Jasia 01.10.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Wreszcie kuchnia oj, jak ja za nia przytupywałam... wiesz dlaczego - mój Stat będzie dopiero na wiosnę A jakie blaciki? i baaardzo proszę więcej fotek! Witrynki wyglądają super - chyba sobie tez zrobię zamiast normalnych drzwiczek no czeeeść! mówię Ci, warto czekać! bardzo bardzo mi się podoba! blacik drewniany - dąbek a propos witrynek - mam nadzieję, że napełnione będą się prezentować równie udanie - będę musiała pilnować, żeby nie było tam zbyt wielkiej pstrokacizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 wczoraj cały wieczór siedziałam przed Twoim tygodnikiem i Natalkowym pamiętnikiem i ..... nie mogłam się oderwać..... pięknie jest u Was ..... aranżacje w 100% w moim stylu. Kolory ścian wiatrołapu i kuchni w połączeniu z białymi drzwiami i listwami .... hmmm miód dla oczu. Super, super, SUPER !!!!!!! wielkie brawa dzięki! no nie dziwię się, że Ci się moje kolory podobają, Oliwkowo_Mi w kwestii drzwi - tak jak pisałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kuchnia super! Najgorsze sa te szczegoliki, my to zostawiamy na koniec, mozemy montowac klamki i gniazdka jak sie wprowadzimy, szybciej pojdzie jak bedziemy to robic wieczorami mieszkajac juz niz dojezdzajac i pracujac. A czesc juz zrobiona. Jasia, jak ci pokaze nasze drzwi to sie usmiejesz Dostalismy skrzydla od znajomych ktorzy wymieniali stare sosnowe drzwi z szybkami. Na razie sobie zamontujemy 3 pary na dole, poki co lepsze takie niz nic, szkoda wydwac na beznadziejne drzwi z okleiny papierowej dzięki Dorbie! - poczekaj, aż zobaczysz swoje półeczki - jeszcze bardziej Ci się spodoba ciekawam tych Twoich drzwi ale powiem Ci szczerze, że już wiem, że będą lepsze niż te papierowe - bylebyście się zanadto nie przyzwyczaili do prowizorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jasiu dałączam się do achów i ochów ............................ i idę przemalować moją kuchnię dzięki Aniu i... powodzenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jasiu śliczna kuchnia . Super udało się Tobie uchwycić styl, do którego dążyłaś. Gratulacje! ale miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Tego szukałam . Zamontowanych drzwi "fiord" wyglądaja extra. Dzięki twojej lampie przejrzałam cała oferte firmy alfa i oprócz twojego wyboru jest jeszcze kilka innych , które mi się bardzo podobają. Reasumując bede z wielką niecierpliwością i ochotą czekała na kolejne etapy urządzania waszego domu, bo wiem , że będzie mi się podobało dużoo więcej i więcej rzeczy z waszego urządzania. Witaj Alenrok! powiem Ci, że długo myślałam nad modelem modern, bo choć fiordy od początku mi się spodobały bałam się, że nie będą do końca pasowały stylem - jednak nie odczuwam żadnego dyskomfortu tego typu oferta firmy alfa jest faktycznie bardzo szeroka a i ceny mają sensowne, cieszę się, że mogłam pomóc dzięki za odwiedziny, no i oczywiście zapraszam jak najbardziej na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nowe fotki kuchni jejku, ale ona wielka super! Bardzo jestem ciekawa jak Ci się sprawdzą te blaty, bo wygląda super, ale ja z natury leniwa jestem i lubię bezobsługowe rozwiązania... jakieś olejowanie itd Chciałabym ale się boję Co do witrynek, to rzeczywiście, w niektórych szafkach wolałabym nie mieć szkła To może ze 2 sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No pięęęęknie Ślicznie to wszystko dopasowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jasieńko - PIĘKNIE kuchnia olbrzymia i jak masz czysto kobieto cieszę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Piękna kuchnia będzie, piękna! Zawsze mi się białe podobały... A blat będę chyba miała taki sam Coraz bardziej podoba mi się też kolorek ścian - z białymi szafkami fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 nowe fotki kuchni jejku, ale ona wielka super! Bardzo jestem ciekawa jak Ci się sprawdzą te blaty, bo wygląda super, ale ja z natury leniwa jestem i lubię bezobsługowe rozwiązania... jakieś olejowanie itd Chciałabym ale się boję Co do witrynek, to rzeczywiście, w niektórych szafkach wolałabym nie mieć szkła To może ze 2 sobie zrobię wielka? mi się wydaje, że ona taka w sam raz jest z wielu drewnianych elementów zrezygnowaliśmy, więc blaty MUSIAŁY już być drewniane - słyszałam, że jak się wielokrotnie zaolei to nic się z nimi nie dzieje - tym się pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No pięęęęknie Ślicznie to wszystko dopasowałaś prawda?! dzięki Wiolasz, czekam na Twoją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jasieńko - PIĘKNIE kuchnia olbrzymia i jak masz czysto kobieto cieszę się z Tobą dzięki YreQ! olbrzymia niee, taka w sam raz myślę a czysto bo... pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Piękna kuchnia będzie, piękna! Zawsze mi się białe podobały... A blat będę chyba miała taki sam Coraz bardziej podoba mi się też kolorek ścian - z białymi szafkami fajnie wygląda dzięki Amonite! cieszę się, że zrobiła na Tobie pozytywne wrażenie, zwłaszcza kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Piekna ta biala kuchnia do tej sciany, rewelacja. I widze znajoma poleczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 super, że Ci się podoba a półeczka dodaje uroku i jestem z niej wybitnie zadowolona jeszcze raz wielkie dzięki Dorbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ciesze sie ci ze pomoglam Juz chwila moment bedziesz sie tez cieszyc z zamieszkania. A u mnie, wiesz, jeszcze malowanko. Juz pokoj Kuby gotowy, teraz sie maluje pokoj Huberta, tylko raz takze zaraz bedzie gotowy i wieczorem polozymy panele w obu pokojach i bedziemy przewozic im meble. Akurat sa to meble za neszego pokoju z BRW i pasuja do chlopakow wiec z tym nie mam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 to naprawdę chwila moment więc jakoś to zniosę my też zadowalamy się meblami dotychczasowymi i zdobycznymi i myślę, że na początek to wystarczy jak najbardziej powiem Ci nawet, że myślę, że warto trochę odpocząć od tych wnętrzarskich wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a czysto bo... pusto? nie; czysto bo czysto; u mnie wciąż folia na podłogach - mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.10.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 oj YreQ, widzę, że masz wybiórcze patrzenie - na obu zdjęciach widać folię na podłodze w salonie już jej tam teraz nie ma, ale jakoś jeszcze nie udało mi się pozmywać paneli na tyle, żeby móc je tu zaprezentować - no więc tak czysto to nie jest :lol: cóż, grunt to że robię dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts