Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

Wreszcie kuchnia :lol:

oj, jak ja za nia przytupywałam... wiesz dlaczego - mój Stat będzie dopiero na wiosnę :roll: :( A jakie blaciki? i baaardzo proszę więcej fotek!

Witrynki wyglądają super - chyba sobie tez zrobię zamiast normalnych drzwiczek :roll:

no czeeeść! :lol:

mówię Ci, warto czekać! bardzo bardzo mi się podoba! 8)

blacik drewniany - dąbek :wink:

a propos witrynek - mam nadzieję, że napełnione będą się prezentować równie udanie :) - będę musiała pilnować, żeby nie było tam zbyt wielkiej pstrokacizny :)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj cały wieczór siedziałam przed Twoim tygodnikiem i Natalkowym pamiętnikiem i ..... nie mogłam się oderwać..... pięknie jest u Was ..... aranżacje w 100% w moim stylu.

Kolory ścian wiatrołapu i kuchni w połączeniu z białymi drzwiami i listwami .... hmmm miód dla oczu.

Super, super, SUPER !!!!!!! :o :o :o wielkie brawa

dzięki! :oops: :D

no nie dziwię się, że Ci się moje kolory podobają, Oliwkowo_Mi :wink:

w kwestii drzwi - tak jak pisałam u Ciebie :)

Kuchnia super!

Najgorsze sa te szczegoliki, my to zostawiamy na koniec, mozemy montowac klamki i gniazdka jak sie wprowadzimy, szybciej pojdzie jak bedziemy to robic wieczorami mieszkajac juz niz dojezdzajac i pracujac. A czesc juz zrobiona.

Jasia, jak ci pokaze nasze drzwi to sie usmiejesz :lol: Dostalismy skrzydla od znajomych ktorzy wymieniali stare sosnowe drzwi z szybkami. Na razie sobie zamontujemy 3 pary na dole, poki co lepsze takie niz nic, szkoda wydwac na beznadziejne drzwi z okleiny papierowej

dzięki Dorbie! :D - poczekaj, aż zobaczysz swoje półeczki - jeszcze bardziej Ci się spodoba :lol:

ciekawam tych Twoich drzwi :lol: ale powiem Ci szczerze, że już wiem, że będą lepsze niż te papierowe - bylebyście się zanadto nie przyzwyczaili do prowizorki! :lol:

Tego szukałam . Zamontowanych drzwi "fiord" wyglądaja extra. Dzięki twojej lampie przejrzałam cała oferte firmy alfa i oprócz twojego wyboru jest jeszcze kilka innych , które mi się bardzo podobają. Reasumując bede z wielką niecierpliwością i ochotą czekała na kolejne etapy urządzania waszego domu, bo wiem , że będzie mi się podobało dużoo więcej i więcej rzeczy z waszego urządzania.

Witaj Alenrok! :D

powiem Ci, że długo myślałam nad modelem modern, bo choć fiordy od początku mi się spodobały bałam się, że nie będą do końca pasowały stylem - jednak nie odczuwam żadnego dyskomfortu tego typu :D

oferta firmy alfa jest faktycznie bardzo szeroka a i ceny mają sensowne, cieszę się, że mogłam pomóc :)

dzięki za odwiedziny, no i oczywiście zapraszam jak najbardziej na ciąg dalszy :D

nowe fotki kuchni :D jejku, ale ona wielka :o super!

Bardzo jestem ciekawa jak Ci się sprawdzą te blaty, bo wygląda super, ale ja z natury leniwa jestem i lubię bezobsługowe rozwiązania... jakieś olejowanie itd :roll: Chciałabym ale się boję :wink: Co do witrynek, to rzeczywiście, w niektórych szafkach wolałabym nie mieć szkła :wink: :D To może ze 2 sobie zrobię :D

nowe fotki kuchni :D jejku, ale ona wielka :o super!

Bardzo jestem ciekawa jak Ci się sprawdzą te blaty, bo wygląda super, ale ja z natury leniwa jestem i lubię bezobsługowe rozwiązania... jakieś olejowanie itd :roll: Chciałabym ale się boję :wink: Co do witrynek, to rzeczywiście, w niektórych szafkach wolałabym nie mieć szkła :wink: :D To może ze 2 sobie zrobię :D

wielka? mi się wydaje, że ona taka w sam raz jest :)

z wielu drewnianych elementów zrezygnowaliśmy, więc blaty MUSIAŁY już być drewniane :) - słyszałam, że jak się wielokrotnie zaolei to nic się z nimi nie dzieje - tym się pocieszam :lol:

Ciesze sie ci ze pomoglam :lol: Juz chwila moment bedziesz sie tez cieszyc z zamieszkania.

A u mnie, wiesz, jeszcze malowanko. Juz pokoj Kuby gotowy, teraz sie maluje pokoj Huberta, tylko raz takze zaraz bedzie gotowy i wieczorem polozymy panele w obu pokojach i bedziemy przewozic im meble. Akurat sa to meble za neszego pokoju z BRW i pasuja do chlopakow wiec z tym nie mam problemu

oj YreQ, widzę, że masz wybiórcze patrzenie :wink: - na obu zdjęciach widać folię na podłodze w salonie :lol:

już jej tam teraz nie ma, ale jakoś jeszcze nie udało mi się pozmywać paneli na tyle, żeby móc je tu zaprezentować - no więc tak czysto to nie jest :lol: :lol:

cóż, grunt to że robię dobre wrażenie 8)