Jasia 22.09.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Solidarnie "dołonczam" się do hymnów pochwalnych Kolor tych cudnych drzwi to machoń? Czy ja już nie chwaliłam Twoich schodów (bo obawiam się ,że walnę jak kiedys z oknami)? Często jak oglądam moje ulubione dzienniki to pieję z zachwytu pod nosem a potem jestem święcie przekonana, że przelałam to na monitor - złudne wrażenie i kolejne złudne wrażenie- przelewam swe zachwyty na strony komentarzy a później jestem przekonana, że jeszcze tego nie zrobiłam i .... znowu popełniam ten "występek"... Tak czy owak nie o tym chciałam. Zaryzykuję... SCHODY MASZ PRZEPIĘKNE!!!! Skusiałaś mnie na zakupy w Ikei, te mebelki łazienkowe są rewelka. Cenowo też warto?? hej Iwuś! ależ nie mam nic przeciwko wielokrotnym hymnom pochwalnym! dziękuję bardzo bardzo schodów nie chwaliłaś, więc opłaciło się zaryzykować kolor drzwi był dobierany przez stolarza do okien, więc zakładamy, że to orzech widziałaś całą kolekcję tych łazienkowych? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/12268/ szafka 500 zł a umywalka 300 zł, więc cena sensowna - podobają mi się te szafki z szybką, szkoda tylko, że nie są gładkie, bo z tymi kwiatkami mniej mi pasują (choć są bardzo ładne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A listwy wyglądają bardzo bardzo......Czy to pcv czy styropian? listwy to mdf, tak samo jak parapety, robił je stolarz od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A listwy wyglądają bardzo bardzo......Czy to pcv czy styropian? listwy to mdf, tak samo jak parapety, robił je stolarz od schodów takie listwy kupuje się gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 gotowe widziałam, ale z pcv. Z mdf jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 takie listwy kupuje się gotowe a gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 gotowe widziałam, ale z pcv. Z mdf jeszcze nie. a gdzie? że się powtórzę? ja widziałam gotowe ze styroduru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.09.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ok. Dzięki! Zaraz wskakuję na stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Aha, a z tym kolorem drzwi chodziło mi o to, ze nasze bedą w orzechu (znaczy juz są, ale stoją w ciemnej piwnicy) i gdyby w swietle dziennym choć troche były zbliżone do Twojego koloru to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Aha, a z tym kolorem drzwi chodziło mi o to, ze nasze bedą w orzechu (znaczy juz są, ale stoją w ciemnej piwnicy) i gdyby w swietle dziennym choć troche były zbliżone do Twojego koloru to byłoby super. powiem Ci, że kolor tak mi się spodobał, że nawet nie przykładałam szprosu kontrolnego ( ) do tych drzwi, żeby przekonać się czy pasuje w ogóle latałam z tym szprosem, żeby dobrać odpowiednio kolor paneli i tych drzwi a w rezultacie tylko podłoga w dolnym pokoju jest do niego dobrana - ta w salonie po prostu za bardzo nam się spodobała, żeby się przejmować, drzwi niby są pod kolor, ale na pewno nie jest on taki sam a schody iroko mają kolor zmienny myślę, że bez problemu można łączyć różne rodzaje i kolory drewna, byle nie wyszła z tego jakaś sraczkowatość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 takie listwy kupuje się gotowe a gdzie? no właśnie ja pytam tylko znaku ? nie postwialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 takie listwy kupuje się gotowe a gdzie? no właśnie ja pytam tylko znaku ? nie postwialam aaa no można kupić gotowe, ze styroduru, ale są dość drogie (od 20 zł wzwyż za m bieżący - te, które mi się podobały kosztowały 36 zł ) i trzeba je jeszcze malować - ja zapłaciłam 22 zł za mb już pomalowane - robił to stolarz z mdfu, bo mdf lepiej przyjmuje farbę niż drewno i nie ma problemów z przebarwieniami czy żywicą mówię o listwach białych, bo różne "drewniane" widziałam gotowe do kupienia (chyba też z mdf) w sklepach z podłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 takie listwy kupuje się gotowe a gdzie? no właśnie ja pytam tylko znaku ? nie postwialam aaa no można kupić gotowe, ze styroduru, ale są dość drogie (od 20 zł wzwyż za m bieżący - te, które mi się podobały kosztowały 36 zł ) i trzeba je jeszcze malować - ja zapłaciłam 22 zł za mb już pomalowane - robił to stolarz z mdfu, bo mdf lepiej przyjmuje farbę niż drewno i nie ma problemów z przebarwieniami czy żywicą mówię o listwach białych, bo różne "drewniane" widziałam gotowe do kupienia (chyba też z mdf) w sklepach z podłogami no mam nadzieję ze moje pytanie nie jest głupie ale gdzie mam sie dowiedzieć jak nie tu jak nadać kształt listwie z mdf- u to robi stolarz jakąś maszynką i mozna wymyśleć stolarzowi kształt listwy i taką zrobi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 22.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jasiu czy mogłabyś mi proszę podać namiary na stolarza? Może on dałby radę.... Jestem załamana.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no mam nadzieję ze moje pytanie nie jest głupie ale gdzie mam sie dowiedzieć jak nie tu jak nadać kształt listwie z mdf- u to robi stolarz jakąś maszynką i mozna wymyśleć stolarzowi kształt listwy i taką zrobi ? głupi jest ten kto nie pyta, że tak filozoficznie powiem mój stolarz miał kilka listew na wzór i była wśród nich akurat taka jaką chciałam - ale generalnie mógł zrobić każdą właśnie dlatego, że miał specjalną maszynkę chcesz białe listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jasiu czy mogłabyś mi proszę podać namiary na stolarza? Może on dałby radę.... Jestem załamana.... Zakrzewianko, stolarz od schodów (którego z czystym sumieniem mogę polecić) niestety nie robi drzwi a ten, który robił mi drzwi też zrobił kilka małych błędów, więc wolałabym, żebyś nie wpadła z deszczu pod rynnę reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no mam nadzieję ze moje pytanie nie jest głupie ale gdzie mam sie dowiedzieć jak nie tu jak nadać kształt listwie z mdf- u to robi stolarz jakąś maszynką i mozna wymyśleć stolarzowi kształt listwy i taką zrobi ? głupi jest ten kto nie pyta, że tak filozoficznie powiem mój stolarz miał kilka listew na wzór i była wśród nich akurat taka jaką chciałam - ale generalnie mógł zrobić każdą właśnie dlatego, że miał specjalną maszynkę chcesz białe listwy? chcę białe listwy i Twoje drzwi mi się strasznie podobają a te z 8 szybami to już w ogóle zajefajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jasiu czy mogłabyś mi proszę podać namiary na stolarza? Może on dałby radę.... Jestem załamana.... Zakrzewianko, stolarz od schodów (którego z czystym sumieniem mogę polecić) niestety nie robi drzwi a ten, który robił mi drzwi też zrobił kilka małych błędów, więc wolałabym, żebyś nie wpadła z deszczu pod rynnę reszta na PW Priv przyszedł do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jasia, widziałam podobne w merkury market. Było ich tyle rodzajów, czy drewno czy jakieś pcv że już nie pamietam dokładniej. Ps. mam czekoladową ścianę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.09.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 chcę białe listwy i Twoje drzwi mi się strasznie podobają a te z 8 szybami to już w ogóle zajefajne są no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.09.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Priv przyszedł do mnie ups sory za zamieszanie, już wysłałam Zakrzewiance i dzięki za info, się zakręciłam z tymi PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts