i trzym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A mnie Twój nick zaintrygował W pierwszej chwili przeczytałam grzesiozłodziej I oczywiście pięknie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Maxtorka napisał: A mnie Twój nick zaintrygował W pierwszej chwili przeczytałam grzesiozłodziej I oczywiście pięknie witam tez tak przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Nowy witaj ja w modzeniu Ci nie pomogę ale w parapetówie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No witam Ja tam nikogo nie lubie ale strasznie mnie sie podobie zawartość kostiumu froschki z avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 30.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 To i ja się dołączę do grona nielubiących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 tutaj nikt nikogo nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 I ja też dałam się nabrać Witaj Grzesiu z Łodzi Ja też baaardzo długo czytałam forum zanim napisałam pierwszego posta. W czasie budowy to głównie czytałam, bo za bardzo nie miałam nic do zaoferowania w temacie wiedzy budowlanej, więc się nie mądrzyłam. Forum to skarbnica wiedzy, ale też wiele sprzecznych informacji. Trzeba zeń mądrze korzystać Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz serdecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.03.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 frosch napisał: piejar napisał: Hej żabka - fajny masz kostium tyz cie nie lubia Lubieć mie nie musisz, bela byś mi przoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jabko napisał: No witam Ja tam nikogo nie lubie ale strasznie mnie sie podobie zawartość kostiumu froschki z avatarka Mnie też....????????? Witam cię grzesiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 piejar napisał: frosch napisał: piejar napisał: Hej żabka - fajny masz kostium tyz cie nie lubia Lubieć mie nie musisz, bela byś mi przoła mom komu przajac , to moze jednak cie polubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 OK Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts