Jasia 23.09.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jasia, widziałam podobne w merkury market. Było ich tyle rodzajów, czy drewno czy jakieś pcv że już nie pamietam dokładniej. Ps. mam czekoladową ścianę w kuchni merkury market nie znaju ale ja białych listew w tego typu składach nie widziałam PS. lecę spróbować tej Twojej czekolady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jasiu gdy mój bank (mBank) spóźnił się z wypłatą transzy (a w umowie sobie wpisał 2 dni) - to przyniosłam im umowę z wykonawcą - 500 zł kary za każdy dzień zwłoki w wypłacie. ZAPŁACILI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ł A Ł ! jestem w pozytywnym szoku! już dumam nad pismem do Polbanku z "reklamacją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Żeby zapłacili, trzeba udowodnić konkretną stratę finansową związaną z opóźnieniem wypłaty pieniędzy: ja miałam umowę na montaż CO + fakturę za "odsetki karne". Oczywiście, zaliczylam tę wpłatę na poczet usługi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 26.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 My, z Polbankiem też mieliśmy szereg różnych przygód. Raz transzę przelali na nasze konto w innym banku, bez naszej wiedzy, a że tamto konto było już zlikwidowane to 3 dni czekaliśmy zanim pieniądze „się odbiją” i wrócą. Innym razem było tak, że po 12 dniach od daty złożenia dyspozycji wypłaty transzy rzeczoznawca nie miał nawet zlecenia z banku na zwizytowanie naszej budowy. Okazało się, że gdzieś w warszawskiej centrali zagubiła się nasza teczka! Po "małej" awanturze , pieniądze były na naszym koncie wciągu dwóch dni i to bez wizyty rzeczoznawcy, ale rzecz jasna 100 zł za wizytację inwestycję pobrali! Do dziś zastanawiamy o co w tym wszystkim chodziło. O innych „drobniejszych” wpadkach i niekompetencji pracowników nie wspomnę. Na szczęście mamy już na koncie ostatnią transzę. A tak w ogóle to śliczny ten Wasz domek! Życzę powodzenia w przeprowadzce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wiecie, jak do tej pory nie mieliśmy przykrych przygód z GE. Nie to żebym chwaliła ale kasa była juz po 2 dniach na koncie. A inspekcja tylko z aparatem foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Żeby zapłacili, trzeba udowodnić konkretną stratę finansową związaną z opóźnieniem wypłaty pieniędzy: ja miałam umowę na montaż CO + fakturę za "odsetki karne". Oczywiście, zaliczylam tę wpłatę na poczet usługi. dzięki za info Zakrzewianko! będziemy myśleć a swoją drogą niezłe te odsetki karne za opóźnienie płatności, czy w drugą stronę to również działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 My, z Polbankiem też mieliśmy szereg różnych przygód. Raz transzę przelali na nasze konto w innym banku, bez naszej wiedzy, a że tamto konto było już zlikwidowane to 3 dni czekaliśmy zanim pieniądze „się odbiją” i wrócą. Innym razem było tak, że po 12 dniach od daty złożenia dyspozycji wypłaty transzy rzeczoznawca nie miał nawet zlecenia z banku na zwizytowanie naszej budowy. Okazało się, że gdzieś w warszawskiej centrali zagubiła się nasza teczka! Po "małej" awanturze , pieniądze były na naszym koncie wciągu dwóch dni i to bez wizyty rzeczoznawcy, ale rzecz jasna 100 zł za wizytację inwestycję pobrali! Do dziś zastanawiamy o co w tym wszystkim chodziło. O innych „drobniejszych” wpadkach i niekompetencji pracowników nie wspomnę. Na szczęście mamy już na koncie ostatnią transzę. A tak w ogóle to śliczny ten Wasz domek! Życzę powodzenia w przeprowadzce. Pozdrawiam Hej Prince! Witam u Cybulek! potwierdzasz nasze podejrzenia, że reklama dźwignią handlu w tym banku po prostu, po ludzku znaczy dokładnie na odwrót nas najbardziej wkurzyło to, że kiedy dostali dokumenty to nie raczyli poinformować, że im jeszcze czegoś brakuje tylko ewidentnie działali na zwłokę i dowiedzieliśmy się dopiero wtedy, kiedy transza miała być do wypłaty a jakoś ciągle jej nie było ech, też już się cieszę, że ostatnią transzę dostaliśmy a tak w ogóle to dzięki za miłą pochwałę i życzenia Pozdrowionka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wiecie, jak do tej pory nie mieliśmy przykrych przygód z GE. Nie to żebym chwaliła ale kasa była juz po 2 dniach na koncie. A inspekcja tylko z aparatem foto. no właśnie, nie wiem co nas podkusiło (po prostu, po ludzku? ), żeby zmieniać bank - wcześniej był właśnie GE, z którym też nie mieliśmy problemów - niestety, za późno się zorientowaliśmy, żeby odkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No to chyba wszystko ok z Polbankiem , który nie jest bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.09.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 w jakim sensie Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 30.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Śliczna kuchnia, już się nie mogę doczekać efektu końcowego. Czy to seria STAT z Ikei? Ja też o niej myślałam, ale nie mogłam się zdecydować, ta czy Fagerland. Pozwoliłam więc wybrać mężowi, żeby potem nie mówił, że wszystko ja wybrałam nie licząc się z jego zdaniem. No i mąż zdecydował, że będzie Fagerland. A tak w ogóle to przepiękne macie okna. Też chciałam takie szprosy, ale za drogo by nas to wyszło, a poza tym trochę przerażała mnie myśl o ich myciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki, ja też nie mogę się już doczekać to oczywiście stat - od początku mi się podobała, ale mój Sebastian za bardzo nie chciał białej - byliśmy już zdecydowani na liljestad (ciemny brąz), ale pewnego dnia w ikei okazało się po prostu, że ta mu się też bardzo podoba - mi nie trzeba było dwa razy powtarzać fagerland też jest ładna, ale bardziej w stylu rustykalnym - myślę, że bardzo ładnie będzie się w niej prezentował Twój zlew z tymi szprosami to racja, nieco utrudniają mycie - choć nie jest to jakaś męka (zobaczymy co powiem po paru latach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wreszcie kuchnia oj, jak ja za nia przytupywałam... wiesz dlaczego - mój Stat będzie dopiero na wiosnę A jakie blaciki? i baaardzo proszę więcej fotek! Witrynki wyglądają super - chyba sobie tez zrobię zamiast normalnych drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 30.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wczoraj cały wieczór siedziałam przed Twoim tygodnikiem i Natalkowym pamiętnikiem i ..... nie mogłam się oderwać..... pięknie jest u Was ..... aranżacje w 100% w moim stylu. Kolory ścian wiatrołapu i kuchni w połączeniu z białymi drzwiami i listwami .... hmmm miód dla oczu. Super, super, SUPER !!!!!!! wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 30.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 echhhh...zapomniałam... mam do Ciebie ogromną prośbę. Też chcę Fiordy z Pol-skone, ale nie mogę ich nigdzie wytropić w realu. Proszę w miarę możliwości wklej tu duuuuużo dokładnych zdjęć drzwi. Pisałaś, że są piękne i ja Ci wierzę, ale muszę przekonać jeszcze męża Głównie chodzi mi o powierzchnię, jest gładka całkowicie ???? Świeci się??? jak w świetle dziennym wygląda??? Ogromniaste podziękowania za poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kuchnia super! Najgorsze sa te szczegoliki, my to zostawiamy na koniec, mozemy montowac klamki i gniazdka jak sie wprowadzimy, szybciej pojdzie jak bedziemy to robic wieczorami mieszkajac juz niz dojezdzajac i pracujac. A czesc juz zrobiona. Jasia, jak ci pokaze nasze drzwi to sie usmiejesz Dostalismy skrzydla od znajomych ktorzy wymieniali stare sosnowe drzwi z szybkami. Na razie sobie zamontujemy 3 pary na dole, poki co lepsze takie niz nic, szkoda wydwac na beznadziejne drzwi z okleiny papierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jasiu dałączam się do achów i ochów ............................ i idę przemalować moją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 01.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jasiu śliczna kuchnia . Super udało się Tobie uchwycić styl, do którego dążyłaś. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 01.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Tego szukałam . Zamontowanych drzwi "fiord" wyglądaja extra. Dzięki twojej lampie przejrzałam cała oferte firmy alfa i oprócz twojego wyboru jest jeszcze kilka innych , które mi się bardzo podobają. Reasumując bede z wielką niecierpliwością i ochotą czekała na kolejne etapy urządzania waszego domu, bo wiem , że będzie mi się podobało dużoo więcej i więcej rzeczy z waszego urządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts